Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Jurke

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by Jurke »

xxxana wrote: Mon Apr 27, 2020 11:47 pm Koje price na temi :) Vi ste sou, Liki nqprasno nije dobro,vanredno stanje, ljubomorna zena.....
Cudo te zub ne boli..
Da vas pozdravim samo
Edit
Ja šljakam do 01h ove nedelje da nebi radili za 1. Maj.... Upucacu seeeee.....
Edit
Pozdrav za Xaaančiiii!
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
licaninsasela

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:32 pm, edited 1 time in total.
Jurke

Post by Jurke »

Jaaaaoooo još juče sam ti rekao da ti nije ništa. A ti digo ceo komšiluk na noge i još kvart još jedan pride. Da te isprate u hitnu u koju nisu ni hteli te vode. Moraš malo da staneš i da ne dizeš frku matori. Dobro, jeste to malo iznenadjujuca stvar, ali ti nisi ništa dizao teško ili rmbao kao ja na primer na ovoj mojoj robiji od posla pa da se zabrine da nisi samleo diskus u lumbalnom delu kičme. To ti je bilo od neugodno spavanje. Drugo prolece ide na veliko, pa jesi čuo za prolecni umor? Evo ja se budim paralizovan vec 15ak dana. Ujutru oči otvorim i sav sam utrnuo i u bolovima. Ako se pomerim da ustanem, bole ledja katastrofa, obe ruke utrnule, lopatice skrcane... I tako ja u krevetu u bolovima ležim i čekam da mi se prokrve ruke koje su oduzete, i onda se nekako pridignem, ako ne moram da se skotrljam na pod i bauljam do stola pa na njega naslonim i pridignem. Tako ja ustajem ovih dana. Evo ova poruka je skucana sa polu oduzeto desnom rukom koja je utrnula... Ali zato počinjem polako da vedzbam, sklekici, trbušnjaci i zgibovi.... Stomak sam tapacirnuo malko i taman imam mase da mogu da je vajam vezbicama. Inače sam zilav jako pa mi ne treba dugo da vedzbam... Ruka i dalje oduzeta... Ima li neko da se budi ovako od vas sada kada je prolece? Ovo je strašno, ali nije za hitnu, necu ih zvati... Liko sledeci put samo bez frke, polako staloženo. Nisu ni morali kontam da ti gledaju gace ovi iz hitne, nego si ti hteo da vidiš nosi li to još neko, pa si zato organizovao tu jebadu sa kičmom, a kazeš i sam da nikada nisi ništa radio, sem hodao, lezao i kenjao... Jehehehheee i kako onda sjeban kičma, osim, ako ne štepaš i zubarku na kvarno iza kuce, a švabica vas gleda i seca se davno prošlih dana... Eeee imam pitanje jedno, setio sam se sad... Jel te lozi Liko sex u javnosti ono kad je frka dal ce neko da naidje ili bane, a ti se vataš sa zenom? Ili u prirodi, pored reke, potoka, u planine, iza dzbunja onako pod vedrim nebom i sa komarci a na guzici?
Frajla

Post by Frajla »

Umire jbt ahahahha i cerka ga provalila

Godi mu paznja a u isto vreme spasio se akrobacija sa zenom. Mada nije ona blesava, dace mu dva tri dana i ponovo u akciju
Edit

Maslinovo ulje ne doceka punu godinu, sve se to potrosi....i svakako samo salate i jako niske temperature

Edit
Jurke

Post by Jurke »

Frajla wrote: Tue Apr 28, 2020 9:17 am Umire jbt ahahahha i cerka ga provalila

Godi mu paznja a u isto vreme spasio se akrobacija sa zenom. Mada nije ona blesava, dace mu dva tri dana i ponovo u akciju
Edit

Maslinovo ulje ne doceka punu godinu, sve se to potrosi....i svakako samo salate i jako niske temperature

Edit
Hahajaha i ja sam pomislio na to, samo što ce ga zena poterati sad da bračnu duznost nadoknadi da bi Bog video da se vole... Morace tek da presavija kičmu i da se pričuva da ne ode diskus.... Na sve je pristao i na zračenja u tunelima magnetne samo da se malo odmori od akcije hahajaha
licaninsasela

Post by licaninsasela »

A
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:33 pm, edited 1 time in total.
Frajla

Post by Frajla »

Čekamo Liko....
Jurke

Post by Jurke »

licaninsasela wrote: Tue Apr 28, 2020 2:57 pm Jos sam u splitu. Sjedim u autu. Nije dobro. Osla zena i kcer kod neke zene sta drzi japanke pa kupiti pa cekam da dode da im otvori radnju da ove dvi mogu trosit dolare. Neke havainas japanke. Ja sjedim iza u autu i auto radi klima isto i fala bogu da auto ima izavtac skrin pa gledan strumpfovve. Javim se kad dodem kuci. Jebale ih japanke. Ima ih na pijaci kakve oces ali... Javim se i objasnim bolest. Stra6sno je.
Šta je bre strašno, nemoj da nas plašiš?
Jurke

Post by Jurke »

Šta bi sa tobom Liko?
licaninsasela

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:33 pm, edited 1 time in total.
Locked