Ma imamo mi sad i previse svojih briga, pre svega sebe dovesti u red, i vise jednom nauciti ziveti kako Bog zapoveda. Ne trebas se truditi da shvatis one full strejtere, ili da se poredis sa njima, mozda se sa njima nikad ni ne shvatis, a mozda i shvatis, nebitno, mada takvih je jako malo, vecina bar pije ili su pili, bitno je ti da se osecas normalno, sta god to znacilo, i da se dovedes u stanje da si zadovoljan, naravno ne prividno/vestacki, ali ovo sto se desava, prosto ne mozes ignorisati, a evo meni i neke stvari stvarno zaparaju usi. Malo pre se cuh sa kumom, on je veliki Vucicev "obozavalac", isto kao ja

, sad mi kum rece da su 'ladno objavili kako Vucicev sin ima korona virus.

To da je tacno, zasto bi objavljivali? Meni se sve vise cini da se radi u jednoj velikoj manipulaciji. Posle kad sve prodje, i kad se shvati da nije bilo puno bolesnih niti umrlih, nas "vodja" ce kod ovaca iliti glasaca dobiti jos vise poena, jer je katastrofa sprecena vrlo "odgovornim i promisljenim" postupanjem vlasti... Naravno da nisam ni za "zute", 'ladno nemas za koga ni da glasas... Uh, ma necu vise time da se zamaram.
Bas me uhvati neki crnjak, ali pozitivan mogu reci, crnjak od koga mi se gadi droga i to kako sam ziveo. Setih se sebe i svojih snova, onoga kako sam zamisljao zivot i sta sam zeleo da budem, a kad pogledam da od toga, zbog svog majmunskog zivota skoro nista nisam ostvario, naravno da me uhvati muka. E sad jebi ga, naravno da ne treba puno zaliti za propustenim i neostvarenim, nego gledati da ostvaris to sto stvarno zelis i sta ti je vazno u zivotu...