O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Frajla

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Frajla »

Jurke wrote: Mon Mar 23, 2020 4:04 pm [quote=Frajla post_id=151627 time=<a href="tel:1584951299">1584951299</a> user_id=12211]
[quote=Jurke post_id=151626 time=<a href="tel:1584939588">1584939588</a> user_id=13508]
Uhhhh hladnjikavo jutros, a ja jedva ustade... Supruga pomogla, a i mora se nema druge. Sinoc sam malo i zaginuo gledajući Malagurskog i misleći o svemu iz filma. Evo ovde i vama pa pogledajte. Ima nas iz raznih drzava bivše nam Juge, a isto nam se zbiva svima i isto patimo i uticalo je dosta ovoga na naše odrastanje i formiranje, na naše postupke i odluke. Zanimljiv čovek i zanimljiv film uopšte...
https://youtu.be/cjNvBrj1f78
Idemo da šljakamo sad, a bice bolje, mi treba da se postaramo sami za to. 💪

Ajde ajde Jurke! Srecno danas i javljaj se

P.s. pozdrav Marta, dobro dosla u klub zalecenih
[/quote]

Hvala Frajla, posao sam izgruvao punom parom.
Sve vreme mi je kroz glavu prolazilo koliko sam nekako slobodan.
Nisam uzimao tel da gledam javlja li se ko. Nije mi palo na pamet ništa što bi me brinuo vezano za bup, šeme i tako te stvari, jer to mi je ranije bila rutina i pribojavao sam se negde toga ranije.
Baš me raduje to!!💪
Opet bicu prizeman i priseban jer to nije nešto što ne moze da se desi, a ja cu gledati da uživam u normalnom životu maksimalno i da ne mrači ni sebe ni druge.
A vi kako ste? :D
[/quote]

Ne znam Jurke, svi prestaju da rade, a ti pocinjes sa poslom:) naopako

Ja evo lapim u stanu, ne znam sta cu sa sobom. I dalje trcim, vezbam, cistim, kuvam, jedem... katastrofa ziva
Shvatila sam da vesti ne smem da gledam jer se strasno uznemirim i skoci mi pritisak. Postala sam bas osetljiva dok slusam sta se desava u Italiji, sada i u Zagrebu, i ova atmosfera i karantin ce me satreti. Pa se presaltam na nase kanale gledam neke laganr filmove i serije, kad ulece Vucic sa preskonferencijama, i ja opet popizdim pocnem da vicem i da se svadjam sa njim i ne mogu da se smirim. I tako svaki dan u krug. Moram pojacati trening tako mogu jedino balans da odrzim
Cekam da mi se doktorka javi da vidim kako da smirim taj pritisak, jer tek je nesto malo vise od nedelju dana proslo pa da vidim sta mi predlaze

Ajde drzite se
Liko kako je kod vas stanje?
Jurke

Post by Jurke »

Frajla wrote: Mon Mar 23, 2020 8:36 pm
Jurke wrote: Mon Mar 23, 2020 4:04 pm [quote=Frajla post_id=151627 time=<a href="tel:1584951299">1584951299</a> user_id=12211]
[quote=Jurke post_id=151626 time=<a href="tel:1584939588">1584939588</a> user_id=13508]
Uhhhh hladnjikavo jutros, a ja jedva ustade... Supruga pomogla, a i mora se nema druge. Sinoc sam malo i zaginuo gledajući Malagurskog i misleći o svemu iz filma. Evo ovde i vama pa pogledajte. Ima nas iz raznih drzava bivše nam Juge, a isto nam se zbiva svima i isto patimo i uticalo je dosta ovoga na naše odrastanje i formiranje, na naše postupke i odluke. Zanimljiv čovek i zanimljiv film uopšte...
https://youtu.be/cjNvBrj1f78
Idemo da šljakamo sad, a bice bolje, mi treba da se postaramo sami za to. 💪

Ajde ajde Jurke! Srecno danas i javljaj se

P.s. pozdrav Marta, dobro dosla u klub zalecenih
Hvala Frajla, posao sam izgruvao punom parom.
Sve vreme mi je kroz glavu prolazilo koliko sam nekako slobodan.
Nisam uzimao tel da gledam javlja li se ko. Nije mi palo na pamet ništa što bi me brinuo vezano za bup, šeme i tako te stvari, jer to mi je ranije bila rutina i pribojavao sam se negde toga ranije.
Baš me raduje to!!💪
Opet bicu prizeman i priseban jer to nije nešto što ne moze da se desi, a ja cu gledati da uživam u normalnom životu maksimalno i da ne mrači ni sebe ni druge.
A vi kako ste? :D
[/quote]

Ne znam Jurke, svi prestaju da rade, a ti pocinjes sa poslom:) naopako

Ja evo lapim u stanu, ne znam sta cu sa sobom. I dalje trcim, vezbam, cistim, kuvam, jedem... katastrofa ziva
Shvatila sam da vesti ne smem da gledam jer se strasno uznemirim i skoci mi pritisak. Postala sam bas osetljiva dok slusam sta se desava u Italiji, sada i u Zagrebu, i ova atmosfera i karantin ce me satreti. Pa se presaltam na nase kanale gledam neke laganr filmove i serije, kad ulece Vucic sa preskonferencijama, i ja opet popizdim pocnem da vicem i da se svadjam sa njim i ne mogu da se smirim. I tako svaki dan u krug. Moram pojacati trening tako mogu jedino balans da odrzim
Cekam da mi se doktorka javi da vidim kako da smirim taj pritisak, jer tek je nesto malo vise od nedelju dana proslo pa da vidim sta mi predlaze

Ajde drzite se
Liko kako je kod vas stanje?
[/quote]
Morao sam da bih zadrzao posao jer 20 i kusur dana sam bio na bolovanju i to mi je trece u godini dana preko dve nedelje. Maske se nose, sretstva za dezinfekciju, rukavice naravno kao i inače, a po pet nas je u hali. Na priličnoj smo udaljenosti jedni od drugih. Priča se da ce se ionako verovatno prestati sa radom pa bih ipak bilo dobro da se pojavim, a i prijalo mi je da se pokrenem. Jeste da imam bolove sada u nogama baš, ali večeras i da ne popijem lekove zaspaću.
Piću ih svakako necu odustajati. Sve ukupno, ponoviću se, baš se nekako lepo osećam i ako izuzmemo terapiju strejt sam i nije mi žao hehe... Ne nedostaju mi sranja i raduje me to. Samo da da Bog da tako ostane, a do mene je najviše...
Dobro je Frajla biti u kondiciji. I ja sam voleo da vezbam i voleo bih i na tom planu da poradim opet. Uvek sam bio zategnuti mada ni sada ne mogu reci da nisam, ali fali koje kilo. Nabacujem polako.
Nemoj se opterecivati mnogo vestima, a kako si u kuci stalno verujem da nemaš razloga da sebi dižeš frku i pritisak zbog virusa. Psiha je čudo pa i sama nemogucnost da izadjem i budeš u pokretu ti pravi problem i bez frke sa ovim ludilom...Ne daj se.
Vidim da osim mene i tebe nema nam ostalih strejtera. Kontam da su prezauzeti, ali nadam se i da prate i da ce nam se javiti ovde. 😉
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Jurke

Post by Jurke »

https://www.facebook.com/10000258090657 ... /?sfnsn=mo
Brkati Lika kad zategne ima da ga resetuje, ahahahajaha
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

.
Last edited by Marta Tufna on Thu Sep 02, 2021 9:18 pm, edited 1 time in total.
yasujirozu

Post by yasujirozu »

kak se razvija koronaživot u vas? svi doma osim kad se mora vanka?

kažu u kini gotovo - novi slučajevi već nekolicinu dana, su isključivo ljudi došli od negdje spolja

e sad, tamo je čitava fešta počela još u 12. mjesecu, tak da mi u ostatku svijeta, imamo još dobrano gulit...

prilika za one koji se mogu koncentrirat na beletristiku, za pročitat netke/mnoge knjige koje su izmakle ili pozornosti, ili mogućnosti, ili izmakle čak i nekdanjem interesiranju (ne zanima te isto štivo u različitoj dobi);

a za mene koji ne posedujum tu vrstu fokusa, tu su serije i filmovi

promišljajte na ovim stranicama naglas; tome i služe ;)

https://www.youtube.com/watch?v=cntvEDbagAw
Frajla

Post by Frajla »

yasujirozu wrote: Tue Mar 24, 2020 10:46 am kak se razvija koronaživot u vas? svi doma osim kad se mora vanka?

kažu u kini gotovo - novi slučajevi već nekolicinu dana, su isključivo ljudi došli od negdje spolja

e sad, tamo je čitava fešta počela još u 12. mjesecu, tak da mi u ostatku svijeta, imamo još dobrano gulit...

prilika za one koji se mogu koncentrirat na beletristiku, za pročitat netke/mnoge knjige koje su izmakle ili pozornosti, ili mogućnosti, ili izmakle čak i nekdanjem interesiranju (ne zanima te isto štivo u različitoj dobi);

Predlozi neku seriju/film/docu
yasujirozu

Post by yasujirozu »

ovo mi je - između ostalog - na lageru trenutačno

serije:

"D:\Downloads\Terriers.S01.WEBRip.x264-ION10"
"D:\Downloads\Altered.Carbon.S01-S02.720p"
"D:\Downloads\The.Windsors.(2016).S01.and.S02"
"D:\Downloads\A Confession Season 1 Complete 720p HDTV x264 [i_c]"
"D:\Downloads\Versailles 2015 S01 HDTV XviD-FUM[ettv]"
"D:\Downloads\The.Sinner.S01.1080p.AMZN.WEBRip.x265.HEVC.6CH-MRN"
"D:\Downloads\Star.Wars.The.Clone.Wars.S07-GHOSTS"
"D:\Downloads\Agatha.Raisin.S03.WEBRip.x264-ION10"
"D:\Downloads\The.Kominsky.Method.S02.720p.METCON[rartv]"
"D:\Downloads\Curb Your Enthusiasms S01"

filmovi (samo novije europske, mystery/thriller žanra, izdvojih):

"D:\Downloads\Mirage (2018) [WEBRip] [1080p] [YTS.AM]"
"D:\Downloads\Perfect.Strangers.2016.ITALIAN.1080p.BluRay.H264.AAC-VXT"
"D:\Downloads\The Guilty (2018) [BluRay] [1080p] [YTS.AM]"
"D:\Downloads\The Hidden Face (2011) 720p_BRrip_ganool_sujaidr"
"D:\Downloads\The.Unknown.Woman.2006.ITALIAN.1080p.BluRay.H264.AAC-VXT"
"D:\Downloads\\Boy Missing 2016 SPANISH 1080p BluRay x264 DTS-JYK"
"D:\Downloads\Leave No Trace (2018) [WEBRip] [1080p] [YTS.AM]"

a propos dokumentaraca, gledajte bilo što od wernera herzoga, i nećete pogriješit
Jurke

Post by Jurke »

yasujirozu wrote: Tue Mar 24, 2020 10:46 am kak se razvija koronaživot u vas? svi doma osim kad se mora vanka?

Na glas, da... Tu je i Frajla, ostali mrka kapa. Sakrili se u svojim svakodnevnim obavezama i problemima.
yasujirozu

Post by yasujirozu »

StopBup wrote: Sat Mar 21, 2020 10:22 am
licaninsasela wrote: Fri Mar 20, 2020 6:57 pm Igram hendikep. 2 glave na subotu oko 6 i 24 ujutro kad popije kave pa na tesku sljaku. Dostava, voznja, mobitel u krilu al moze se tipkati i poslati poruka. Valjda nece bit stativa.
Mislia san ne pisat ništa, samo san vas malo posmatra, no san mora reagirat na ovaj carski Likin komentar, hahahaha, umreh od smijeha, neka slična stativa je bila prijee neki dan kod mene u prometnoj nezgodi. :D
a ti se ovdje rugaš dalmoškom akcentu, je li?

dno
https://www.youtube.com/watch?v=kscY4nu7psg
StopBup

Post by StopBup »

yasujirozu wrote: Tue Mar 24, 2020 1:27 pm
StopBup wrote: Sat Mar 21, 2020 10:22 am
licaninsasela wrote: Fri Mar 20, 2020 6:57 pm Igram hendikep. 2 glave na subotu oko 6 i 24 ujutro kad popije kave pa na tesku sljaku. Dostava, voznja, mobitel u krilu al moze se tipkati i poslati poruka. Valjda nece bit stativa.
Mislia san ne pisat ništa, samo san vas malo posmatra, no san mora reagirat na ovaj carski Likin komentar, hahahaha, umreh od smijeha, neka slična stativa je bila prijee neki dan kod mene u prometnoj nezgodi. :D
a ti se ovdje rugaš dalmoškom akcentu, je li?

dno
https://www.youtube.com/watch?v=kscY4nu7psg
Jok ja. Jedino dalmatinski/ikavski govor mi se svidja od svih u Hrvatskoj...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Post Reply