Jurke wrote: ↑Mon Mar 23, 2020 4:04 pm [quote=Frajla post_id=151627 time=<a href="tel:1584951299">1584951299</a> user_id=12211]
[quote=Jurke post_id=151626 time=<a href="tel:1584939588">1584939588</a> user_id=13508]
Uhhhh hladnjikavo jutros, a ja jedva ustade... Supruga pomogla, a i mora se nema druge. Sinoc sam malo i zaginuo gledajući Malagurskog i misleći o svemu iz filma. Evo ovde i vama pa pogledajte. Ima nas iz raznih drzava bivše nam Juge, a isto nam se zbiva svima i isto patimo i uticalo je dosta ovoga na naše odrastanje i formiranje, na naše postupke i odluke. Zanimljiv čovek i zanimljiv film uopšte...
https://youtu.be/cjNvBrj1f78
Idemo da šljakamo sad, a bice bolje, mi treba da se postaramo sami za to.![]()
Ajde ajde Jurke! Srecno danas i javljaj se
P.s. pozdrav Marta, dobro dosla u klub zalecenih
[/quote]
Hvala Frajla, posao sam izgruvao punom parom.
Sve vreme mi je kroz glavu prolazilo koliko sam nekako slobodan.
Nisam uzimao tel da gledam javlja li se ko. Nije mi palo na pamet ništa što bi me brinuo vezano za bup, šeme i tako te stvari, jer to mi je ranije bila rutina i pribojavao sam se negde toga ranije.
Baš me raduje to!!
Opet bicu prizeman i priseban jer to nije nešto što ne moze da se desi, a ja cu gledati da uživam u normalnom životu maksimalno i da ne mrači ni sebe ni druge.
A vi kako ste?

[/quote]
Ne znam Jurke, svi prestaju da rade, a ti pocinjes sa poslom:) naopako
Ja evo lapim u stanu, ne znam sta cu sa sobom. I dalje trcim, vezbam, cistim, kuvam, jedem... katastrofa ziva
Shvatila sam da vesti ne smem da gledam jer se strasno uznemirim i skoci mi pritisak. Postala sam bas osetljiva dok slusam sta se desava u Italiji, sada i u Zagrebu, i ova atmosfera i karantin ce me satreti. Pa se presaltam na nase kanale gledam neke laganr filmove i serije, kad ulece Vucic sa preskonferencijama, i ja opet popizdim pocnem da vicem i da se svadjam sa njim i ne mogu da se smirim. I tako svaki dan u krug. Moram pojacati trening tako mogu jedino balans da odrzim
Cekam da mi se doktorka javi da vidim kako da smirim taj pritisak, jer tek je nesto malo vise od nedelju dana proslo pa da vidim sta mi predlaze
Ajde drzite se
Liko kako je kod vas stanje?