Obrisao sam jer sam mislio da niko ne čita, pa napisah ponovo kad videh da vas ima. Znam da nisi bio zlonameran prema Xxxani, samo znam da nisi izabrao pravi način da joj se obratiš, jer nisi bio dobar tada, pa si i meni pisao neke stari koje nemaju veze sa vezom. Nebitno, svi smo imali loše periode pisanja.licaninsasela wrote: ↑Mon Mar 02, 2020 8:32 pm Ja esbe ono sta sam ti reka i sad to sve mislim. Samo sad hladne glave bi ti to sve ponovija na malo ljepsi nacin al u globalu nista ne bi promijenio sta se tebe tice. Ti se majstore do neki dan bockas se dopom. Prije si bija na subu a sad samo peglas po dopu. I dalje ne mozes sastaviti 15 dana a da ne uletis u dop ili cugu. Jednostavno si u kurcu. Sta si koji klinac obrisa ono sta si jucer pisa? Odgovori iskreno. Sta se male Ksane tice ju sam isa namjerno provocirat da jednostavno drugacije pocne razmisljat i da izade iz te svoje koze u koju se bila ususkala. Htio sam da reagira onako da pukne i da me posalje ako treba i u picku materinu. Samo da se trgne. Neznam dal sam ja bar imalo utjeco da se ona baci suba ali to mi i je bila namjera. Da se pomakne sa mrtve tocke. I sad bi ponovija opet sa provociranjem i bodenjem ksane da je u istom onakvom stanju. Viruj mi. To nije bilo zlonamjerno.
Ja lično sad idem baš na bolje. Cugu ne diram skoro mesec i po dana, bup ni po što, uzimah dop do pre nedelju dana, ali je gotovo sa tim...