Razumem..Nesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:31 pm"Ne mogu da dobijem termin rano, ova jedna moze 12og" 12 februar. Ako mozes ranije opet bolje. Ako ne, uzmi 12 feb.xxxana wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:18 pmPlan.. Pa za sad imam to da smanjim bup.. Ne mogu da dobijem termin rano, ova jedna moze 12og, ova druga mi je cak dala i preko toga,potrazicu jos nekoga, za sad to je toNesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:11 pm
Rekla si.
Ugasio muziku da me ne ometa. Opisi znaci: zelim da opises nesto kod sebe, nema tu zeznja prema tebi.
Kojim planom ides dalje. Sada ti nije dobro, nisi stabilna. Vidis sama da ni na kecu nisi ok, a kamoli ispod keca. Sta radis dalje, koje korake preduzimas?
"Pa za sad imam to da smanjim bup":
Ne znam kako mislis da izvedes smanjenje bupa, tako ofrlje.
Secam se da si tu negde pisala da si pila neki AD ali da ti je prejak. Umrtvljujete ili osamucuje, tako nesto.
Ne valja taj AD. Onda drugi menjas. Takve stvari bez doktora se ne rade.
Mozes da kazes doktoru: pila sam taj i taj AD, nije bilo dobro. Da li mogu da dobijem zamenu.
Kada nadjes dobar AD za sebe, onda tek mozes da se skidas dalje. Ne samo AD, nego mozda neki sedativ ako zatreba. Piti po potrebi npr.
Ti si osetljiva i krha, bez obzira sto mozes da izguras skidanje. Posle skidanja neces moci bez leka, neko odredjeno vreme. To vreme niko ne zna koliko moze da traje.
Da li me razumes sad?
Mislila sam da smanjim i pokusam da se ustalim na toj dozi, pa da uvedem ad..
Pisala sam o remeronu, on me je komirao, pila sam i zoloft, a to su mi dali za san, ovi drzavni,znaci dva ad-a sam pila..
Radi se o tome sto mi sa 12tim vec ponestaje vremena i dok mi ne legne ad i tu mi ode vreme, ne mogu da smanjujem bup tek tad, mislim da mozda necu imati lufta za oporavak od skidanja pre posla