Pa i doktori kad odes na skidanje uvek ostanes minimum duplo duze kad je u pitanju bup nego recimo dop.Ja sam bio 2016 i video svojim ocima.U Drajzerovoj minimu 15 dana a ne retko je i neki dan vise da te skinu.I ako njima treba toliko sa svom proptatnom terapijom onda ti vidi koliko ti treba na suvo i šta ćeš sve da proživiš.licaninsasela wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 2:12 pmDe molim te nadi mi tu uspjesnost ovdje da je cist nakon sporog spustanja. Koliko? Frajla i koliko jos njih. 1, 2 mozda 3. Mozda. To je samo olaksavanje krizei eto dase kao ide raditi. Puno ih je ovdje proslo to pa ne vidim uspjeha. Nemojte ljudi jebati. Nacin skidanja nema veze sa zivotnim odlukama.Nemanjayxc wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 1:30 pmPo nekom ne pisanom pravilu ko se brzo skinuo nije prošlo mogo opet je bio u recidivu.Što smo i mi videli na par primera ovde.Nesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 12:37 pm
Hoces, otici ces u ku*rac. Na tom si putu trenutno. Lika je upravu sto je rekao da je tvoje razmisljanje pogresno. Nedokazana, teras po svome, nije ti bitno tvoje zdravlje, nego tvoji "prohtevi".
Da se Lika pita, skidao bi Vas, na suvo zakljucane u štali. <--- Karikiram.
Vrati se na postove nazad: U svakom pise xxxana lekar, depresija, lekar, depresija, terapija, lekar zakazi tacno termin, depresija, terapija, sve tako u krug.
Do sada si mogla bilo gde da odes bar na pregled i razgovor, pa platis pregled, a ima dezurnih lakara ne treba ni da platis. Ono... znas...
Ti se skini, nece proci dugo u recidivu si opet. Ta si. Valjda ces tad iz treceg puta da poslusas nekog sa foruma.
Sada mi dokazi da mozes da se skines brzo sto pre! Cekam te na forumu za jedno 6 meseci ili godinu. U tom istom stanju, mozda gorem?
Slusaj muziku: https://youtu.be/0HRsO1VHNBU
Tako da treba razmisliti pre skidanja kojim ceš putem krenuti.
A pre svega makar pročitati iskustva onih koji su kroz to prosli i ovih sto su brzinski i ovih sto su na miligrame.
Ovde ispade da nemas muda ako se ne skocis makar sa keca na nulu a videli smo da se njih 90% posle okliznulo.
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
- Nemanjayxc
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Dobro, aj, zajebvaj me maloNesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 2:26 pmKako te mi pogresno shvatamo? Opisi jasno i glasno, molim.xxxana wrote: Vi mene totalno pogresno shvatate..
------
Cekam...
https://youtu.be/muYIhfV0cTI
-
Cekam, molim te reci, ko to ovde tebe pogresno shvata.xxxana wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 2:57 pmDobro, aj, zajebvaj me maloNesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 2:26 pmKako te mi pogresno shvatamo? Opisi jasno i glasno, molim.xxxana wrote: Vi mene totalno pogresno shvatate..
------
Cekam...
Nema zezanja. 7 dana si bez bupa, tako kazes. Kako se osecas? Koliko snage imas. Koliko si motivisana za bilo sta u zivotu?
------
Ja se sam vozim sa muzikom, nema veze sa tobom, ide random muzika kod mene, pa pustim bez reda.
Ne kazem za muziku, vec to kao opisi..Nesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:01 pmCekam, molim te reci, ko to ovde tebe pogresno shvata.xxxana wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 2:57 pmDobro, aj, zajebvaj me maloNesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 2:26 pm
Kako te mi pogresno shvatamo? Opisi jasno i glasno, molim.
------
Cekam...
Nema zezanja. 7 dana si bez bupa, tako kazes. Kako se osecas? Koliko snage imas. Koliko si motivisana za bilo sta u zivotu?
------
Ja se sam vozim sa muzikom, nema veze sa tobom, ide random muzika kod mene, pa pustim bez reda.
Ko je 7 dana bez bupa?
Kazem nisam 7 dana na kecu, pa da presudim da li mi je seo ili ne, vec sam mnogo duze nq kecu i nikako ne ide, nadqm se dq. Sam konacno rekla nesto razumljivo
-
Rekla si.xxxana wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:05 pmNe kazem za muziku, vec to kao opisi..Nesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:01 pmCekam, molim te reci, ko to ovde tebe pogresno shvata.
------
Ko je 7 dana bez bupa?
Kazem nisam 7 dana na kecu, pa da presudim da li mi je seo ili ne, vec sam mnogo duze nq kecu i nikako ne ide, nadqm se dq. Sam konacno rekla nesto razumljivo
Ugasio muziku da me ne ometa. Opisi znaci: zelim da opises nesto kod sebe, nema tu zeznja prema tebi.
Kojim planom ides dalje. Sada ti nije dobro, nisi stabilna. Vidis sama da ni na kecu nisi ok, a kamoli ispod keca. Sta radis dalje, koje korake preduzimas?
Plan.. Pa za sad imam to da smanjim bup.. Ne mogu da dobijem termin rano, ova jedna moze 12og, ova druga mi je cak dala i preko toga,potrazicu jos nekoga, za sad to je toNesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:11 pmRekla si.xxxana wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:05 pmNe kazem za muziku, vec to kao opisi..Nesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:01 pm
Cekam, molim te reci, ko to ovde tebe pogresno shvata.
------
Ko je 7 dana bez bupa?
Ugasio muziku da me ne ometa. Opisi znaci: zelim da opises nesto kod sebe, nema tu zeznja prema tebi.
Kojim planom ides dalje. Sada ti nije dobro, nisi stabilna. Vidis sama da ni na kecu nisi ok, a kamoli ispod keca. Sta radis dalje, koje korake preduzimas?
- Nemanjayxc
To je baš dosta vremena.Jesu to neki doktori pri drzavnim bolnicama ili nešto u privatnoj režiji pokušavaš.xxxana wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:18 pmPlan.. Pa za sad imam to da smanjim bup.. Ne mogu da dobijem termin rano, ova jedna moze 12og, ova druga mi je cak dala i preko toga,potrazicu jos nekoga, za sad to je toNesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:11 pmRekla si.
Psihoterapija, i prosli put mi je dala dve nedelje,samo sam zabrljala pa nisam ni otislaNemanjayxc wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:26 pmTo je baš dosta vremena.Jesu to neki doktori pri drzavnim bolnicama ili nešto u privatnoj režiji pokušavaš.xxxana wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:18 pmPlan.. Pa za sad imam to da smanjim bup.. Ne mogu da dobijem termin rano, ova jedna moze 12og, ova druga mi je cak dala i preko toga,potrazicu jos nekoga, za sad to je toNesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:11 pm
Rekla si.
-
"Ne mogu da dobijem termin rano, ova jedna moze 12og" 12 februar. Ako mozes ranije opet bolje. Ako ne, uzmi 12 feb.xxxana wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:18 pmPlan.. Pa za sad imam to da smanjim bup.. Ne mogu da dobijem termin rano, ova jedna moze 12og, ova druga mi je cak dala i preko toga,potrazicu jos nekoga, za sad to je toNesa_neske_01 wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 3:11 pmRekla si.
"Pa za sad imam to da smanjim bup":
Ne znam kako mislis da izvedes smanjenje bupa, tako ofrlje.
Secam se da si tu negde pisala da si pila neki AD ali da ti je prejak. Umrtvljujete ili osamucuje, tako nesto.
Ne valja taj AD. Onda drugi menjas. Takve stvari bez doktora se ne rade.
Mozes da kazes doktoru: pila sam taj i taj AD, nije bilo dobro. Da li mogu da dobijem zamenu.
Kada nadjes dobar AD za sebe, onda tek mozes da se skidas dalje. Ne samo AD, nego mozda neki sedativ ako zatreba. Piti po potrebi npr.
Ti si osetljiva i krha, bez obzira sto mozes da izguras skidanje. Posle skidanja neces moci bez leka, neko odredjeno vreme. To vreme niko ne zna koliko moze da traje.
Da li me razumes sad?
-
Pa e si se ti izljecila? Bogati drzite se te svoje medode ko pijan plota. Pa jel vidite da joj sub uopce ne lezi nikako. Ni da uzme 1mg ni 5 mg ni 8icu. Pa sta ima da izgubi ako prova na suho da se skine. Ionako je doma pa moze podnijeti dank. Ako se to moze i nazvat dankom. Pa valjda ako nesto ne ide treba onda ici dalje. Probati nesto drugo. Jel spusta? Spusta. Jel se stabilizirala na 1mg na kojem je 20 dana? Je. Jel joj dobro? Nije. Pa sta onda vise forsirate ono sta je vama pomoglo, njoj ocito ne pomaze. Mislim bilo bi smijesno da nije tuzno. Zasto ja nisam dobat primjer a recimo ti jesi? Znaci ja sam u kurcu jel pokusavam na nemoguce vise nacine da doprojem do ksane i pokusam izvuci bilo kakvu reakciju jer je doslovno klonila duuhom. A kako joj ti pokusavas pomoci osim sta trubis uvijek isto. Spustaj, dizi, stablizacija sada, doktor. Ponavljas naucene mantre uvik jedne te iste. Ja bar pokusavam da dode do reakcije ljutnje i inata i da se na taj nacin dize. E vidis tu se razlikujemo pa ako i neko( mogu i svi) mosli da nisam normalan, potpisujem ako izazovem reakciju. Kod ksane.Ninocka wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 2:33 pmLiko spusti malo loptu.licaninsasela wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 2:12 pmDe molim te nadi mi tu uspjesnost ovdje da je cist nakon sporog spustanja. Koliko? Frajla i koliko jos njih. 1, 2 mozda 3. Mozda. To je samo olaksavanje krizei eto dase kao ide raditi. Puno ih je ovdje proslo to pa ne vidim uspjeha. Nemojte ljudi jebati. Nacin skidanja nema veze sa zivotnim odlukama.Nemanjayxc wrote: ↑Fri Jan 24, 2020 1:30 pm
Po nekom ne pisanom pravilu ko se brzo skinuo nije prošlo mogo opet je bio u recidivu.Što smo i mi videli na par primera ovde.
Tako da treba razmisliti pre skidanja kojim ceš putem krenuti.
A pre svega makar pročitati iskustva onih koji su kroz to prosli i ovih sto su brzinski i ovih sto su na miligrame.
Ovde ispade da nemas muda ako se ne skocis makar sa keca na nulu a videli smo da se njih 90% posle okliznulo.
Sta ti ovdje predlazes ljudima da se skidaju na suvo, ili da idu u komunu - jer takve stvari vise mogu garantovat da ces duze ostati cist ( citaj strejt)
To pricas iz svog iskustva , a zaboravljas da ti nisi mozda dobar primjer , nisi ni los, ne kazem, ali zaboravljas da svako prosjecno inteligentan ko provede jedno vrijeme ovdje ciataju tebe moze shvatiti da stvari nisu na mjestu.
Nisu ni kod mene, nisu ni kod Frajle, ni kod Yasu, ali mi to jasno i glasno kazemo,i borimo se.
Sta ti njima bre predlazes?? Da “ presjeku “ k’o od sale, pretrpe i sve ce proci, samo malo da se pretrpe??!!
Jesi ti prosao sito i reseto, ali nisi se izlijecio , to je ono sto uvijek zaboravljas.
Ti Liko ovdje savjetujes Xxxani po vas cijeli dan, a ti si nekoo kome je potreban savjet.