O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Nesa_neske_01

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Nesa_neske_01 »

Dobro vece. Male sitnice sto zivot znace.
The Good, the Bad and the Ugly: https://youtu.be/enuOArEfqGo
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Wed Jan 08, 2020 5:16 pm
StopBup wrote: Wed Jan 08, 2020 5:15 pm
xxxana wrote: Wed Jan 08, 2020 5:10 pm Zasto editujes, pa ja necu shvatiti pogresno,ti shvatas..
Neske je u pravu,ovde se ne treba zezati sa svima..
Ninocka, molim te, reci mi i ti kako si shvatila ovo za zastitu zivotinja,pa da mrem.. Bem ti..
Ama nema to veze sa Ninockom. Nego sam se ja setio necega u vezi tebe i iskoriscavanja pasa za neka sranja, sto je mozda bolje da ne pominjem, zato sam editovao. :) Mada sad ces skontati o cemu pricam. :) Jbg, kad si videla. :)
Iskoriscavanja pasa??
Joj bre Xxxana. Znao sam da sam pogresio sto sam to napisao, i da je glupost, zato sam editovao, a sad moram da ti crtam kad si videla. Nista, setio sam se kako si onda kad si pala, uzimala da vodas pse, isla na semu, oni su ti sluzili kao paravan za ukucane. Nisi naravno nista radila protiv pasa, radila si protiv sebe, ali eto, mene je to "drustvo za zastitu zivotinja" podsetilo na to. Napisah, pa shvatih da nisam trebao, ali eto, ti si videla... Zavrsavamo tu glupu pricu!
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Wed Jan 08, 2020 5:22 pm
StopBup wrote: Wed Jan 08, 2020 5:15 pm

Ama nema to veze sa Ninockom. Nego sam se ja setio necega u vezi tebe i iskoriscavanja pasa za neka sranja, sto je mozda bolje da ne pominjem, zato sam editovao. :) Mada sad ces skontati o cemu pricam. :) Jbg, kad si videla. :)
Iskoriscavanja pasa??
Joj bre Xxxana. Znao sam da sam pogresio sto sam to napisao, i da je glupost, zato sam editovao, a sad moram da ti crtam kad si videla. Nista, setio sam se kako si onda kad si pala, uzimala da vodas pse, isla na semu, oni su ti sluzili kao paravan za ukucane. Nisi naravno nista radila protiv pasa, radila si protiv sebe, ali eto, mene je to "drustvo za zastitu zivotinja" podsetilo na to. Napisah, pa shvatih da nisam trebao, ali eto, ti si videla... Zavrsavamo tu glupu pricu!
Jes ;)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Wed Jan 08, 2020 5:26 pm
StopBup wrote: Wed Jan 08, 2020 5:22 pm
Iskoriscavanja pasa??
Jes ;)
Sve u svemu, treba paziti da jezik, u ovom slucaju prsti ne budu brzi od pameti. A zasto sam to bas upamtio, zato sto sam i ja radio to isto pre desetak godina. :D Tacije slicno, mojima sam govorio da idem kod druga da vidim kuce sto je dobio, a isao sam na semu....
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Wed Jan 08, 2020 3:16 pm Stope, nisam zamisljala skidanje sa bupa onakvim kakvo sam osetila, a to ne znaci da je bilo lako, jer sam se nacitala strahota o samom skidanju i samim tim strah je bio veci od iskustva.. Depresija,kao sto Frajla rece i ono sto sam opisivala je neki oblik depresije, a znas sa cim sam ja uporedjivala to sve,pa samim tim mi je bilo lakse..
Ne mogu sve da propratim..
Ma ajde bogati cega se imas bojati. Kriza je prolazno stanje. Treba ti samo jaka volja. Ionako si doma i ne radis pa ako budes malo i budalesala u okruzju si obitelji i imas njihovu podrsku ako sta zapne. Ne zatvaraj se u sebe i nemoj biti sama jer tada se lako umisli neki crnjak u glavi. Pokusaj se sto vise druziti sa obitelji i ljudima koji su ti dragi. Pokusaj ziviti normalno i znam da ti je tesko ali moras se terati. Nemoj zajebavati. I ne boj se krize. Ako ti lijekovi ne odgpvaraju idi traziti nesto drugo ali znas i sama da je to sve navlakusa. Cuvaj se da se ne zakacis i na njih. Pokusaj biti vedrija i pozitivnija. Trudi se na silu. Pobijedi tu lijenost, dosadu i crne misli. Na ljuti se na nekog ako treba i doma i ovdje. Reci evo meni " ma goni se vise ukurac sta me davis". Nemoj biti ravnodusna. Kuzis li ti mala sta ti govorim? To moras raditi a za sub kako oces. Oces li ga spustati ili ne. Kako ti vise nije dopizdila ta glupa tabletica. Vidis da si rob jebenih farmaceuta jebo ga zivot? Nisam dugo bio blokiran bas cudno.
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Wed Jan 08, 2020 5:40 pm
xxxana wrote: Wed Jan 08, 2020 3:16 pm Stope, nisam zamisljala skidanje sa bupa onakvim kakvo sam osetila, a to ne znaci da je bilo lako, jer sam se nacitala strahota o samom skidanju i samim tim strah je bio veci od iskustva.. Depresija,kao sto Frajla rece i ono sto sam opisivala je neki oblik depresije, a znas sa cim sam ja uporedjivala to sve,pa samim tim mi je bilo lakse..
Ne mogu sve da propratim..
Ma ajde bogati cega se imas bojati. Kriza je prolazno stanje. Treba ti samo jaka volja. Ionako si doma i ne radis pa ako budes malo i budalesala u okruzju si obitelji i imas njihovu podrsku ako sta zapne. Ne zatvaraj se u sebe i nemoj biti sama jer tada se lako umisli neki crnjak u glavi. Pokusaj se sto vise druziti sa obitelji i ljudima koji su ti dragi. Pokusaj ziviti normalno i znam da ti je tesko ali moras se terati. Nemoj zajebavati. I ne boj se krize. Ako ti lijekovi ne odgpvaraju idi traziti nesto drugo ali znas i sama da je to sve navlakusa. Cuvaj se da se ne zakacis i na njih. Pokusaj biti vedrija i pozitivnija. Trudi se na silu. Pobijedi tu lijenost, dosadu i crne misli. Na ljuti se na nekog ako treba i doma i ovdje. Reci evo meni " ma goni se vise ukurac sta me davis". Nemoj biti ravnodusna. Kuzis li ti mala sta ti govorim? To moras raditi a za sub kako oces. Oces li ga spustati ili ne. Kako ti vise nije dopizdila ta glupa tabletica. Vidis da si rob jebenih farmaceuta jebo ga zivot? Nisam dugo bio blokiran bas cudno.
Tako i ja mislim. Farmaceuti samo tvrde sebi pazar, a niko se nije usrecio sa njihovim proizvodima, bar u svetu narkomanije. Oni su i stvorili narkomaniju danasnjeg tipa. Bayer je legalno i bez recepta prodavao dop vise od 10 godina. Kasnije nikom nista, kao se izvinili ljudima, jer kao fol nisu znali da stvara zavisnost. Kasnije su isti ti farmacetuti pustili bruka lekova za "lecenje" zavisnosti. Tako da ja smatram da sa svim tim sranjima treba biti maksimlano oprezan, mogu da pomognu, ali i ne moraju, i da resenje za zavisnost sigurno nije u lekovima, nego u drugim stvarima.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

xxxana wrote:
Komuna je vidjena za tebe.
Kako se skines, vec se spremis za komunu. Dogovoris se sa roditeljima na vreme, za polazak u komunu.
Gubis vreme dragoceno. Vec si izgubila.
Sad mozes da me "pljujes", sta me briga.
Imam utisak, da je za tebe komuna spas.
(ogradjujem svoje misljenje kao autorsko pravo)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Nesa_neske_01 wrote: Wed Jan 08, 2020 5:51 pm
xxxana wrote:
Kako se skines, vec se spremis za komunu. Dogovoris se sa roditeljima na vreme, za polazak u komunu.
Ma ne. Treba prvo sve pokusati vani doma pa ako opet bude padova treba razmisliti sta i kako. Nisu svi za komunu i takvu izolaciju. Ja istinski vjerujem u nju. Evo stavit cu 1000 dolara ladno na nju da ce biti ona ok kroz par miseci. Ja vjerujem u ksanu. Tocka.
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote:
Komuna za nju nikako nije. Psihoterapija je za nju prava stvar, kakva crna komuna. Ona treba sto Lika kaze da se zblizi sa svojima, i da pocne sto vise da se krece menju normalnim ljudima, da se aktivira, u pocetku na silu, pa ce krenuti sve polako, ponavljam, komuna za nju nije ni pod takcom razno.
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Wed Jan 08, 2020 5:58 pm
xxxana wrote:
Ma ne. Treba prvo sve pokusati vani doma pa ako opet bude padova treba razmisliti sta i kako. Nisu svi za komunu i takvu izolaciju. Ja istinski vjerujem u nju. Evo stavit cu 1000 dolara ladno na nju da ce biti ona ok kroz par miseci. Ja vjerujem u ksanu. Tocka.
Neverovatna je Ksana :D , svi veruju u nju. I ja kazem, kakva crna komuna, to za nju apsulutno nije.
Post Reply