Sve jasno, to upredjivanje je bila greska, a i ono sto nisi smatrala depresijom jeste bio neki oblik depresije. Reako sam vec, nisam protiv terapije nikako, samo znam da sa tim treba biti oprezan, i ne to gledati kao resenje, vec samo kao pomoc privremenu. Nekima ne odgovariju antidepresivi, ali pomognu terapijske doze rivotrila, nekima odgovaraju AD, videces vec sta je najbolje za tebe.xxxana wrote: ↑Wed Jan 08, 2020 3:16 pm Stope, nisam zamisljala skidanje sa bupa onakvim kakvo sam osetila, a to ne znaci da je bilo lako, jer sam se nacitala strahota o samom skidanju i samim tim strah je bio veci od iskustva.. Depresija,kao sto Frajla rece i ono sto sam opisivala je neki oblik depresije, a znas sa cim sam ja uporedjivala to sve,pa samim tim mi je bilo lakse..
Ne mogu sve da propratim..
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ne znam koje, vec ga je valjda platila, sad ceka da malo poraste, da ga odvoje od mame, pa onda dozali po njega u grad blizu mog.

Meni su dali dva ad-a, zoloft i remeron,ja ne znam da li je to bila ok kombinacija sa sve buprenorfinom.. Meni remeron ne odgovara nikako,koma sam od njega, vecina ga hvali.. Nemam dobra iskustva sa ad-om i o tome stvarno sad ne bi. I dalje mislim da je to zamka u kojoj trcis u krug, ali kad nema drugog resenja,jbg..StopBup wrote: ↑Wed Jan 08, 2020 3:23 pmSve jasno, to upredjivanje je bila greska, a i ono sto nisi smatrala depresijom jeste bio neki oblik depresije. Reako sam vec, nisam protiv terapije nikako, samo znam da sa tim treba biti oprezan, i ne to gledati kao resenje, vec samo kao pomoc privremenu. Nekima ne odgovariju antidepresivi, ali pomognu terapijske doze rivotrila, nekima odgovaraju AD, videces vec sta je najbolje za tebe.xxxana wrote: ↑Wed Jan 08, 2020 3:16 pm Stope, nisam zamisljala skidanje sa bupa onakvim kakvo sam osetila, a to ne znaci da je bilo lako, jer sam se nacitala strahota o samom skidanju i samim tim strah je bio veci od iskustva.. Depresija,kao sto Frajla rece i ono sto sam opisivala je neki oblik depresije, a znas sa cim sam ja uporedjivala to sve,pa samim tim mi je bilo lakse..
Jadan pas

Apelujem na udruzenja za zastitu zivotinja!
Ma zato ti ja kazem da samo kad se odlucis za smanjivanje, da ides sto vise postepeno, i da ides do sto manje doze. 0,3 nije tako mala doza, ona bi nekoga ko nema nista sa opijatima, cak malo i uradila, mozda i solidno uradila. Seti se samo kako ti je bilo kad si pokusala da prekines kad si bila na 6 ili 8, ne secam se tacno, rekla si da si htela da iskocis iz svoje koze, e zato ja kazem da je ipak jako bitno smanjiti sto vise, pre svega zbog psihe. Kad postepeno spustis do sto manje doze, sigurno ce i depresija biti slabija.xxxana wrote: ↑Wed Jan 08, 2020 3:29 pmMeni su dali dva ad-a, zoloft i remeron,ja ne znam da li je to bila ok kombinacija sa sve buprenorfinom.. Meni remeron ne odgovara nikako,koma sam od njega, vecina ga hvali.. Nemam dobra iskustva sa ad-om i o tome stvarno sad ne bi. I dalje mislim da je to zamka u kojoj trcis u krug, ali kad nema drugog resenja,jbg..StopBup wrote: ↑Wed Jan 08, 2020 3:23 pmSve jasno, to upredjivanje je bila greska, a i ono sto nisi smatrala depresijom jeste bio neki oblik depresije. Reako sam vec, nisam protiv terapije nikako, samo znam da sa tim treba biti oprezan, i ne to gledati kao resenje, vec samo kao pomoc privremenu. Nekima ne odgovariju antidepresivi, ali pomognu terapijske doze rivotrila, nekima odgovaraju AD, videces vec sta je najbolje za tebe.xxxana wrote: ↑Wed Jan 08, 2020 3:16 pm Stope, nisam zamisljala skidanje sa bupa onakvim kakvo sam osetila, a to ne znaci da je bilo lako, jer sam se nacitala strahota o samom skidanju i samim tim strah je bio veci od iskustva.. Depresija,kao sto Frajla rece i ono sto sam opisivala je neki oblik depresije, a znas sa cim sam ja uporedjivala to sve,pa samim tim mi je bilo lakse..
Depresija nastane kad receptori osiromase, 0,1 ili 0,3 nece promeniti stvari.. Smara me ovo sad 

Ti si razmazena u full-u.

Eto, pokreni ti neku temu.

Zasto editujes, pa ja necu shvatiti pogresno,ti shvatas..
Neske je u pravu,ovde se ne treba zezati sa svima..
Ninocka, molim te, reci mi i ti kako si shvatila ovo za zastitu zivotinja,pa da mrem.. Bem ti..
Neske je u pravu,ovde se ne treba zezati sa svima..
Ninocka, molim te, reci mi i ti kako si shvatila ovo za zastitu zivotinja,pa da mrem.. Bem ti..
Ama nema to veze sa Ninockom. Nego sam se ja setio necega u vezi tebe i iskoriscavanja pasa za neka sranja, sto je mozda bolje da ne pominjem, zato sam editovao.