O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Frajla

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Frajla »

Nesa_neske_01 wrote: Tue Jan 07, 2020 8:16 pm
licaninsasela wrote: Tue Jan 07, 2020 8:09 pm
Nesa_neske_01 wrote: Tue Jan 07, 2020 8:03 pm
Liko tripujes. Ona meni pomaze. Pusti se mene i Frajle. Sta si dosadan. Sorry. To je duza istorija. Mislim, Liko samo pusti nas dvoje, zna ona sta radi.
Necu vise. Ali kuzis da mi to svr vidimo i citamo. Izvini.
Pa jel moras da se ubacujes stalno? Rekao sam ti da tripujes. Tacka za mene.
Jao ahahahahaha pa vi ste show
Ne znam gde mi je razgoropadjena?:)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Nesa_neske_01 wrote: Tue Jan 07, 2020 8:24 pm
licaninsasela wrote: Tue Jan 07, 2020 8:19 pm
Nesa_neske_01 wrote: Tue Jan 07, 2020 8:16 pm
Pa jel moras da se ubacujes stalno? Rekao sam ti da tripujes. Tacka za mene.
Pa reka sam izvini i da necu vise. Nemoj me sekirat. Kolko puta se moram izvinit.
Sta ti znaci ovo: "Ali kuzis da mi to svr vidimo i citamo." Dovoljno da napravis sranje za nista!
Izvinjenje prihvaceno. Nema potrebe da se vise izvinjavas. 😇
Pa nama trojima ili cetvorima koji smo tu ne znaci nista. Citamo i nista ne kuzimo. Ne obaziri se na nas. Niko nista nije komentiro osim sta sam ja zasra. Necu vise.
Frajla

Post by Frajla »

Liko, ni ja ne kuzim Bas o cemu se radi ovde
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Tue Jan 07, 2020 8:29 pm Liko, ni ja ne kuzim Bas o cemu se radi ovde
Nisi jedina, kuzim da niko bas ne kuzi...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

Frajla wrote: Tue Jan 07, 2020 8:21 pm Prva tri pasusa, rekla sam ti
I aj boga ti nemoj puno pitanja da mi posle postavljas nego pokusaj da razumes.
Nisi mi pomogao Neske, stavise pokusao si da mi odmognes trazeci u meni sujetnu, konfliktnu i sumnjicavu licnost, samo i iskljucivo na osnovu moje jedne recenice, a to je da sumnjam u veredostojnost tvojih postova, a samo sam trazila istinu od tebe da bi tvoji postovi dobili drugi smisao.

Postavila sam ti nekoliko pitanja, ni na jedno mi nisi dao odgovor.
Tvoja trenutna percepcija stvara tvoju istinu. Ti si sam sebi stvorio istinu, o svemu i svima,ali onu koja tebi odgovora i koja ti je po volji, i time sebe odrzavas( hranis),a sa moje tacke gledista to nIje zdrava percepcija, ali ako je to jedini put koji ti je preostao, onda neka bude tako

Ja se ne slazem sa tvojom istinom, ne znaci da imam nesto protiv tebe. Istina je samo jedna, ne mora biti ni moja ni tvoja
Postao sam svestan toga u kojoj meri ne znam.
Razmisljacu o tome. Zeznuto je to za mene. Teze se oslobadjam toga.
Frajla

Post by Frajla »

Evo ti primera za tvoja opazanja sa kojima se ja ne slazem tj ne zelim da budem deo toga, a to je kako si ti doziveo pricu o liki, mami i zatvoru, i jos nastavio dalje o licemerstvu i koje cemu. To nije normalno zapazanje! Ti lako skrenes u psihoze i zbog toga ti ne pisem i ne reagujem na tvoje postove jer trazis reakcije tj paznju o kojoj Nina prica,da bi se ucestvovalo i pricalo o tvojim opazanjima i dozivljajima trenutne situacije, ali mi to ne vidimo kao ti i ne dozivljavamo kao ti, zato i ne nalazis adekvatnog sagovornika medju nama.

Sada sam ti jos jednom ponovila i nadam se da je jasno ovaj put.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

Frajla wrote: Tue Jan 07, 2020 8:57 pm Evo ti primera za tvoja opazanja sa kojima se ja ne slazem tj ne zelim da budem deo toga, a to je kako si ti doziveo pricu o liki, mami i zatvoru, i jos nastavio dalje o licemerstvu i koje cemu. To nije normalno zapazanje! Ti lako skrenes u psihoze i zbog toga ti ne pisem i ne reagujem na tvoje postove jer trazis reakcije tj paznju o kojoj Nina prica,da bi se ucestvovalo i pricalo o tvojim opazanjima i dozivljajima trenutne situacije, ali mi to ne vidimo kao ti i ne dozivljavamo kao ti, zato i ne nalazis adekvatnog sagovornika medju nama.

Sada sam ti jos jednom ponovila i nadam se da je jasno ovaj put.
Jasno.
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Tue Jan 07, 2020 8:15 pm
xxxana wrote: Tue Jan 07, 2020 7:22 pm
licaninsasela wrote: Tue Jan 07, 2020 5:42 pm Normalno da smo svi mi licemjeri. To je jedan nacin obrane a sve jos pokriveno manipulacijom. Svi mi to znamo jer smo na taj nacin prezivljavali. To se s vremenom mijenja kad covjek ostavi dop i shvati da je to krivi put bio. To neide preko noci nego treba godina i godina da sva ta govna izbaci iz sebe. Tesko je ovdi pricati o tome jer se ljudi jos bore sa ovisnosti neko uspjesnije neko sporije ka npr ksana koja se zacementcirala doma i misli da je to ok. Kaze zato sta joj je tesko. Nisu za nju sada takve price kad je u govnima do grla. Umisto tih prica oli dubioza njoj treba neki kliker ubaciti da se pokrene. Znaci ostro direktno jednostavno da se napokon pokrene. Reci ovakp, picka mu vise strina oces ti napoko nesto napraviti od svog zivota ili i dalje zelis biti mamina i tatina mezimica i jebati ih svaki dan u zdrav mozak. Tu je vec pola godine i vise i samo se vrti u krug i zajebava prvenstveno sebe a i druge sa svojom neodlucnoscu. Pokreni se vise boga ti dragog. Treba biti dosadan i uporan i gadati je rijecima koje je zabole. Nikakve sad dubioze jer to nije sad za nju. To ce doci s vremenom kada i ako se uopce skine. Poceo sam polako sumnjati u nju a i jurketa. Sb kolko got prica pizdarije najbolji je od njih a i on je labilan jer pada svako malo. Jednostavno to sad nije vrijeme za njih da se ide tako duboko. Igram nogomet sa kceri pa sam ovo nabrzaka sve reka. Ne uzivo da igramo nego peglamo stolni nogomet doma. Ubija me sa onom dvojkom ako neko kuzi od vas stolni nogac.
haha Liko ti si car!
Mali koraci, rekao si, pravim ih!
Like je Bog. :D Ne znam da li si videla taj moj post kad sam ovo napisao. Ja sam za njega znao pre nego sto se uljucio letos u nase debate, jer sam dosta citao forum. Bio mi je full zanimljiv lik. Ja dosao na onu nasu staru zakljucanu temu o skidanju sa bupa, dosao na podforum, vidim na nasoj temi zadnji pisao "licaninsasela", ja sav srecan da vidim sta veli ovaj oldschool mudrac, ono on sasuo rafal po meni. Jeste da se nismo bas kontali u pocetku, ali posle smo se skroz skuzili.
Dobro, imao je onaj gadan period, ali ga je proslo. Svi smo imali lose epizode, sto je i normalno na forumu ovog tipa, kao sto rekoh, nije ovo forum casnih sestara. :)
I da jesam, stope,veruj da ja to ne pamtim, zato i tebi kazem da bih ja licno odlepila kada bih u memoriji imala toliko stvari, ono, trebala bi mi nadogradnja, da mogu da mislim i pisem ovde u isto vreme haha
xxxana

Post by xxxana »

licaninsasela wrote: Tue Jan 07, 2020 7:52 pm
xxxana wrote: Tue Jan 07, 2020 7:22 pm
licaninsasela wrote: Tue Jan 07, 2020 5:42 pm Normalno da smo svi mi licemjeri. To je jedan nacin obrane a sve jos pokriveno manipulacijom. Svi mi to znamo jer smo na taj nacin prezivljavali. To se s vremenom mijenja kad covjek ostavi dop i shvati da je to krivi put bio. To neide preko noci nego treba godina i godina da sva ta govna izbaci iz sebe. Tesko je ovdi pricati o tome jer se ljudi jos bore sa ovisnosti neko uspjesnije neko sporije ka npr ksana koja se zacementcirala doma i misli da je to ok. Kaze zato sta joj je tesko. Nisu za nju sada takve price kad je u govnima do grla. Umisto tih prica oli dubioza njoj treba neki kliker ubaciti da se pokrene. Znaci ostro direktno jednostavno da se napokon pokrene. Reci ovakp, picka mu vise strina oces ti napoko nesto napraviti od svog zivota ili i dalje zelis biti mamina i tatina mezimica i jebati ih svaki dan u zdrav mozak. Tu je vec pola godine i vise i samo se vrti u krug i zajebava prvenstveno sebe a i druge sa svojom neodlucnoscu. Pokreni se vise boga ti dragog. Treba biti dosadan i uporan i gadati je rijecima koje je zabole. Nikakve sad dubioze jer to nije sad za nju. To ce doci s vremenom kada i ako se uopce skine. Poceo sam polako sumnjati u nju a i jurketa. Sb kolko got prica pizdarije najbolji je od njih a i on je labilan jer pada svako malo. Jednostavno to sad nije vrijeme za njih da se ide tako duboko. Igram nogomet sa kceri pa sam ovo nabrzaka sve reka. Ne uzivo da igramo nego peglamo stolni nogomet doma. Ubija me sa onom dvojkom ako neko kuzi od vas stolni nogac.
haha Liko ti si car!
Mali koraci, rekao si, pravim ih!
Ajde pokazi vise taj korak naprijed. Cim si ovdje na forumu ima jos neke male nade da ces se iscupati. Zainati se. Pokazi da nisam u pravu. Jebemu zivot. Pa neces biti danki cijeli zivot. Cupaj se i rukama i nogama. Nema drugo.
Vala da znas da nekad umes i da me nateras da se zainatim
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Tue Jan 07, 2020 9:30 pm
I da jesam, stope,veruj da ja to ne pamtim, zato i tebi kazem da bih ja licno odlepila kada bih u memoriji imala toliko stvari, ono, trebala bi mi nadogradnja, da mogu da mislim i pisem ovde u isto vreme haha
Pamtis i ti solidno srecice. :) No naravno, ne treba se opterecivati nikad necim nepotrebnim. Ja prosto od uvek dobro pamtim, i meni moja memorija nije problem, cak sta vise, volim je, a sa ruznim stvarima iz secanja se lako nosim, tacnije, ne podsecam ih se ako nema potrebe.

Evo jednog primera kad si ti detalj sa foruma upamtila bolje od mene, pa me podsetila. Letos kad smo pisali nesto bez veze, pa ja rekao da sam se skidao na suvo skroz, bez neke pomocne farmakologije, a ti si rekla:"A oni rivotrili su napravljeni od majcine dusice?". :D U opste se nisam setio da sam pio par dana rivotril, ali ti me podseti.

P.s. Ma samo tebi tata Like nek podvikne, pa ces se trgnuti. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Post Reply