Frajla wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 7:54 pm
licaninsasela wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 7:47 pm
Nesa_neske_01 wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 7:25 pm
Gde ja da nadjem tvoje prve poruke, eee Frajla. Verovatno mislis na... Ne znam! Eto ne znam.
Molim te, ako zelis iskopiraj mi to, sto si mi pisala ranije. Moze?
Jebo ga zivot pa sta je to? E si ti stvarno zatreskan onako djecacki u frajlu. Koji ti je bog.
Aaaaaaa i ti sada zakuvavas gde ne treba Liko
Neske kada si se vratio na forum pre koji mesec. Nemam vremena da trazim a ne zelim da se ponavljam jer ces se uvrediti, a ne mogu ni da te tapsem po ramenu i da se slazem sa svim sto napises... to bi bas bilo licemerno jel da?
Ali i najbolje bi bilo da se ne ide dalje sa pricom... jer opet nas navlacis da ti objasnjavamo a tesko shvatas sta zelimo reci.
Frajla ako zelis da mi ukazes, ukazi. Pusti tvoje pretpostavka sada. Ok?
Ovo sam nasao sto mislim, da mi ukazujes:
Nisi mi pomogao Neske, stavise pokusao si da mi odmognes trazeci u meni sujetnu, konfliktnu i sumnjicavu licnost, samo i iskljucivo na osnovu moje jedne recenice, a to je da sumnjam u veredostojnost tvojih postova, a samo sam trazila istinu od tebe da bi tvoji postovi dobili drugi smisao.
Postavila sam ti nekoliko pitanja, ni na jedno mi nisi dao odgovor.
Tvoja trenutna percepcija stvara tvoju istinu. Ti si sam sebi stvorio istinu, o svemu i svima,ali onu koja tebi odgovora i koja ti je po volji, i time sebe odrzavas( hranis),a sa moje tacke gledista to nIje zdrava percepcija, ali ako je to jedini put koji ti je preostao, onda neka bude tako
Ja se ne slazem sa tvojom istinom, ne znaci da imam nesto protiv tebe. Istina je samo jedna, ne mora biti ni moja ni tvoja
Oprostite me sto ne pratim,guzva na poslu...
Nego jel ti to opet begas od nas?
Opet isti scenario? Sta se tu kod tebe promenilo i hoce li se ikada promeniti?
Pisanje, pa najavljivanje odlaska, pa ce preci na provokaciju i na kraju vredjanje, neee na kraju ide brisanje postova svih, ako ti Sanci nije prosli put ukinula tu opciju
Hajde trgni se vise, nauci da se nosis sa forumom i sa pitanjima koja ti se postavljaju.
Po stoti put ti ponavljam da ovde niko nikoga ne mrzi, da nema sujete ( to si sve navodio) i da zabrijavas svoje filmove...
A o hranjenju.....
Tvoj prvi post sada, je bio pozivanje, Xane,Jurketa i Stopa ( trenutno najranjivijih clanova),da se pridruze diskusiji o
svojoj borbi , da ti opisu kako pricaju sa sobom, kako pricaju sa svojim slikama u glavi, i imaginacijama .... ma idi bre! Toliko manipulativno, bezobzirno i egoisticno!
Opet cu spomenuti, apropo sektasa kojeg sam spominjala, kako ponizno prilazis sagovorniku, izvinjavas mu se ako si pogresio, pokazes malo razumevanja, pa pustis link, kao recimo onaj jurketu danas,pa krenes da kopas tamo gde nema sta da se iskopa i kad ne dobijes to sto zelis, onda ljude boli istina, pa su sujetni pa su egoisticni pa su ovakvi/ onakvi jer nece da priznaju istinu
Koja je to istina? Cija je to istina? Jesi ti sasvim siguran da je to sve istina?
To si radio i pre, lepio si ljudima “etikete”,najcesce pogresne, a to sam na svojoj kozi i osetila od tebe tada, pa evo i sada!
Upravo zbog toga sam ti spomenula moju sumnju, jer vidim da se nije puno toga promenilo, a osecaj mi govori da to etiketiranje drugih osoba na forumu i razni linkovi koje postujes, ne dolaze iz “ Good place” od tebe, nego u tome crpis nesto sto te hrani.
Zato te i pitah kako si jer vidim da nije mnogo bolje ...
------
Ako mozes, kopiraj mi te delove iz teksta u post, gde me sve vidis:
https://www.danas.rs/zivot/zasto-su-ljudi-licemerni/ Moze?