Mislila sam da mene zezas, ali me zbunilo sto napisa snqja/ svekrva, jer obicno kazes tvoj tata lika, i koga briga na kraju krajeva, tezak si sb..
Jel ok sad? Znaci reseno?

Moderator: sanela
Mislila sam da mene zezas, ali me zbunilo sto napisa snqja/ svekrva, jer obicno kazes tvoj tata lika, i koga briga na kraju krajeva, tezak si sb..
Trenutno Liko je tako.. Bice bolje kroz par dana..licaninsasela wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:19 amNije to dovoljno i dobro ni blizu. Pogotovo ako odmah bjeziz u kucu di se osjecas zasticeno. Moras poceti komunicirati sa ljudima. Bar pokusati a ne bjezati.
Vid' ti nju. Ona se našla prozvana ničim izazvana, i ondak ja težak. Ma teška si k'o Trepča.
Meni u glavi bili kolači, bajadere, mađarice, žerbo kocke, minjoni, figaro kocke, itd, a ona mislila da nju prozivam, mislim strašno.
Ajd viditi cemo kroz par dana. Nemoj sad da zajebes sebe sa zutim za docek nove godine.xxxana wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:27 amTrenutno Liko je tako.. Bice bolje kroz par dana..licaninsasela wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:19 amNije to dovoljno i dobro ni blizu. Pogotovo ako odmah bjeziz u kucu di se osjecas zasticeno. Moras poceti komunicirati sa ljudima. Bar pokusati a ne bjezati.
Vraga znam. Mogu samo pretpostaviti kroz sebe sta druge muci.Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:21 amlicaninsasela wrote: ↑Sun Dec 29, 2019 9:02 pm Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv. Dosta mi tesko otvarat se ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe. Nije lako ogolit se pred ljudima.To je prava snaga! Samo pricaj...ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebeBudi osetljiv. Ljudi su takvi, nego fol se prave jaki. Nema jakih nigde! Kompleksi. Covek iz svoje nize vrednosti, hoce sebe da pokaze velikim. A nije.Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv.
Malo si rekao, a svaciji problem znas!![]()
To je tacno. To svi radimo. Dok ti neko iskreno ne kaze ili dok se ne uveris svojim ocima, onda je to neka polu istina od koje nema nista. Slazes se?licaninsasela wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:36 amVraga znam. Mogu samo pretpostaviti kroz sebe sta druge muci.Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:21 amlicaninsasela wrote: ↑Sun Dec 29, 2019 9:02 pm Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv. Dosta mi tesko otvarat se ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe. Nije lako ogolit se pred ljudima.To je prava snaga! Samo pricaj...ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebeBudi osetljiv. Ljudi su takvi, nego fol se prave jaki. Nema jakih nigde! Kompleksi. Covek iz svoje nize vrednosti, hoce sebe da pokaze velikim. A nije.Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv.
Kazem samo pretpostavka koja moze a i ne mora biti tocna. Uglavnom nije to tako kako ja to vidim. Nijanse su tu kod sviju nas. Male razlike. Uglavnom slicni ili isti problemi. Razlika je u tome dal neko ulazi rjesavati probleme ili ne. Bijeg od problema vodi nezadovoljstvu a nezadovoljstvo padu. A kad znas zasto si pao onda drogiranje dobiva sasvim drugi znacaj i pocnes se sam sebi gaditi.Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:42 amTo je tacno. To svi radimo. Dok ti neko iskreno ne kaze ili dok se ne uveris svojim ocima, onda je to neka polu istina od koje nema nista. Slazes se?licaninsasela wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:36 amVraga znam. Mogu samo pretpostaviti kroz sebe sta druge muci.Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:21 am
To je prava snaga! Samo pricaj...
Budi osetljiv. Ljudi su takvi, nego fol se prave jaki. Nema jakih nigde! Kompleksi. Covek iz svoje nize vrednosti, hoce sebe da pokaze velikim. A nije.
Mogu samo pretpostaviti kroz sebe sta druge muci. = Vidis da mozes da osecas ljude i oni tebe![]()
Tako tako. Nema druge. Jedini put.licaninsasela wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:54 amBijeg od problema vodi nezadovoljstvu a nezadovoljstvo padu. A kad znas zasto si pao onda drogiranje dobiva sasvim drugi znacaj i pocnes se sam sebi gaditi.Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:42 amTo je tacno. To svi radimo. Dok ti neko iskreno ne kaze ili dok se ne uveris svojim ocima, onda je to neka polu istina od koje nema nista. Slazes se?licaninsasela wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:36 am
Vraga znam. Mogu samo pretpostaviti kroz sebe sta druge muci.
Mogu samo pretpostaviti kroz sebe sta druge muci. = Vidis da mozes da osecas ljude i oni tebe![]()
Tako je kod mene. Kod drugih ne mora biti tako jer da je sad bi bili ok odnosno cisti.Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:56 amTako tako. Nema druge. Jedini put.licaninsasela wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:54 amBijeg od problema vodi nezadovoljstvu a nezadovoljstvo padu. A kad znas zasto si pao onda drogiranje dobiva sasvim drugi znacaj i pocnes se sam sebi gaditi.Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:42 am
To je tacno. To svi radimo. Dok ti neko iskreno ne kaze ili dok se ne uveris svojim ocima, onda je to neka polu istina od koje nema nista. Slazes se?