Frajla da ti odgovorim. Da, i dalje me " resetaju". Ne u smislu da me tlace i jebu u zdrav mozak ali se osjecam kao ajmo rec Ksana. Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv. Dosta mi tesko otvarat se ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe. Nije lako ogolit se pred ljudima. Iza nove godinr krecemo dalje. Sad je bila pauza oko blagdana. Bio sa mojom malom obitelji par dana u Becu na adventu, Zagreb zaobisli mada kazu da je tamo ljepse. Za novu godinu neidem nikud. Doma nas cetvero uz sarmu i prasetinu. I kolace i torte al iskreno zena je slaba tu pa uleti moja stara majka. Nemam srca to zeni priznati al juznoamerikanci su nula u slasticama. Nemaju pojma sta znaci pr. Madarica. E tu sam jako zakinut. A volim slatko. Danas se spustili u split djeci uzet zimske garderobe. Uzasno sam se osjeco postiden i nelagodno kad sam vidio kcer i zenu na odjelu donjeg rublja. Ne mogu doci k sebi da moja mala curica je sad djevojka i da sam ja stari matori konj. Uzas. Uzas. Eto tak nekak je kod mene.
Ksanci dal ispunjavas svoja obecanja sebi sta smo se dogovorili? E si se pokrenila? Bar malo?
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Nasmeja me Liko, eto, sve ti je jasno.. Meni je bilo tesko nekad i sa doktorkom da pricam, u grupi se ne bih snasla nikako, tako da te razumem.licaninsasela wrote: ↑Sun Dec 29, 2019 9:02 pm Frajla da ti odgovorim. Da, i dalje me " resetaju". Ne u smislu da me tlace i jebu u zdrav mozak ali se osjecam kao ajmo rec Ksana. Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv. Dosta mi tesko otvarat se ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe. Nije lako ogolit se pred ljudima. Iza nove godinr krecemo dalje. Sad je bila pauza oko blagdana. Bio sa mojom malom obitelji par dana u Becu na adventu, Zagreb zaobisli mada kazu da je tamo ljepse. Za novu godinu neidem nikud. Doma nas cetvero uz sarmu i prasetinu. I kolace i torte al iskreno zena je slaba tu pa uleti moja stara majka. Nemam srca to zeni priznati al juznoamerikanci su nula u slasticama. Nemaju pojma sta znaci pr. Madarica. E tu sam jako zakinut. A volim slatko. Danas se spustili u split djeci uzet zimske garderobe. Uzasno sam se osjeco postiden i nelagodno kad sam vidio kcer i zenu na odjelu donjeg rublja. Ne mogu doci k sebi da moja mala curica je sad djevojka i da sam ja stari matori konj. Uzas. Uzas. Eto tak nekak je kod mene.
Ksanci dal ispunjavas svoja obecanja sebi sta smo se dogovorili? E si se pokrenila? Bar malo?
Vreme,opustices se..
Pa jesam malo, ali je tesko, umorna bas,slabo spavam, proci ce..
Pa likooo!!licaninsasela wrote: ↑Sun Dec 29, 2019 9:02 pm Frajla da ti odgovorim. Da, i dalje me " resetaju". Ne u smislu da me tlace i jebu u zdrav mozak ali se osjecam kao ajmo rec Ksana. Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv. Dosta mi tesko otvarat se ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe. Nije lako ogolit se pred ljudima. Iza nove godinr krecemo dalje. Sad je bila pauza oko blagdana. Bio sa mojom malom obitelji par dana u Becu na adventu, Zagreb zaobisli mada kazu da je tamo ljepse. Za novu godinu neidem nikud. Doma nas cetvero uz sarmu i prasetinu. I kolace i torte al iskreno zena je slaba tu pa uleti moja stara majka. Nemam srca to zeni priznati al juznoamerikanci su nula u slasticama. Nemaju pojma sta znaci pr. Madarica. E tu sam jako zakinut. A volim slatko. Danas se spustili u split djeci uzet zimske garderobe. Uzasno sam se osjeco postiden i nelagodno kad sam vidio kcer i zenu na odjelu donjeg rublja. Ne mogu doci k sebi da moja mala curica je sad djevojka i da sam ja stari matori konj. Uzas. Uzas. Eto tak nekak je kod mene.
E i meneee nasmija, slatko!!
kako si bap

[/quote] Liko pa bravo!
Da:)
Koje probleme Lika ima, da li je madjarica ispala dobro ili ne. Ne znam Liko, sunce mu poljubim, zajeban je to problem ako se ne resava na vreme.
Pa likooo!!Ninocka wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 9:10 am [quote=licaninsasela post_id=149495 time=<a href="tel:1577649738">1577649738</a> user_id=13380]
Frajla da ti odgovorim. Da, i dalje me " resetaju". Ne u smislu da me tlace i jebu u zdrav mozak ali se osjecam kao ajmo rec Ksana. Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv. Dosta mi tesko otvarat se ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe. Nije lako ogolit se pred ljudima. Iza nove godinr krecemo dalje. Sad je bila pauza oko blagdana. Bio sa mojom malom obitelji par dana u Becu na adventu, Zagreb zaobisli mada kazu da je tamo ljepse. Za novu godinu neidem nikud. Doma nas cetvero uz sarmu i prasetinu. I kolace i torte al iskreno zena je slaba tu pa uleti moja stara majka. Nemam srca to zeni priznati al juznoamerikanci su nula u slasticama. Nemaju pojma sta znaci pr. Madarica. E tu sam jako zakinut. A volim slatko. Danas se spustili u split djeci uzet zimske garderobe. Uzasno sam se osjeco postiden i nelagodno kad sam vidio kcer i zenu na odjelu donjeg rublja. Ne mogu doci k sebi da moja mala curica je sad djevojka i da sam ja stari matori konj. Uzas. Uzas. Eto tak nekak je kod mene.
[/quote] Liko pa bravo!
Da:)
Koje probleme Lika ima, da li je madjarica ispala dobro ili ne. Ne znam Liko, sunce mu poljubim, zajeban je to problem ako se ne resava na vreme.
Hahahah, meni su bajadere omiljeni kolači. 

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ti mala da sutis! I dalje sam kulNinocka wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 9:10 amPa likooo!!licaninsasela wrote: ↑Sun Dec 29, 2019 9:02 pm Frajla da ti odgovorim. Da, i dalje me " resetaju". Ne u smislu da me tlace i jebu u zdrav mozak ali se osjecam kao ajmo rec Ksana. Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv. Dosta mi tesko otvarat se ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe. Nije lako ogolit se pred ljudima. Iza nove godinr krecemo dalje. Sad je bila pauza oko blagdana. Bio sa mojom malom obitelji par dana u Becu na adventu, Zagreb zaobisli mada kazu da je tamo ljepse. Za novu godinu neidem nikud. Doma nas cetvero uz sarmu i prasetinu. I kolace i torte al iskreno zena je slaba tu pa uleti moja stara majka. Nemam srca to zeni priznati al juznoamerikanci su nula u slasticama. Nemaju pojma sta znaci pr. Madarica. E tu sam jako zakinut. A volim slatko. Danas se spustili u split djeci uzet zimske garderobe. Uzasno sam se osjeco postiden i nelagodno kad sam vidio kcer i zenu na odjelu donjeg rublja. Ne mogu doci k sebi da moja mala curica je sad djevojka i da sam ja stari matori konj. Uzas. Uzas. Eto tak nekak je kod mene.

Pritegni je malo Liko, nak' nauči snaja malo od svekrve.licaninsasela wrote: ↑Sun Dec 29, 2019 9:02 pm Frajla da ti odgovorim. Da, i dalje me " resetaju". Ne u smislu da me tlace i jebu u zdrav mozak ali se osjecam kao ajmo rec Ksana. Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv. Dosta mi tesko otvarat se ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe. Nije lako ogolit se pred ljudima. Iza nove godinr krecemo dalje. Sad je bila pauza oko blagdana. Bio sa mojom malom obitelji par dana u Becu na adventu, Zagreb zaobisli mada kazu da je tamo ljepse. Za novu godinu neidem nikud. Doma nas cetvero uz sarmu i prasetinu. I kolace i torte al iskreno zena je slaba tu pa uleti moja stara majka. Nemam srca to zeni priznati al juznoamerikanci su nula u slasticama. Nemaju pojma sta znaci pr. Madarica. E tu sam jako zakinut. A volim slatko. Danas se spustili u split djeci uzet zimske garderobe. Uzasno sam se osjeco postiden i nelagodno kad sam vidio kcer i zenu na odjelu donjeg rublja. Ne mogu doci k sebi da moja mala curica je sad djevojka i da sam ja stari matori konj. Uzas. Uzas. Eto tak nekak je kod mene.

Ene, i ono pocelo da za’ebavaStopBup wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 9:25 amPritegni je malo Liko, nak' nauči snaja malo od svekrve.licaninsasela wrote: ↑Sun Dec 29, 2019 9:02 pm Frajla da ti odgovorim. Da, i dalje me " resetaju". Ne u smislu da me tlace i jebu u zdrav mozak ali se osjecam kao ajmo rec Ksana. Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv. Dosta mi tesko otvarat se ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe. Nije lako ogolit se pred ljudima. Iza nove godinr krecemo dalje. Sad je bila pauza oko blagdana. Bio sa mojom malom obitelji par dana u Becu na adventu, Zagreb zaobisli mada kazu da je tamo ljepse. Za novu godinu neidem nikud. Doma nas cetvero uz sarmu i prasetinu. I kolace i torte al iskreno zena je slaba tu pa uleti moja stara majka. Nemam srca to zeni priznati al juznoamerikanci su nula u slasticama. Nemaju pojma sta znaci pr. Madarica. E tu sam jako zakinut. A volim slatko. Danas se spustili u split djeci uzet zimske garderobe. Uzasno sam se osjeco postiden i nelagodno kad sam vidio kcer i zenu na odjelu donjeg rublja. Ne mogu doci k sebi da moja mala curica je sad djevojka i da sam ja stari matori konj. Uzas. Uzas. Eto tak nekak je kod mene.
Ksanci dal ispunjavas svoja obecanja sebi sta smo se dogovorili? E si se pokrenila? Bar malo?![]()

Kad pričam o kolačima, uvek sam ozbiljan.xxxana wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 9:29 amEne, i ono pocelo da za’ebavaStopBup wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 9:25 amPritegni je malo Liko, nak' nauči snaja malo od svekrve.licaninsasela wrote: ↑Sun Dec 29, 2019 9:02 pm Frajla da ti odgovorim. Da, i dalje me " resetaju". Ne u smislu da me tlace i jebu u zdrav mozak ali se osjecam kao ajmo rec Ksana. Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv. Dosta mi tesko otvarat se ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe. Nije lako ogolit se pred ljudima. Iza nove godinr krecemo dalje. Sad je bila pauza oko blagdana. Bio sa mojom malom obitelji par dana u Becu na adventu, Zagreb zaobisli mada kazu da je tamo ljepse. Za novu godinu neidem nikud. Doma nas cetvero uz sarmu i prasetinu. I kolace i torte al iskreno zena je slaba tu pa uleti moja stara majka. Nemam srca to zeni priznati al juznoamerikanci su nula u slasticama. Nemaju pojma sta znaci pr. Madarica. E tu sam jako zakinut. A volim slatko. Danas se spustili u split djeci uzet zimske garderobe. Uzasno sam se osjeco postiden i nelagodno kad sam vidio kcer i zenu na odjelu donjeg rublja. Ne mogu doci k sebi da moja mala curica je sad djevojka i da sam ja stari matori konj. Uzas. Uzas. Eto tak nekak je kod mene.
Ksanci dal ispunjavas svoja obecanja sebi sta smo se dogovorili? E si se pokrenila? Bar malo?![]()
![]()

Hahaha pa zacudi me sto ne rece cera od tate, greska u sistemu..