Ne mogu. Ako nije svih ovih godina naucila ni nece. Nema tu zavaravanja da ce nauciti.StopBup wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 9:25 amPritegni je malo Liko, nak' nauči snaja malo od svekrve.licaninsasela wrote: ↑Sun Dec 29, 2019 9:02 pm Frajla da ti odgovorim. Da, i dalje me " resetaju". Ne u smislu da me tlace i jebu u zdrav mozak ali se osjecam kao ajmo rec Ksana. Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv. Dosta mi tesko otvarat se ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe. Nije lako ogolit se pred ljudima. Iza nove godinr krecemo dalje. Sad je bila pauza oko blagdana. Bio sa mojom malom obitelji par dana u Becu na adventu, Zagreb zaobisli mada kazu da je tamo ljepse. Za novu godinu neidem nikud. Doma nas cetvero uz sarmu i prasetinu. I kolace i torte al iskreno zena je slaba tu pa uleti moja stara majka. Nemam srca to zeni priznati al juznoamerikanci su nula u slasticama. Nemaju pojma sta znaci pr. Madarica. E tu sam jako zakinut. A volim slatko. Danas se spustili u split djeci uzet zimske garderobe. Uzasno sam se osjeco postiden i nelagodno kad sam vidio kcer i zenu na odjelu donjeg rublja. Ne mogu doci k sebi da moja mala curica je sad djevojka i da sam ja stari matori konj. Uzas. Uzas. Eto tak nekak je kod mene.
Ksanci dal ispunjavas svoja obecanja sebi sta smo se dogovorili? E si se pokrenila? Bar malo?![]()
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
-
Slabo ti kapiraš još uvek. Sve mora da ti se rasčlani.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Nista, evo pijem kafu..Ide Liko, sta znam..
Pre ce biti da ti nisi skontao, napisqla greska u sistemu, u mom sistemu
-
E si se pokrenila? Ako nisi zasto?
Malo, ali bas malo, napravim kraci krug sa psom,ne mogu dugo,noge su mi teske i sve mi je tesko..licaninsasela wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:08 amE si se pokrenila? Ako nisi zasto?
Hahah, zbunilo me ove "ćera od tate".xxxana wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:05 amPre ce biti da ti nisi skontao, napisqla greska u sistemu, u mom sistemu
Pusti je Like još malo, ona ako bi se sad pokrenula, ne bi na dobro izašlo. Zezam se.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Nije to dovoljno i dobro ni blizu. Pogotovo ako odmah bjeziz u kucu di se osjecas zasticeno. Moras poceti komunicirati sa ljudima. Bar pokusati a ne bjezati.xxxana wrote: ↑Mon Dec 30, 2019 11:13 amMalo, ali bas malo, napravim kraci krug sa psom,ne mogu dugo,noge su mi teske i sve mi je tesko..
-
licaninsasela wrote: ↑Sun Dec 29, 2019 9:02 pm Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv. Dosta mi tesko otvarat se ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe. Nije lako ogolit se pred ljudima.
To je prava snaga! Samo pricaj...ali teram se odnosno gone me i oni da se otvaram i pricam sta me sve jebe
Budi osetljiv. Ljudi su takvi, nego fol se prave jaki. Nema jakih nigde! Kompleksi. Covek iz svoje nize vrednosti, hoce sebe da pokaze velikim. A nije.Drzim se kao jak a u stvari sam ko pickica osjetljiv.
Malo si rekao, a svaciji problem znas!