Ja sam obican obiteljski covjek sa brkovima koji je ka i vi u govnima iz kojih se pokusavam iskoprcati. Nista drugo.Nesa_neske_01 wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 7:49 pmNema tu, Lika nas sve isamara brzinski i eto! Ne mogu da cutim, kada ima ispravnog kod njega.Ninocka wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 7:44 pmOpaaaa Neleee! Sta ti se obo zoveee, ti ih to sad kritikujes!!Nesa_neske_01 wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 7:26 pm
Tacno. To rade. Radilo se to i pre. Radio sam to i ja.
Licanin, topla rec hoce nekad vrata da otvori. Moze i tvoj nacin, sekirica u centar.
Ko moze da zna kome pomaze topla rec, a kome sekirica? Ja ne znam.
Treba svako da zna, ko se skida. SAMO SE SAMI MOZETE SKINUTI I PROMENITI.
NE DODJE LI DO LICNE PROMENE, ETO OPET bupa, dopa, brzina.
Nemam sta da kazem.
------
Ti ih nasamaras i oni ok! Radikalno! Jos hoce da pisu sa tobom. Cudo.
Pufff Jedan je Lika![]()
Nisi pricao neki dan tako...
Sto ti je Lika, a??? Cudo, cudo!!
Sto ti je Lika, a??? Cudo, cudo!!![]()
Vecinu problema koje imate vi imam i ja. I dalje se dosta tesko nosim sa svojim kompleksima kojih ima o ho ho i problemima. Jedina razlika izmedu mene i npr Ksane je ta sta ja ne posezem za instant rjesenjem ka sta je pr dop nego stisnem zube i jedem svoja govna ajmo to rec "normalan". I mene je jebalo otic u trgovinu kupit kruh i mliko i tero sam se i stidio i crvenio al eto. Danas bez beda obavljam te neke stvari koje su mi prije izgledale ko naucna fantastika. O odnosima sa ljudima da ne pricam kako mi je jebeno bilo.