Sve je to nedovoljno jos.. Mislim ne pucam od zelje, volje i motiva,znam da moram
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Fizika je nula kod bupa, a psiha bude u totalnom rasulu. Bup je najjači otrov od svih ovih otrova, koji ubedljivo najduže deluje, tako da je i oporavak najsporiji. Veruj, kod naglog prekida sa velikih doza i to na nos, u nekim slučajevima treba i godinu dana da se psiha sredi.licaninsasela wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 6:32 pmTo je po meni samo Jurketovo opravdavanje jer covjek se bio fizicki sredio. Obitelj i brige su samo opravdanje za ovakvo ponasanje a to i sam Jurke zna. Znas to Jurke jel?StopBup wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 6:27 pm "Vratija se Šime, i donija frišku ribu!"Like, srećom po tebe, nisi ni blizu iskusio koliko je bup zajeban, pa ne razumeš Jurketa. Dobro si rekao da zavisnost nije matematika, ali bup jeste delom i matematika. Jako je bitno koliko dugo je korišćen, koje količine su uzimane, i na koji način je unošen u organizam. Ti si ga uzimao samo 2 meseca, 1mg po jezik, pa ti je bilo posle toga "veselo" mesec dana. Veruj da kad se uzimaju veće količine, duže vreme i to na nos, da se drastično produžava oporavak, i bude dosta zajebaniji. Ja sam imao sreću da sam mogao da se izolujem, i sam sebi da organizujem vreme, pa sam uspeo da se skinem. Na Jurketa je palo celokupno vođenje kuće, plus posao, a naglo je prekinuo sa bupom, tako da ga ja razumem, nije da ga baš podržavam što mu se vratio, ali ga razumem.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
I to je dovoljno za početak, a vremenom će motiva biti sve više, i želja će postati jača!xxxana wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 6:40 pmSve je to nedovoljno jos.. Mislim ne pucam od zelje, volje i motiva,znam da moram
-
Makar izadi do trgovine po kruh i mliko. Znam da ti to djeluje glupo al zacrtaj si u glavi da ces ujutro u trgovinu. Znaci malim koracima kao odlazak u trgovinu po osnovne stvari polako ces razbijati tu monotoniju sto te sad jebe. Male i naoko nebitne stvari si zacrtaj za ujutro i pomalo ce doci i bolje raspolozenje. Vazi?xxxana wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 6:38 pmNe mogu drugacije, smanjila sam bup naglo i nije mi bas ok..licaninsasela wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 6:34 pmOK. Sada je tako kako je. Izolacija ti nije rjesenje. Moras se kretati malo. Izaci iz kuce. Psiha ce te pojesti ako si tako izolirana i asocijalna.
Hahahaha, meni je tata Like postao baš drag. Znam da ja njemu nisam, ali šta ćeš. 

Shvatam sta hoces da kazes i ne deluje mi glupo.. Vazi,za toliko mogu..licaninsasela wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 6:46 pmMakar izadi do trgovine po kruh i mliko. Znam da ti to djeluje glupo al zacrtaj si u glavi da ces ujutro u trgovinu. Znaci malim koracima kao odlazak u trgovinu po osnovne stvari polako ces razbijati tu monotoniju sto te sad jebe. Male i naoko nebitne stvari si zacrtaj za ujutro i pomalo ce doci i bolje raspolozenje. Vazi?xxxana wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 6:38 pmNe mogu drugacije, smanjila sam bup naglo i nije mi bas ok..licaninsasela wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 6:34 pm
OK. Sada je tako kako je. Izolacija ti nije rjesenje. Moras se kretati malo. Izaci iz kuce. Psiha ce te pojesti ako si tako izolirana i asocijalna.
-
-
Nista se nece dobro desiti ako camis u kuci i cekas da nesto dobro dode. Tl se moras za to potruditi. Znaci veceras si zacrtas neku sitnicu da ces sutra napraviti i ujutro odmah krenes u napad. Nista veliko, samo iz pocetka sitnice, osnovno ka odlazak u trgovinu. Vjeruj da ces se bolje osjecati. Pocet ce ti se vracat samopouzdanje. Nemoj samo da zivis za ovaj forum i da ti je on jedini prozor u svijet. Vanka je zivot. Samo pomalo i vjeruj da nista to nije smijesno i bezveze. Moras opet poceti uciti zivot ko covjek koji je imo polomljene noge pa opet mora nauciti hodati. Pomalo i zacrtaj si za sutra nesto i ides u to. To ti je jedini pravi put i nacin. Osama ubija svaku volju za zivotomxxxana wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 6:52 pmShvatam sta hoces da kazes i ne deluje mi glupo.. Vazi,za toliko mogu..licaninsasela wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 6:46 pmMakar izadi do trgovine po kruh i mliko. Znam da ti to djeluje glupo al zacrtaj si u glavi da ces ujutro u trgovinu. Znaci malim koracima kao odlazak u trgovinu po osnovne stvari polako ces razbijati tu monotoniju sto te sad jebe. Male i naoko nebitne stvari si zacrtaj za ujutro i pomalo ce doci i bolje raspolozenje. Vazi?
Znam Liko, treba da se pokrenem, ali mi je sad tesko,dok se ne stabilizujem bar malo..licaninsasela wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 7:03 pmNista se nece dobro desiti ako camis u kuci i cekas da nesto dobro dode. Tl se moras za to potruditi. Znaci veceras si zacrtas neku sitnicu da ces sutra napraviti i ujutro odmah krenes u napad. Nista veliko, samo iz pocetka sitnice, osnovno ka odlazak u trgovinu. Vjeruj da ces se bolje osjecati. Pocet ce ti se vracat samopouzdanje. Nemoj samo da zivis za ovaj forum i da ti je on jedini prozor u svijet. Vanka je zivot. Samo pomalo i vjeruj da nista to nije smijesno i bezveze. Moras opet poceti uciti zivot ko covjek koji je imo polomljene noge pa opet mora nauciti hodati. Pomalo i zacrtaj si za sutra nesto i ides u to. To ti je jedini pravi put i nacin. Osama ubija svaku volju za zivotomxxxana wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 6:52 pmShvatam sta hoces da kazes i ne deluje mi glupo.. Vazi,za toliko mogu..licaninsasela wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 6:46 pm
Makar izadi do trgovine po kruh i mliko. Znam da ti to djeluje glupo al zacrtaj si u glavi da ces ujutro u trgovinu. Znaci malim koracima kao odlazak u trgovinu po osnovne stvari polako ces razbijati tu monotoniju sto te sad jebe. Male i naoko nebitne stvari si zacrtaj za ujutro i pomalo ce doci i bolje raspolozenje. Vazi?
-
Znaci umjesto da pricate kako vas je dop puco pricajte o tim malim stvarima. Svaka pobjeda protiv dosade i monotonije ce biti korak ka boljem i zadovoljnijem"ja". Bilo koji problem kod nekog od vas ne gledajte kroz sprdnju jer ono sta npr muci ksanu ne mora da muci sba ili obratno. I te sitnice sta vas jebu a bjezite od njih vas vodi k padu.