Hvala na razumevanju...

Moderator: sanela
Hvala na razumevanju...
Vaaatraaaa, voooda, snjeg, kiišaaa, alah se uvalih....
Vaaatraaaa, voooda, snjeg, kiišaaa, alah se uvalih....
Ahahahahahaha gde si se setio gruje ahahahah
One odjavne špice iz obe verzije, i sa Sergejem i sa Jezdićem, su do jaja, to nekad pevam iz zajebancije u društvu, pa onda svi krenu za mnom da pevaju.
Ma ja sam ti brate prop'o lik. Da nije žene i dece bio bih k.... na bicikli al aj. Oni su moja slamka spasa.StopBup wrote: ↑Thu Dec 26, 2019 11:44 amOne odjavne špice iz obe verzije, i sa Sergejem i sa Jezdićem, su do jaja, to nekad pevam iz zajebancije u društvu, pa onda svi krenu za mnom da pevaju."Daj, ribu, ribu, ribu" i "Oreeeee looolaaa, sa čeeetiri volaaa", bolja je ova "Ore lola".
Nego ti si Juriša ekstra lik, gotivim te od starta, a od pre par dana još više.
A što se tiče horoskopa, ti si mislio da sam lav ili strelac, nisam, nego ribe-škorpija, Ninocka mi je izračunala podznak.![]()
Haha idi Jurke.
Drz' se za slamku. Bićeš dobro.Jurke wrote: Ma ja sam ti brate prop'o lik. Da nije žene i dece bio bih k.... na bicikli al aj. Oni su moja slamka spasa.
Stid od sebe samog sam imao više puta, a uvek sam taj osećaj imao isključivo zbog psihoaktivnih supstanci, ni zbog čega drugog, a najviše zbog pijanstava. Ni od čega čovek ne može tako da se ošašavi kao od alkohola.
Većina nas ovde smo propaliteti u poređenju sa onim šta smo trebali da budemo. Ti na primer imaš to čemu ja najviše težim i šta mi je najveći motiv da se skroz unormalnim, a to su žena i deca. Ja dok sam bio u drogeraškom fazonu, nisam mogao da održim vezu ni sa sobom samim, a kamoli sa devojkom. Zadnjih 5-6 godina, sve do pre nedavno sam bio totalno nezreo što se tiče žena. Imao sam 3 kao neke vezice za to vreme, isključivo sa dosta mlađim devojkama, od 8 do 13 godina mlađim. Ta nezrelost se kod mene dosta promenila pred kraj ovog leta, i sad me zanimaju isključivo zrelije devojke, kao i dok sam još bio skroz normalan, pre filovanja mozga, imao sam dve godine stariju devojku, sa kojom mi je bilo blago rečeno brutalno, kasnije mi nikad nije tako bilo, a nadam se da će biti nešto slično ponovo uskoro.Jurke wrote: ↑Thu Dec 26, 2019 1:14 pmMa ja sam ti brate prop'o lik. Da nije žene i dece bio bih k.... na bicikli al aj. Oni su moja slamka spasa.StopBup wrote: ↑Thu Dec 26, 2019 11:44 amOne odjavne špice iz obe verzije, i sa Sergejem i sa Jezdićem, su do jaja, to nekad pevam iz zajebancije u društvu, pa onda svi krenu za mnom da pevaju."Daj, ribu, ribu, ribu" i "Oreeeee looolaaa, sa čeeetiri volaaa", bolja je ova "Ore lola".
Nego ti si Juriša ekstra lik, gotivim te od starta, a od pre par dana još više.
A što se tiče horoskopa, ti si mislio da sam lav ili strelac, nisam, nego ribe-škorpija, Ninocka mi je izračunala podznak.![]()