Tako je. Dna nema takoreci kada je droga u pitanju. Smrt je dno pravo i krajnje. Cupaj se pre toga.xxxana wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 4:50 pmTamo gde sam ja padala,uvek je moglo jos i kad sam mislila da sam na dnu, moglo je jos, tako da ne..Nesa_neske_01 wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 4:24 pmStopBup samo da se resi rovca i KRAJ!!! To je ta prica. StupiliBupili je sasvim ok. Sta?Ninocka wrote: Xxxxani se jos nije skorz sve smucilo.... imam osjecaj da nije skroz dotakla dno, pa joj sav taj nacin zivota i dalje ima neku draz!! Stopicu pogotovo...
Mozda grijesim
Za xxxanu ne znam, ima svest u kolikim je govnima. Ne mogu da gresim dusu.
Ne znam hoce li se xxxana prelomiti?
Za oboje, da li znate sta znaci doziveti licno dno?
Dobro razmislite pre nego bupnete nesto, da bi rekli...
Imajte na Umu, narkoman kada ostane bez icega, dalje se drogira do smrti. Desava se. Greska je ako pomislite ma nismo mi toliko glupi!
Nece se to nama desiti.
Daleko je dno..
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
PokusavamNesa_neske_01 wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 4:54 pmTako je. Dna nema takoreci kada je droga u pitanju. Smrt je dno pravo i krajnje. Cupaj se pre toga.xxxana wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 4:50 pmTamo gde sam ja padala,uvek je moglo jos i kad sam mislila da sam na dnu, moglo je jos, tako da ne..Nesa_neske_01 wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 4:24 pm
StopBup samo da se resi rovca i KRAJ!!! To je ta prica. StupiliBupili je sasvim ok. Sta?
Imajte na Umu, narkoman kada ostane bez icega, dalje se drogira do smrti. Desava se. Greska je ako pomislite ma nismo mi toliko glupi!
Nece se to nama desiti.
Daleko je dno..

Da, naravno da se može i dublje potonuti, samo kažem da sam imao neko svoje lično dno, skoro da se nisam osećao kao čovek, nego kao neka bezlična masa...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
xxxana wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 4:56 pmPokusavamNesa_neske_01 wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 4:54 pmTako je. Dna nema takoreci kada je droga u pitanju. Smrt je dno pravo i krajnje. Cupaj se pre toga.![]()
-
Tako ide. Uvek je bup ili neka druga droga ispred licnog dna. Tako da kazem. Valjda me sad razumete oboje?StopBup wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 4:53 pmČim sam se budio, prva misao je bila bup, ako sam ga imao u šteku, odmah je padalo mrvljenje čim ustanem iz kreveta. Stalno zatvoren, otuđen i od sebe i od svojih, bio sam potpuna suprotnost od onoga šta sam stvarno. Ma da ne nabrajam sve.Nesa_neske_01 wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 4:24 pm
StopBup samo da se resi rovca i KRAJ!!! To je ta prica. StupiliBupili je sasvim ok. Sta?
Nece se to nama desiti.
Da, naravno da se može i dublje potonuti, samo kažem da sam imao neko svoje lično dno, skoro da se nisam osećao kao čovek, nego kao neka bezlična masa...
Ma naravno. I ja dva puta. I dje su ti parametri kako se racuna to famozno dno!!
Moj parametar je , sve mi je dno dje se zaistidim od same sebe i dodje mi da pljujem u vis pa da se vrati.
Sub bree dje ti je Lickoo!
Sta si mu uradio priznaj!!
Pocerao si ga!! Jedan manje u borbi za Ksandzu, priznaj??!!
Ne znam, ali kao da sam za dlaku izbegavala situacije u zivotu..
i sad ste me bacili u razmisljanje, kad ste pokrenuli temu..
To bi bilo moje licno dno, ne bih morala ni da umrem,obesila bih se..
Sad mi je sve drugacije, jesam u problemu i dalje,ali to je valjda dobro, bar nisam bolesna koliko sam bila..
Uzmem na forumu, procitam nekad nesto, ima nekih teskih zivotnih prica, i da,mislim da to meni ne moze da se desi, a znam da je svako tako mislio..
Nistq od toga me ne sprecava, samo psiha i emocionalno stanje,to su razlozi zbog kojih zelim da prestanem.. Zelim da zivim, a ne umem..
I Ninocka, smucilo mi se ovako da zivim,ne moram da tresnem vise nego sto jesam, dovoljno mi je oci ujutru da otvorim da znam da mi se smucilo..
Ok sam nekoliko dana, za sad samo to mogu da kazem, na bupu nazalost,ali nemam puno opcija
i sad ste me bacili u razmisljanje, kad ste pokrenuli temu..
To bi bilo moje licno dno, ne bih morala ni da umrem,obesila bih se..
Sad mi je sve drugacije, jesam u problemu i dalje,ali to je valjda dobro, bar nisam bolesna koliko sam bila..
Uzmem na forumu, procitam nekad nesto, ima nekih teskih zivotnih prica, i da,mislim da to meni ne moze da se desi, a znam da je svako tako mislio..
Nistq od toga me ne sprecava, samo psiha i emocionalno stanje,to su razlozi zbog kojih zelim da prestanem.. Zelim da zivim, a ne umem..
I Ninocka, smucilo mi se ovako da zivim,ne moram da tresnem vise nego sto jesam, dovoljno mi je oci ujutru da otvorim da znam da mi se smucilo..
Ok sam nekoliko dana, za sad samo to mogu da kazem, na bupu nazalost,ali nemam puno opcija
Najgora siNinocka wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 6:06 pmMa naravno. I ja dva puta. I dje su ti parametri kako se racuna to famozno dno!!
Moj parametar je , sve mi je dno dje se zaistidim od same sebe i dodje mi da pljujem u vis pa da se vrati.
Pocerao si ga!! Jedan manje u borbi za Ksandzu, priznaj??!!![]()

Lika je fin porodican covek, ne znam sto ga je Stop povezao samnom..
Popušio sam kod nje, jbg, hahahahahahahaja, koja si ti kraljica, ovaj forum bi bio kesa bez tebe.Ninocka wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 6:06 pmMa naravno. I ja dva puta. I dje su ti parametri kako se racuna to famozno dno!!

Nisam ga povezivao sa tobom, samo sam rekao da si ti jedini član za kog je on rekao da mu je drag.xxxana wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 6:18 pmNajgora siNinocka wrote: ↑Wed Dec 25, 2019 6:06 pmMa naravno. I ja dva puta. I dje su ti parametri kako se racuna to famozno dno!!
![]()
Lika je fin porodican covek, ne znam sto ga je Stop povezao samnom..