O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

xxxana

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by xxxana »

StopBup wrote: Wed Dec 25, 2019 6:21 pm
xxxana wrote: Wed Dec 25, 2019 6:18 pm
Ninocka wrote: Wed Dec 25, 2019 6:06 pm

Ma naravno. I ja dva puta. I dje su ti parametri kako se racuna to famozno dno!!
Moj parametar je , sve mi je dno dje se zaistidim od same sebe i dodje mi da pljujem u vis pa da se vrati.

Sub bree dje ti je Lickoo!
Sta si mu uradio priznaj!!
Pocerao si ga!! Jedan manje u borbi za Ksandzu, priznaj??!!😝😝😝😝
Najgora si :)
Lika je fin porodican covek, ne znam sto ga je Stop povezao samnom..
Nisam ga povezivao sa tobom, samo sam rekao da si ti jedini član za kog je on rekao da mu je drag. :)
Jes’ pa me isamara :)
xxxana

Post by xxxana »

Salim se za samare, ljudi meni je Lika stvarno pomogao, svi su ovde naravno, ali Lika me je nervirao do te mere da mi je zelja postala samo jaca da ostavim bup..
Smanjim i pohvalim se i on me tako spusti da mi dodje da ga udavim, on je bio u fazonu da samo trabunjam,jer sam i dalje pokrivena bupom i ne bira sta ce da ti kaze :)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Wed Dec 25, 2019 6:26 pm Salim se za samare, ljudi meni je Lika stvarno pomogao, svi su ovde naravno, ali Lika me je nervirao do te mere da mi je zelja postala samo jaca da ostavim bup..
Smanjim i pohvalim se i on me tako spusti da mi dodje da ga udavim, on je bio u fazonu da samo trabunjam,jer sam i dalje pokrivena bupom i ne bira sta ce da ti kaze :)
Da, on je jedno vreme bio u fazonu da ko je god na nečemu, da njegova reč ne vredi. Šta je samo bilo sa Frajlinim serokvelima. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Wed Dec 25, 2019 6:26 pm Salim se za samare, ljudi meni je Lika stvarno pomogao, svi su ovde naravno, ali Lika me je nervirao do te mere da mi je zelja postala samo jaca da ostavim bup..
Da, i to što kažeš, nije se baš izražavao po bon-tonu. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jurke

Post by Jurke »

Ninocka wrote: Wed Dec 25, 2019 6:06 pm
StopBup wrote: Wed Dec 25, 2019 4:59 pm Da, naravno da se može i dublje potonuti, samo kažem da sam imao neko svoje lično dno, skoro da se nisam osećao kao čovek, nego kao neka bezlična masa...
Ma naravno. I ja dva puta. I dje su ti parametri kako se racuna to famozno dno!!
Moj parametar je , sve mi je dno dje se zaistidim od same sebe i dodje mi da pljujem u vis pa da se vrati.

Sub bree dje ti je Lickoo!
Sta si mu uradio priznaj!!
Pocerao si ga!! Jedan manje u borbi za Ksandzu, priznaj??!!😝😝😝😝
Hehehe, da, jedan manje. Mislim da je lika na tim okupljanjima gde ide shvatio da mu ovaj forum više šteti nego što mu koristi i udario restrikciju. Ili se razočarao u nas nesudjene apstinente i ošo...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Jurke

Post by Jurke »

xxxana wrote: Wed Dec 25, 2019 6:10 pm Ne znam, ali kao da sam za dlaku izbegavala situacije u zivotu..
i sad ste me bacili u razmisljanje, kad ste pokrenuli temu..
To bi bilo moje licno dno, ne bih morala ni da umrem,obesila bih se..
Sad mi je sve drugacije, jesam u problemu i dalje,ali to je valjda dobro, bar nisam bolesna koliko sam bila..
Uzmem na forumu, procitam nekad nesto, ima nekih teskih zivotnih prica, i da,mislim da to meni ne moze da se desi, a znam da je svako tako mislio..
Nistq od toga me ne sprecava, samo psiha i emocionalno stanje,to su razlozi zbog kojih zelim da prestanem.. Zelim da zivim, a ne umem..
I Ninocka, smucilo mi se ovako da zivim,ne moram da tresnem vise nego sto jesam, dovoljno mi je oci ujutru da otvorim da znam da mi se smucilo..
Ok sam nekoliko dana, za sad samo to mogu da kazem, na bupu nazalost,ali nemam puno opcija
I ja sam doticao dno više puta, ali kako kaže Ninočkaa dno kada se sam sebi ogadim i kada se razočaran sam u sebe. Ono dodje mi da me nema. I mislio sam toliko puta o tome, ali nije to opcija. Dobroj što si na bupu, a kada se ustali videceš da ce ti se ogaditi još više sve ostalo. Mozda i ne ogaditi, to ide kasnije kada budeš skroz strejt, vec neceš taj nagon oseca ti tim intezitetom. Samo polako. Ni ne možeš očekivati sada čudo preko novi.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

Jurke wrote: Wed Dec 25, 2019 8:13 pm Mislim da je lika na tim okupljanjima gde ide shvatio da mu ovaj forum više šteti nego što mu koristi i udario restrikciju. Ili se razočarao u nas nesudjene apstinente i ošo...
Haha, tako nekako.
Last edited by Nesa_neske_01 on Wed Dec 25, 2019 8:25 pm, edited 1 time in total.
Frajla

Post by Frajla »

Jurke wrote: Wed Dec 25, 2019 8:17 pm [quote=xxxana post_id=149323 time=<a href="tel:1577293828">1577293828</a> user_id=12720]
Ne znam, ali kao da sam za dlaku izbegavala situacije u zivotu..
Sad mi je sve drugacije, jesam u problemu i dalje,ali to je valjda dobro, bar nisam bolesna koliko sam bila..
Uzmem na forumu, procitam nekad nesto, ima nekih teskih zivotnih prica, i da,mislim da to meni ne moze da se desi, a znam da je svako tako mislio..
Nistq od toga me ne sprecava, samo psiha i emocionalno stanje,to su razlozi zbog kojih zelim da prestanem.. Zelim da zivim, a ne umem..
I Ninocka, smucilo mi se ovako da zivim,ne moram da tresnem vise nego sto jesam, dovoljno mi je oci ujutru da otvorim da znam da mi se smucilo..
Ok sam nekoliko dana, za sad samo to mogu da kazem, na bupu nazalost,ali nemam puno opcija
I ja sam doticao dno više puta, ali kako kaže Ninočkaa dno kada se sam sebi ogadim i kada se razočaran sam u sebe. Ono dodje mi da me nema. I mislio sam toliko puta o tome, ali nije to opcija. Dobroj što si na bupu, a kada se ustali videceš da ce ti se ogaditi još više sve ostalo. Mozda i ne ogaditi, to ide kasnije kada budeš skroz strejt, vec neceš taj nagon oseca ti tim intezitetom. Samo polako. Ni ne možeš očekivati sada čudo preko novi.
[/quote]

Uf smirili ste se
Kad vam dopizdim, samo recite dop- i ja begam:)

Xano kazes bup na zalost, na svu srecu si na bupu! Pokusaj tu da se malo smiris i ici ce sve kako treba

Ajte i ne zaebavajte vise
Jurke

Post by Jurke »

Frajla wrote: Wed Dec 25, 2019 8:22 pm
Jurke wrote: Wed Dec 25, 2019 8:17 pm [quote=xxxana post_id=149323 time=<a href="tel:1577293828">1577293828</a> user_id=12720]
Ne znam, ali kao da sam za dlaku izbegavala situacije u zivotu..
Uf smirili ste se
Kad vam dopizdim, samo recite dop- i ja begam:)

Xano kazes bup na zalost, na svu srecu si na bupu! Pokusaj tu da se malo smiris i ici ce sve kako treba

Ajte i ne zaebavajte vise
[/quote]

Izvini Frajlita na onakvim temama. I sam ih ne volim. Medjutim želeo sam da im pojasnim, u stvari najviše Stopu, da se igraju sa vatrom.
Post Reply