PONOVO
Moderator: sanela
- Sagitarius
Ehhhh sad cu morati po PRVI PUT DA SE NE SLOŽIM SA ZVRKIJEM!!!!!!!!!
Sister, duša moja, slušaj sigurno češ u životu, jednog dana za možda 1 mjesec, 11mjeseci, 1godinu,3.-4-8-10 godina, nači i sresti osobu koja ce te toliko voliti, cijeniti, vjerovatni, slušati,palakti kad se i tebi plače i 100000 stavri.Tada ces vidjeti da ovo sto si sada napisala jeste jako SMIJEŠNO!!!!!
To če se MORATI DESITI, imam 1000 dokaza za to, da se to desavalo i prije dokazuje to ,što postojimo ja,ti,Kate,Mise,Pepi,Erineja,Dinela, mi smo dijeca KOJA SU NASTAJALA IZ LJUBAVI.
Tako da ces i ti jednom ,kao i ja zaljubiti toliko da ce kao produkt te ljubavi nastati isto tako jedno dijete iz LJUBAVI.Kao što smo Ja,Ti ......

Sister, duša moja, slušaj sigurno češ u životu, jednog dana za možda 1 mjesec, 11mjeseci, 1godinu,3.-4-8-10 godina, nači i sresti osobu koja ce te toliko voliti, cijeniti, vjerovatni, slušati,palakti kad se i tebi plače i 100000 stavri.Tada ces vidjeti da ovo sto si sada napisala jeste jako SMIJEŠNO!!!!!
To če se MORATI DESITI, imam 1000 dokaza za to, da se to desavalo i prije dokazuje to ,što postojimo ja,ti,Kate,Mise,Pepi,Erineja,Dinela, mi smo dijeca KOJA SU NASTAJALA IZ LJUBAVI.
Tako da ces i ti jednom ,kao i ja zaljubiti toliko da ce kao produkt te ljubavi nastati isto tako jedno dijete iz LJUBAVI.Kao što smo Ja,Ti ......

Ja znam da ce se to desiti i volela bi iskreno da se to desi ali moj Omare veruj mi ne u skorije vreme
Toliko sam razocarana u dosta ljudi da mi uopste nije do nekog zaljubljivanja a kamo li vencavanja,a sto se tice dece ja odavno to zelim ali posto nisam sposobna o sebi da brinem to bi od mene bilo sebicno da jos nekom malom bicu upropastim zivot u startu! Tako da nista od udaje do daljnjeg....

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!