PONOVO

Ovo je mjesto na kojem možete slobodno otvoriti svoju dušu i podijeliti svoje emocije s nama.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

Omco oces veselice? Aj al kad budem vesela,moze? :wink:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Ma ja bona VESELO, VESELO .Zamisli da se udaješ pa piši hehhehehehehhehehhehehe \:D/ \:D/ :smt109
zvrky

Post by zvrky »

Necu ni da zamosljam da se udajem,dal si normalan pa to je nocna mora,kakva crna udaja :wink:
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

Zvrky, zvrky PDT_Love_28
Sagitarius

Post by Sagitarius »

zvrky wrote:Necu ni da zamosljam da se udajem,dal si normalan pa to je nocna mora,kakva crna udaja :wink:
PDT_Love_10,hehehehe,e baš me nasmija LOL
Fanatik

Post by Fanatik »

Ehhhh sad cu morati po PRVI PUT DA SE NE SLOŽIM SA ZVRKIJEM!!!!!!!!!
Sister, duša moja, slušaj sigurno češ u životu, jednog dana za možda 1 mjesec, 11mjeseci, 1godinu,3.-4-8-10 godina, nači i sresti osobu koja ce te toliko voliti, cijeniti, vjerovatni, slušati,palakti kad se i tebi plače i 100000 stavri.Tada ces vidjeti da ovo sto si sada napisala jeste jako SMIJEŠNO!!!!!
To če se MORATI DESITI, imam 1000 dokaza za to, da se to desavalo i prije dokazuje to ,što postojimo ja,ti,Kate,Mise,Pepi,Erineja,Dinela, mi smo dijeca KOJA SU NASTAJALA IZ LJUBAVI.
Tako da ces i ti jednom ,kao i ja zaljubiti toliko da ce kao produkt te ljubavi nastati isto tako jedno dijete iz LJUBAVI.Kao što smo Ja,Ti ......
:D :-D :-D :D
zvrky

Post by zvrky »

Ja znam da ce se to desiti i volela bi iskreno da se to desi ali moj Omare veruj mi ne u skorije vreme :!: Toliko sam razocarana u dosta ljudi da mi uopste nije do nekog zaljubljivanja a kamo li vencavanja,a sto se tice dece ja odavno to zelim ali posto nisam sposobna o sebi da brinem to bi od mene bilo sebicno da jos nekom malom bicu upropastim zivot u startu! Tako da nista od udaje do daljnjeg....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

Ipak "Nesposobni stvoru", pokazujes jako zrelo razmisljanje tom recenicom. Sto bi znacilo da nisi uopste nesposobna koliko mislis. Znam da se to odnosilo samo na brigu o djetetu, ali vec si pokazala veliku zrelost svojom recenicom.
Ljubim te
zvrky

Post by zvrky »

Mozda sam pokazala veliku zrelost ali meni je zao sto je tako ja cu se potruditi da prvo sebi obezbedim sve a onda mogu razmisljati o nekim prinovama u mom zivotu,zar ne?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

dvanaest poena za beograd - pjesma "Ja sam zrelo dijete" , going tooooooo zvrky

:D
Post Reply