Ne teram te na moranje. Pokušavam da motivišem.
"Teško je objasniti, najlakše je postaviti pitanje": https://youtu.be/uAvElYlzv1k

"Pa kome opanci, kome obojci!" što se kaže, nije bitno.
Otvoreno, bez ustručavanja.
Moderator: sanela
Vidi ponovo.Ninocka wrote: Kako to iz nekog teskog ocaja, u razmaku veoma kratkom tipa jutro - vece , dodjes to nekih vedrih rijeci, mozda nisu ni vedre, ali se nazire neki optimizam u njima?!!
Nemam šta pametno da kažem. Juče mi se motalo po glavi da se gudram za vikend, pa me je prošlo uveče/predveče. Sad kontam da ipak neću. Jebeno. Sve u svemu, kad prođu ovi predstojeći praznici, moram ozbiljnije pristupiti rešavanju problema.Nesa_neske_01 wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 12:04 am Budi te se. Akcija. Trazite motive u sebi. Kada forum ćuti, nije ok.
ManMan wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 9:30 am P.S. Prošao sam kroz 6 meseci Anti-Hepatitis C terapije, koja je isto bila jako teška, ali mačiji kašalj naspram ovoga. Još čekam rezultate..
P.P.S: Ima li uopšte ikoga ko je zadovoljan, pokriven i miran 24/7? Čemu terapije Bup-om, kad se ne osećaš mnogo bolje na dnevnoj bazi??
Ok. Tako pobedjuj krizu. Neka te voza kriza, ti je ladno kuliraj. Prodje vreme i prestane. Negde budes zadovoljan.StopBup wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 8:38 amNemam šta pametno da kažem. Juče mi se motalo po glavi da se gudram za vikend, pa me je prošlo uveče/predveče. Sad kontam da ipak neću. Jebeno. Sve u svemu, kad prođu ovi predstojeći praznici, moram ozbiljnije pristupiti rešavanju problema.Nesa_neske_01 wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 12:04 am Budi te se. Akcija. Trazite motive u sebi. Kada forum ćuti, nije ok.
Ma cuj kazem onako kako misllim da je. Ne moram biti u pravu. Imam neke smjernice koje cu za sada zadrzati za sebe pa kako bude. Cini mi se da se neki mali pomak vidi. Nisam euforican a i dosta sam realan sta se tice ovisnosti. Treba razumit i da nije svako predodreden biti cist. Po meni nije bauk ako je netko na terapiji .znao sam se neske ovdje ja malo zesce prosipati i praviti pametan. Necu da se vise dovodim uopce u takve situacije gdje gubim kontrolu. Ovaj put hladne glave i pametno a ne ishitreno bas onako kako znam da ispalim. A bogati i ruzno je.uglavnom vidim da kod nekih pojedinaca kroz mjesece ponavljanja jednog te istog kaoi truda pojedinaca, dolazi se do saznanja da ipak nije samo problem u jednoj tabletici nego je problem kako bi se ono reklo sirih razmjera. I da se razumijemo drago mi je sto je tomu tako da se pokusa problem sagledati drugacije.Nesa_neske_01 wrote: ↑Tue Dec 17, 2019 12:17 amIdi Ličanin! Gde mogu da izadju na kraj sa iskusnim čovekom iz komune. Ima da ih pocepaš kao masan dzak! Taman si sad u tom fazonu.licaninsasela wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 6:07 pm Da ne ispadnem prepametan sada ali vas troje meni djelujete kao da u vama nema odlucnosti i hrabrosti. Koja je razlika ovaj ili sljedeci tjedan poduzeti korake za rjesavanje problema ili cekati 1.1.2020. Molim objasnjenje o bilo koga ako ga ima. Sta je u tom datumu? Jel ti Ninocka znas sta vise o tome? Jel meni mozes reci da li cu od 1.1 2020. Prestati jesti cvarke jer me jebe kolesterol u venama? Sta da zamijenim za cvarke? Jel bolja ona adidas slanina pa cu peglati po njoj od 2og.
"Jel bolja ona adidas slanina pa cu peglati po njoj od 2og." ha!
Upućuj ljude. Ne kažem. Nemoj pomisliti da imam nešto protiv. Ne bih da nastradam i ja u kompletu sa njima.
Znam šta je kad pocepaš sebe u sitne delove, posle gradiš na novo. Znam! Razumi me. Opusti se. Praviš napor sebi. Promena ide sporo. Takva je priroda promene spora.
"Sta je u tom datumu?" Nista. Nova godina je ništa. Takoreći izmišljeno da bi nekom dali lažnu nadu u bolje sutra, posle toga opet upregli. Njihov koncept je takav i želje. Ne možeš im svući kožu do prvog 01.2020, a od posle prvog imaju drugu kožu.
Slozio bi se sa ovom tvojoj konstatacijom da mu treba lijecnik a takoder i neki psiholog jer je doticni gospodin sklon recidiviranju, jako sirokih vizija, uglavnom dosta kompliciran covjek. Nista bez struke jer je stuacija kod manmana bas ono gadna. Objasnjavanje, opisivanje, bojanje, podebljavanje, velika i mala slova itd. Kod njega moras kuziti kroz boju rijeci sta je tija reci ukratko. LudnicaNesa_neske_01 wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 11:47 amManMan wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 9:30 am P.S. Prošao sam kroz 6 meseci Anti-Hepatitis C terapije, koja je isto bila jako teška, ali mačiji kašalj naspram ovoga. Još čekam rezultate..
P.P.S: Ima li uopšte ikoga ko je zadovoljan, pokriven i miran 24/7? Čemu terapije Bup-om, kad se ne osećaš mnogo bolje na dnevnoj bazi??Bravo.
-------
Pokusaj da skratis post o bupu, sta radis uopsteno. Budi jednostavan u izrazavanju. Nece da citaju, kada je post dugacak, jos covek uradjen od bupa. Mislim da tesko pada...
"Čemu terapije Bup-om, kad se ne osećaš mnogo bolje na dnevnoj bazi??" - Nicemu!
Sredio si jetru. Sada je na redu da spustis bup do keca(1mg), ukoliko mozes. Da te vise ne radi!
"Ima li uopšte ikoga ko je zadovoljan, pokriven i miran 24/7?" Nema.
"Dosta mi je svakodnevnog kriziranja i znojenja i suicidalnih misli i svega lošega!
Pokušao sam i kompletno skidanje, gde sam smanjivao dozu po -1mg. na svakih 7 dana.. Međutim, dođe ta scena gde bez 1mg.
imam jeziva stanja bolova i sveopšteg sloša.. Prošli put sam to prevazišao uz dosta lekova, ne izlaženjem iz kuće 30 dana, itd..
Sad baš i nemam taj komfor da se zabodem u sobu i ne izlazim, dok ne svane jutro u kome neću morati da zgutavam razne
lekove da ubijam bolove, da podižem psihu, itd.."
Lekovi, doktor. Tesko ti je stanje. Trebaju ti lekovi za pomoc pri skidanju.
Ličanin ti je sve rekao. Ja tako ne umem reći.licaninsasela wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 12:14 pmSlozio bi se sa ovom tvojoj konstatacijom da mu treba lijecnik a takoder i neki psiholog jer je doticni gospodin sklon recidiviranju, jako sirokih vizija, uglavnom dosta kompliciran covjek. Nista bez struke jer je stuacija kod manmana bas ono gadna. Objasnjavanje, opisivanje, bojanje, podebljavanje, velika i mala slova itd. Kod njega moras kuziti kroz boju rijeci sta je tija reci ukratko. LudnicaNesa_neske_01 wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 11:47 amManMan wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 9:30 am P.S. Prošao sam kroz 6 meseci Anti-Hepatitis C terapije, koja je isto bila jako teška, ali mačiji kašalj naspram ovoga. Još čekam rezultate..
P.P.S: Ima li uopšte ikoga ko je zadovoljan, pokriven i miran 24/7? Čemu terapije Bup-om, kad se ne osećaš mnogo bolje na dnevnoj bazi??Bravo.
-------
Pokusaj da skratis post o bupu, sta radis uopsteno. Budi jednostavan u izrazavanju. Nece da citaju, kada je post dugacak, jos covek uradjen od bupa. Mislim da tesko pada...
"Čemu terapije Bup-om, kad se ne osećaš mnogo bolje na dnevnoj bazi??" - Nicemu!
Sredio si jetru. Sada je na redu da spustis bup do keca(1mg), ukoliko mozes. Da te vise ne radi!
"Ima li uopšte ikoga ko je zadovoljan, pokriven i miran 24/7?" Nema.
"Dosta mi je svakodnevnog kriziranja i znojenja i suicidalnih misli i svega lošega!
Pokušao sam i kompletno skidanje, gde sam smanjivao dozu po -1mg. na svakih 7 dana.. Međutim, dođe ta scena gde bez 1mg.
imam jeziva stanja bolova i sveopšteg sloša.. Prošli put sam to prevazišao uz dosta lekova, ne izlaženjem iz kuće 30 dana, itd..
Sad baš i nemam taj komfor da se zabodem u sobu i ne izlazim, dok ne svane jutro u kome neću morati da zgutavam razne
lekove da ubijam bolove, da podižem psihu, itd.."
Lekovi, doktor. Tesko ti je stanje. Trebaju ti lekovi za pomoc pri skidanju.