O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by StopBup »

xxxana wrote: Thu Oct 31, 2019 10:17 pm
Frajla wrote: Thu Oct 31, 2019 9:55 pm Eh stopici, najsladje je sada ovih par dana, nakon pauze.
Samo sto sutra vise nece biti kao prvih dana, a i vec je zaglibila. Nema tu sta puno da se pametuje, kada i ona a i mi znamo kako to ide, i kuda vodi

I ono, nemoj vise - stani sada, je sasvim suvisno
Mislila sam da se ovaj put necu bas kontinuirano drogirati, tj. mislila sam da ce mi biti dovoljno sto mogu par puta da ga osetim pre nego sto prekinem, vise mi je bilo da iskoristim ovo sto sam zasrala ,nisam puno uzimala,nesto manje od grama, a i gotovo je,nemam drugih opcija nego da zavrsim ovo sto sam zapocela
Tako , je nemaš drugih opcija, nemoj da ispadneš totalna glupača. Em ćeš sjebati sebe, em roditelje! :( Završi to što si započela!
P.s. Ninočka mi je skroz pogodila prognozu. Blizancima je super ovaj period, a kad je rekla da će za mene biti zajebano, to je mislila za ribe, jer sam ja ribe, a i vrtelo mi se svašta po glavi, ne samo droga, nego razne druge gluposti, ali ništa nisam uradio što ne treba. Eh da si samo još malo izdržala, već bi kontala šta ti ja govorim, već bi osetila čari strejt fazona, i počela da uživaš u njima, a ovako, sranje. :( Ajde Jovana, stavi pola bupa pod jezik, prekini sve dublje upadanje u agoniju! Razumem ja tebe, znam ja šta je dop, ih, ali odluka i želja da živim normalno su jače kod mene, naleteo sam i ja pre godinu dana na dobru robu, i kupio polutku, ali uzeo sam samo jednom. Još nisam uzeo bup 4 dana, samo da bih se jednom dobro uradio dopom. Nisam se ni setio to da vam pričam, nekako mi je promaklo, sve mi se nešto motalo po glavi da nisam uzeo dop od proleća 2014.-e, ali nije, uzeo sam jednom pre godinu dana, baš početkom novembra.
Last edited by StopBup on Fri Nov 01, 2019 8:43 am, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jurke

Post by Jurke »

Ninocka wrote: Thu Oct 31, 2019 11:48 pm XXXanu izgleda nista u životu nije jos dobro tresnulo po glavi..
Ona jos uvijek voli taj narkomanski stil života.
Inače, nocas redtrogradni merkur u skoripiji, do 20 novembra,....
Ja sam po znaku navikla na ove mracne strane, pa cu lako, nego ce Subic teskooo :D :D :D :D :D
Merkur je prevrtljiv, ako znate nekog blizanca, sve vam je jasno...
A LAV-riba?Pazi tu kombinacije u meni... :D
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
StopBup

Post by StopBup »

Ninocka wrote: Fri Nov 01, 2019 1:40 am
E sad se vidi da si online, nisi više fantom, k'o Jasuđiro. :D
Ninocka

Post by Ninocka »

Jurke wrote: Fri Nov 01, 2019 8:41 am
Ninocka wrote: Thu Oct 31, 2019 11:48 pm XXXanu izgleda nista u životu nije jos dobro tresnulo po glavi..
Ja sam po znaku navikla na ove mracne strane, pa cu lako, nego ce Subic teskooo :D :D :D :D :D
Ti si mi od pocetka sumnjiv, sad jos vise🤔🤔
Pa nista, ako se ne vezes,poleti i ti...
Frajla

Post by Frajla »

yasujirozu wrote: Fri Nov 01, 2019 1:34 am ksandža i frajdža, najbolji frendovi ikad - tko bi to očekivo

https://www.youtube.com/watch?v=6EA-MIYY1bg
Štaeee? Jeste ljubomorni?

Ja sve cekam da me Xana pozove u provod... ali nista od nje:(
Frajla

Post by Frajla »

Ninocka wrote: Fri Nov 01, 2019 1:22 am
StopBup wrote: Fri Nov 01, 2019 1:21 am Moguće da će se on sad javiti. Ti, on o još jedan član od trenutno aktivnih imate skriven online status, a sad vas je dvoje online "hidden". :D
Nemam ja, to su on i Kata ahahhahahahahahahahaha
Ahahahahahah vestice si prava
Jurke

Post by Jurke »

Ninocka wrote: Fri Nov 01, 2019 9:02 am
Jurke wrote: Fri Nov 01, 2019 8:41 am
Ti si mi od pocetka sumnjiv, sad jos vise🤔🤔
Pa nista, ako se ne vezes,poleti i ti...
U kom smislu sumnjiv? :mrgreen:
StopBup

Post by StopBup »

Šta ima ljudi? Kako ste, pišite...
Jurke

Post by Jurke »

Evo ja sam do sada buckao magnezijum i vrelu vodu nebi li ga rastvorio i onda sipao u flašu sa rasprskivačem. Počecu od danas da se natapam ujutru i uveče u magnezijumu nebi li umanjio nemir koji me prozima nocu, a bogami i nekada i preko dana i predveče.
StopBup

Post by StopBup »

Jeben je ovaj period, ovo je prvi put u zadnjih 100 godina da ja ne brljavim krajem oktobra i početkom novembra. Jbg, opametio se ovaj momak to jest ja. :D Frajliti se garant puši glava od Jovanine priče, hahahah, šalim se. :D A Jovani bi bilo 100 puta pametnije da je poslušala Ličanina, mislim na onaj savet još od letos, nego da se fatala starog društva. (ne zameri Jovana na mom slobodnijem govoru). :D Tako sam ja navatao onu klinkicu u C.G. i preporodio se sa njom za tih 6-7 dana koliko smo bili zajedno. Nego primećujem da mi se pogled na devojke/žene od tada prilično promenio, tada sam se najviše ložio na klinke, znači do 22 godine otprilike, a sada su mi mnogo bolje ove od 25 do 45 godina otprilike. :D Jbm, li ga, generalno mnogo zrelije razmišljam sada nego tada kad sam bio oko 2 meseca čist, sada sam čist punih 5 meseci, ušao sam u šesti mesec čistote. :D
Najiskrenije se nadam da će Jovana i Jurke uskoro osetiti ovakvo stanje u kojem sam ja sada!
Post Reply