Mislila sam da se ovaj put necu bas kontinuirano drogirati, tj. mislila sam da ce mi biti dovoljno sto mogu par puta da ga osetim pre nego sto prekinem, vise mi je bilo da iskoristim ovo sto sam zasrala ,nisam puno uzimala,nesto manje od grama, a i gotovo je,nemam drugih opcija nego da zavrsim ovo sto sam zapocela
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Imam bup za ne daj boze i krecem na psihoterapiju pocetkom sl. sedmice i to je toFrajla wrote: ↑Thu Oct 31, 2019 10:13 pmxxxana wrote: Glupa? Ni blizu! Sad sam bqs pametna, onako kako to ne umem da budem
Ostalo mi je 4 dana i to je tp, sto ne znaci da cu se drogirati, a nije ni prvi put, iscupacu se i iz ovoga
Drogirati se hoces, pa kako drugacije? Vikend stize, najbolje bi bilo da ostavis dop - petkom:)
Pa nisi luda valjda
Ufati nekog rasnog mladozenju,napuni baterije i vrati se u nedelju kuci. Greota da se zabijes kuci i pazis na svaki korak i da li ce te roditelji provaliti, a provale te po boji glasa u najmanju ruku. Sve znaju i to znas i sama
Tako da, ako si vec odlucila, onda uzivaj , jer kajanje Inosecaj krivice ti nece pomoci da prestanes
No-no
Eto, sad bar znas da to nikada nije slucaj, da ces ga samo par puta uzeti. Nikad nije ni bio, a niti ce bitixxxana post wrote: Mislila sam da se ovaj put necu bas kontinuirano drogirati, tj. mislila sam da ce mi biti dovoljno sto mogu par puta da ga osetim pre nego sto prekinem, vise mi je bilo da iskoristim ovo sto sam zasrala ,nisam puno uzimala,nesto manje od grama, a i gotovo je,nemam drugih opcija nego da zavrsim ovo sto sam zapocela
Kao da ga prvi put uzimas
Secas se noje price kako bezim od njega, kolikonke dobar toliko je i los
Ali nekad sam bila bas luda, a sad sam mislila da sam se malo opametila..Nikad ga vise uzeti necu,to boli!Frajla wrote: ↑Thu Oct 31, 2019 10:24 pmEto, sad bar znas da to nikada nije slucaj, da ces ga samo par puta uzeti. Nikad nije ni bio, a niti ce bitixxxana post wrote: Mislila sam da se ovaj put necu bas kontinuirano drogirati, tj. mislila sam da ce mi biti dovoljno sto mogu par puta da ga osetim pre nego sto prekinem, vise mi je bilo da iskoristim ovo sto sam zasrala ,nisam puno uzimala,nesto manje od grama, a i gotovo je,nemam drugih opcija nego da zavrsim ovo sto sam zapocela
Salim se, ali stvarno,moram se i ja dati u trk
Trči i ne okreci se! Sve znaš, šta da ti i ja palamudim sada.xxxana wrote: ↑Thu Oct 31, 2019 10:28 pmAli nekad sam bila bas luda, a sad sam mislila da sam se malo opametila..Nikad ga vise uzeti necu,to boli!Frajla wrote: ↑Thu Oct 31, 2019 10:24 pmEto, sad bar znas da to nikada nije slucaj, da ces ga samo par puta uzeti. Nikad nije ni bio, a niti ce bitixxxana post wrote: Mislila sam da se ovaj put necu bas kontinuirano drogirati, tj. mislila sam da ce mi biti dovoljno sto mogu par puta da ga osetim pre nego sto prekinem, vise mi je bilo da iskoristim ovo sto sam zasrala ,nisam puno uzimala,nesto manje od grama, a i gotovo je,nemam drugih opcija nego da zavrsim ovo sto sam zapocela
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Ali nekad sam bila bas luda, a sad sam mislila da sam se malo opametila..Nikad ga vise uzeti necu,to boli!xxxana wrote:
[/quote]
Nikad ga vise uzeti necu, je prevelik zalogaj
Dacu sve od sebe da ne dodjem u te situacije koje mogu bilo kako da me ugroze, je vec nesto drugo!
Jer izlazak u grad sa drstvom, je ipak zelja za gudrom, tada je vec kasno. Ali i toga si svesna
XXXanu izgleda nista u životu nije jos dobro tresnulo po glavi..
Ona jos uvijek voli taj narkomanski stil života.
Inače, nocas redtrogradni merkur u skoripiji, do 20 novembra,....
Ja sam po znaku navikla na ove mracne strane, pa cu lako, nego ce Subic teskooo
Merkur je prevrtljiv, ako znate nekog blizanca, sve vam je jasno...
Ja sam po znaku navikla na ove mracne strane, pa cu lako, nego ce Subic teskooo

Hahahahahhahahah, ej da znaš da sam razmišljao da se uradim, ali sam odustao, jbg, ja znam samo gde ima petica, a to mi je puno.Ninocka wrote: ↑Thu Oct 31, 2019 11:48 pm XXXanu izgleda nista u životu nije jos dobro tresnulo po glavi..
Ja sam po znaku navikla na ove mracne strane, pa cu lako, nego ce Subic teskooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Last edited by StopBup on Fri Nov 01, 2019 12:43 am, edited 3 times in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
I ja sam prevrtljiva, ali nisam blizanac, a ni skorpija,Ninocka wrote: ↑Thu Oct 31, 2019 11:48 pm XXXanu izgleda nista u životu nije jos dobro tresnulo po glavi..
Ja sam po znaku navikla na ove mracne strane, pa cu lako, nego ce Subic teskooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rak-lav, i sta velis?

Nisam ja blizanci, nego ribe.Ninocka wrote: ↑Thu Oct 31, 2019 11:48 pm XXXanu izgleda nista u životu nije jos dobro tresnulo po glavi..
![]()
![]()
![]()
![]()

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.