Jurke wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 10:55 pm
Sta ima Jurisa, kao si proveo noc?
xxxana wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 10:23 pm
Di si Jovana? Pisi sta god da si danas uradila, bice ti lakse, tu smo mi koji te razumemo sto posto, otvori dusu, nece da ti skodi! Ne daj se srecice moja, izguraces ti to!!!

Bas me je pogodila sinoc tvoja prica, malo mi je sinoc cak i koja suzica krenula, bas me nesto pucaju emocije ovih dana. Hajde molim te, otvori se sad ovde nama, uvek ce neko naci pravu rec za tebe. Bas smo ovde dobra ekipa, i prava podrska jedni drugima. Ja sam malo emotivac za neke stvari, narocito kad su u pitanju devojke u slicnom problemu kao ja, i koje smatram da su dobri ljudi, a za tebe sam siguran da si prava, i da si dobra dusa, samo moras jos dosta da radis na sebi! Bas me je poresla tvoja prica. Moras pricati i sa svojima, pripremi se i za te psihoterapije, i tamo budi 100 posto iskrena! Tebi je jednostavno trebalo cak i ovo sto ti se desava zadnjih dve nedelje, da skroz svhatis svoj problem!
Frajla wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 10:52 pm
Inja bi bas volela da sam na tvom mestu, da se nisam nikada zaljubila u dop i osetila njegove cari
Ti pojma nemas koliko si srecan
Ih Frajlita, kao da ja ne znam sta je dop, jedino sto sam malo drugaciji od vecine, pa nisam nikad bio zavisan od njega, i ako sam ga uzimao povremeno, ali nisam ni ja jedini takav slucaj. Ne znam sta me je tacno spasilo od njega. Verovatno moja priroda, a i strah da ne sjebem skroz svoj zivot, pa sam jednostavno imao cvrstu barijeru u glavi, preko koje nisam smeo, niti hteo da idem. Inace, probao sam ga ja 3 puta i na venu. Tacnije jednom sam probao, pa uzeo jos 2 puta. I to je bilo potpuno samoinicijativno, kao i svako probavanje bilo koje droge i nacina uzimanja. Sva ta 3 uzimanja sam otisao sam na selo, jer mi je tamo ostalo spriceva i igla od babinog insulina, skuvao i zviznuo se, jebi ga, mentol sam bio, hteo sam sve da probam. To jeste sto ti kazes, nisam nikad bio "zaljubljen" u dop, niti u bilo koju drogu, u stvari moze se reci da sam u prvom gimanzije bio malo "zaljubljen" u ekstazi. Kad sam ga probao, prvih 4-5 meseci sam gutao svaki vikend po 1 i isao obavezno na tehno zurke. Pisao sam ranije, ja sam bio "brzinski tip" sto se tice droge. Kad sam dosao na forum, jedino sam cuvao neku rezervicu za eksere, kao mogao bih kad se oporavim od bupa, ali sam i to izbacio iz glave, i sada ni ekseri ne dolaze u obzir...