O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Frajla

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Frajla »

StopBup wrote: Tue Oct 29, 2019 10:49 pm Dva dana nije puno. Nju je sjebao jebeni kokain koji je po meni veće smeće od dopa. Jbm li ga. Radio sam i ja dva dana dop za redom, dobro, ja se nikad nisam zavozao. Samo htedoh reći da verujem u Jovanu. ;) Možda je ipak bolje da sutra ujutru izme pola osmice, ali da se ne zavoza s bupom. Ma najbitnije joj je da se mane izlazaka. Ipak bih ja ovako na njenom mestu sada. Sutra pola osmice, prekosutra dvojku, nakosutra pola dvojke...
Inja bi bas volela da sam na tvom mestu, da se nisam nikada zaljubila u dop i osetila njegove cari

Ti pojma nemas koliko si srecan
Jurke

Post by Jurke »

Frajla wrote: Tue Oct 29, 2019 10:52 pm
StopBup wrote: Tue Oct 29, 2019 10:49 pm Dva dana nije puno. Nju je sjebao jebeni kokain koji je po meni veće smeće od dopa. Jbm li ga. Radio sam i ja dva dana dop za redom, dobro, ja se nikad nisam zavozao. Samo htedoh reći da verujem u Jovanu. ;) Možda je ipak bolje da sutra ujutru izme pola osmice, ali da se ne zavoza s bupom. Ma najbitnije joj je da se mane izlazaka. Ipak bih ja ovako na njenom mestu sada. Sutra pola osmice, prekosutra dvojku, nakosutra pola dvojke...
Inja bi bas volela da sam na tvom mestu, da se nisam nikada zaljubila u dop i osetila njegove cari

Dovoljno je da odsluša Kolju i sve mu je rečeno onde. Mada zna on...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Frajla

Post by Frajla »

xxxana wrote: Tue Oct 29, 2019 10:49 pm Ok, aj uzecu bup sutra, nego ako uzmem malo,to lagano mogu da pokrijem dopom, mislim na 0,? To bi morala bar dvojka da bude,mada i to moze, al’ aj
Pa da, ne pomaze nula
Gruni 2 mg, pa prati situaciju, pa sto kaze stopic, prekosutr odmah smanjis

Moze sve da se probije, ali nije ti to u cilju, tolerancija ti jos uvek nije visoka, pa se ne bi igrala te rabote
Last edited by Frajla on Tue Oct 29, 2019 10:56 pm, edited 1 time in total.
Jurke

Post by Jurke »

Begam ja, od silne frke sada me puče nemir svuda po telu... Moram da legnem i vidim šta ce i kako biti nocas...
Frajla

Post by Frajla »

Jurke wrote: Tue Oct 29, 2019 10:55 pm Begam ja, od silne frke sada me puče nemir svuda po telu... Moram da legnem i vidim šta ce i kako biti nocas...
Ahahahhahahahah htedoh inja reci laku noc, i nadam se da necu sanjati dop

Jbt al smo čke :)

Ajte laku noc i javljaj se mala sutra
Ninocka

Post by Ninocka »

Au,ljudi!! Zavaozamo se nekad sa pricom, pa i zaboravim gdje sam.
Bas sam se smorila, i jako mi je zao..
Eto to ti imam samo reci XXXana, bilo sto drugo bi bilo cisto lupetanje, jer ja, sca sreca, nemam iskustva sa dopom.
StopBup

Post by StopBup »

Jovana piši!!! Nadam se da ćeš uzeti bup sada. Uzmi 4mg, sutra 2, prekosutra 1mg. Uzmi bup bez razmišljanja sada. Ti možeš sad čak i da se istripuješ kao da nećeš uzeti danas dop, ali znaš i sama da to za sekundu može da se promeni u toku dana. Uzmi četvorku danas, to bi ti bilo najpametnije. Stabilizovaće te to. Nećeš se sjebati od par dana bupa, a za vikend, zatvori se u kuću bre. I ja bih sigurno uzeo bup ili dop da sam uzimao brze droge u tom periodu u kom si ti sada. Opet ja kao papagaj, moraš se pomiriti sa dosadom, i ona će proći, ali polako. Piši!
P.s. Da si se pojavila sa pričom da si uzela samo dop, bez prethodnog kokaina, zakovala bi me za stolicu, ali posle priče od onog kokaina, i kako je teško izbegavati to društvo gde ima kokaina, ovo sam i očekivao. Još se nisi javljala dva dana, znao sam da se desilo to što se desilo, samo nisam hteo da pišem. Samo sam očekivao da se što pre javiš, i eto javila si se relativno brzo, što je dobro, nisi se puno zavozala i izgubila kompas...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

Jurke wrote: Tue Oct 29, 2019 10:55 pm
Sta ima Jurisa, kao si proveo noc?

xxxana wrote: Tue Oct 29, 2019 10:23 pm
Di si Jovana? Pisi sta god da si danas uradila, bice ti lakse, tu smo mi koji te razumemo sto posto, otvori dusu, nece da ti skodi! Ne daj se srecice moja, izguraces ti to!!! ❤️ Bas me je pogodila sinoc tvoja prica, malo mi je sinoc cak i koja suzica krenula, bas me nesto pucaju emocije ovih dana. Hajde molim te, otvori se sad ovde nama, uvek ce neko naci pravu rec za tebe. Bas smo ovde dobra ekipa, i prava podrska jedni drugima. Ja sam malo emotivac za neke stvari, narocito kad su u pitanju devojke u slicnom problemu kao ja, i koje smatram da su dobri ljudi, a za tebe sam siguran da si prava, i da si dobra dusa, samo moras jos dosta da radis na sebi! Bas me je poresla tvoja prica. Moras pricati i sa svojima, pripremi se i za te psihoterapije, i tamo budi 100 posto iskrena! Tebi je jednostavno trebalo cak i ovo sto ti se desava zadnjih dve nedelje, da skroz svhatis svoj problem!

Ih Frajlita, kao da ja ne znam sta je dop, jedino sto sam malo drugaciji od vecine, pa nisam nikad bio zavisan od njega, i ako sam ga uzimao povremeno, ali nisam ni ja jedini takav slucaj. Ne znam sta me je tacno spasilo od njega. Verovatno moja priroda, a i strah da ne sjebem skroz svoj zivot, pa sam jednostavno imao cvrstu barijeru u glavi, preko koje nisam smeo, niti hteo da idem. Inace, probao sam ga ja 3 puta i na venu. Tacnije jednom sam probao, pa uzeo jos 2 puta. I to je bilo potpuno samoinicijativno, kao i svako probavanje bilo koje droge i nacina uzimanja. Sva ta 3 uzimanja sam otisao sam na selo, jer mi je tamo ostalo spriceva i igla od babinog insulina, skuvao i zviznuo se, jebi ga, mentol sam bio, hteo sam sve da probam. To jeste sto ti kazes, nisam nikad bio "zaljubljen" u dop, niti u bilo koju drogu, u stvari moze se reci da sam u prvom gimanzije bio malo "zaljubljen" u ekstazi. Kad sam ga probao, prvih 4-5 meseci sam gutao svaki vikend po 1 i isao obavezno na tehno zurke. Pisao sam ranije, ja sam bio "brzinski tip" sto se tice droge. Kad sam dosao na forum, jedino sam cuvao neku rezervicu za eksere, kao mogao bih kad se oporavim od bupa, ali sam i to izbacio iz glave, i sada ni ekseri ne dolaze u obzir...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jurke

Post by Jurke »

StopBup wrote: Wed Oct 30, 2019 12:04 pm
Jurke wrote: Tue Oct 29, 2019 10:55 pm
Sta ima Jurisa, kao si proveo noc?

xxxana wrote: Tue Oct 29, 2019 10:23 pm
Di si Jovana? Pisi sta god da si danas uradila, bice ti lakse, tu smo mi koji te razumemo sto posto, otvori dusu, nece da ti skodi! Ne daj se srecice moja, izguraces ti to!!! ❤️ Bas me je pogodila sinoc tvoja prica, malo mi je sinoc cak i koja suzica krenula, bas me nesto pucaju emocije ovih dana. Hajde molim te, otvori se sad ovde nama, uvek ce neko naci pravu rec za tebe. Bas smo ovde dobra ekipa, i prava podrska jedni drugima. Ja sam malo emotivac za neke stvari, narocito kad su u pitanju devojke u slicnom problemu kao ja, i koje smatram da su dobri ljudi, a za tebe sam siguran da si prava, i da si dobra dusa, samo moras jos dosta da radis na sebi! Bas me je poresla tvoja prica. Moras pricati i sa svojima, pripremi se i za te psihoterapije, i tamo budi 100 posto iskrena! Tebi je jednostavno trebalo cak i ovo sto ti se desava zadnjih dve nedelje, da skroz svhatis svoj problem!

Ih Frajlita, kao da ja ne znam sta je dop, jedino sto sam malo drugaciji od vecine, pa nisam nikad bio zavisan od njega, i ako sam ga uzimao povremeno, ali nisam ni ja jedini takav slucaj. Ne znam sta me je tacno spasilo od njega. Verovatno moja priroda, a i strah da ne sjebem skroz svoj zivot, pa sam jednostavno imao cvrstu barijeru u glavi, preko koje nisam smeo, niti hteo da idem. Inace, probao sam ga ja 3 puta i na venu. Tacnije jednom sam probao, pa uzeo jos 2 puta. I to je bilo potpuno samoinicijativno, kao i svako probavanje bilo koje droge i nacina uzimanja. Sva ta 3 uzimanja sam otisao sam na selo, jer mi je tamo ostalo spriceva i igla od babinog insulina, skuvao i zviznuo se, jebi ga, mentol sam bio, hteo sam sve da probam. To jeste sto ti kazes, nisam nikad bio "zaljubljen" u dop, niti u bilo koju drogu, u stvari moze se reci da sam u prvom gimanzije bio malo "zaljubljen" u ekstazi. Kad sam ga probao, prvih 4-5 meseci sam gutao svaki vikend po 1 i isao obavezno na tehno zurke. Pisao sam ranije, ja sam bio "brzinski tip" sto se tice droge. Kad sam dosao na forum, jedino sam cuvao neku rezervicu za eksere, kao mogao bih kad se oporavim od bupa, ali sam i to izbacio iz glave, i sada ni ekseri ne dolaze u obzir...
Celu noc roštilj, ali u nekom polu snu. I mene je pogodila priča, pogotovo što je u pitanju dop. Ipak uspeo sam malo da se odmorim. Sada sam batali pola kupatila da namestim vodu koja kaplje iz slavine. Nek mi je Bog upomoc, valjda cu namestiti nazad sve... Ja sam i sam voleo brzine i extazi. Dugo sam gledao stanare kod mene kako se zvekecu dopom i popovao im i kenjao da je to sranje. Mislim da je to trajalo neke 2 godine. A onda jedno veče iz dosade jer ne beše vutre, donese ortak dop. Koji mi je bio da ga povučem, neznam. Još me nije ni uradio. Nisam ništa izvali. Nedugo zatim kod istih ljudi povučem lajnu i raspametim se. Ceo dan kao u majčinoj utrobi. Ljubav na drugi snif se rodila. Nisam dugo čekao. Desetak puta pre toga sam čitao knjigu "Mi deca kolodvora Zoo" tako da sam znao odma kako da ga puknem na gan. I prvo aut, vise nego u venu. Više sam se sjebo i upao u crnjak neki kao da svi znaju, kao da sam osetio da sam sjeban život. Depra.... Onda sam sede i i gledajuc i starijeg dzanki ja kako se radi iskukao da mene uradi, a ostalo je priča svima znana. Ništa se ne razlikuje nego kod ostalih. Osim, što nisam robijao nikada ni padao. Igrao sam basket, imao dugo love dosta i nisam pravio sranja. Dok nisam pomislio da bi mogao zaraditi. Tu sam taj put probao to da uradim, pukao tri četvrtine robe i shvatio da je previše volim da bi je davao drugom, ma ni za kakve pare, jebeš pare... Sve sto sam zaradjivao ja nisam gledao kao novac, odmah u glavi pretvarao u dop jebeni. Zato mi je drago sada posle toliko godina što makar mislim da sam daleko od njega iako da znam da se moram paziti. Uvek mi je na umu šta mi je sve uzeo i šta bi tek mogao. Supruga, deca porodica su mi ti koji me drze i ne dozvoljava mi glava da se makar zbog njih, ako ne zbog sebe ponovoo prepustim njemu. .
Jurke

Post by Jurke »

Koliko sam samo počeo da zivčanim. Malo mi treba da planem. Jedva, iz petog puta, namistio sam glupu bateriju u kupatilu. Koliko mozak ne radi pokazuje to da sam samo trebao glumicu da stavim pre nego zavrnem, ali meni je trebalo 2h da se setim toga. Medjutim napredujem. Juče mi nebi palo na pamet da to nameštam iako mi ono kapanje reže po mozgu ceo dan i celu noc.
Idemo dalje, za iste pare...
Post Reply