xxxana wrote:
Bice ovo borba i to bas.. Sve te faze sa skidanjem su samo stepenica,mene samo zanima kako ce se zavrsiti na kraju, a bas sam se nadala iskreno da sam neki pomak napravila
Sestro slatka, nikad brze odgovarala nisi, dobra roba jel da:)
xxxana wrote:
Bice ovo borba i to bas.. Sve te faze sa skidanjem su samo stepenica,mene samo zanima kako ce se zavrsiti na kraju, a bas sam se nadala iskreno da sam neki pomak napravila
xxxana wrote:
xxxana wrote:
xxxana wrote:
Pusta jbg
Pustio bi on tebe, ali neceš ti njega.
Teraj ga u kurac ko ga izmisli...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....
Kolja car. Pre dve godine u ovo vreme sam se ja skidao sa 32+mg bupa i svega i svačega i gledao njegovu seriju Meso. Ja u dugovima, istera sa posla, zena oce me ubije, majka, otac svi. Brat ne priča samnom, a ja gledam i nalazim u svemu tamo sebe.
Last edited by Jurke on Tue Oct 29, 2019 10:30 pm, edited 1 time in total.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....
StopBup wrote:
Nisi imala onu misao kao što imaju ljudi neretko kad se recidiviraju:"Ovo mi je trebalo."
Ne znam da li ovaj zabaci dovoljno ocima
Ahahahahah pa ti si cudo
Nisam se najbolje izrazio. I ja sam uvek kad sam uzeo dop posle alkohola ili spida imao misao "ovo mi je trebalo", nego sam mislio pod tim " ovo mi e trebalo" u fazonu "nastavljam da se radim, bez kajanja sutradan." Tako je bar moj drug uvek kad se recidivirao. Imao je 30 godina, i prvi dan kad je uzeo dop posle pola godine, ja krenem da ga napušavam:"Majmune imaš 30 godina", a ovaj odgovara sa smeškom:"Boli me kurac, radiću ga i kad budem imao 40.".
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup wrote:
Nisam se najbolje izrazio. I ja sam uvek kad sam uzeo dop posle alkohola ili spida imao misao "ovo mi je trebalo", nego sam mislio pod tim " ovo mi e trebalo" u fazonu "nastavljam da se radim, bez kajanja sutradan." Tako je bar moj drug uvek kad se recidivirao. Imao je 30 godina, i prvi dan kad je uzeo dop posle pola godine, ja krenem da ga napušavam:"Majmune imaš 30 godina", a ovaj odgovara sa smeškom:"Boli me kurac, radiću ga i kad budem imao 40.".
Ne razumem te, ali dop kad te uhvati pod svoje, gotovo je.
Dovoljno je vec sto je dva dana zaredjala, a i treci ce, pa ce sutra odluciti da li ce i cetvrti i eto vec je navucena i sledi bup obrni okreni. Pa daj onda malo da se radim kad cu ponovo na bup