Na neki nacin i da.. I sve ja to znam sto je najgore i svi smo mi na svakom padu to znaliJurke wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 10:02 pm Ja osecam na osnovu svog iskustva da si ti svakako rešila da se sutra opet počasti, svesno ili podsvesno, htela ili ne da prizna. Nemoj se igrati. Znaš kako je on zavlačit i zajeban, zavozaceš se poremeticeš sebi skroz koncepciju. Padneš jednom, ok, a i drugi ajd, ali nemoj redjati sad problem ceš napraviti.
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Misliš da meni nije svašta prošlo kroz glavu da se rešim bede? Ali znam da cu se sjebati samo, ako krenem sa pričom samo da odmorim, pauzu napravim i to. To je laganje sebe, ali sigurno laganje sebe. Meni opcija nije ništa drugo nego da guram ovako, a ako osetim da tonem u neku glupost u glavi, bup je opet tu. Opet samo u krajnjem slučaju. Dop, met i bilo sta drugo je za mene lično propast!
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Javi se sutra ujutru na forum, napiši šta ti je na pameti. Ako si se jutros isplakala ja mislim da je dobra šansa da ga sutra ne uzmeš. Nisi imala onu misao kao što imaju ljudi neretko kad se recidiviraju:"Ovo mi je trebalo."Javi se odmah ujutru ovde, evo ja ću obilaziti forum od ranog jutra. Ne bi bilo loše čak i da odeš na posao ujutru ja mislim. Tamo te niko ne vuče da se drogiraš!xxxana wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 10:00 pmRealno samo dop moze da mi pruzi spas za ovu situaciju, od ostalih droga samo jos vise poludim, a ciljano ne bih krenula na dop, jer znam sta me ceka,nisam ni razmisljala o dopu pre ove situacije vikendima.. Gotovo je sa izlascima i to definitivno moram da presecemStopBup wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 9:40 pmJa mislim da nije dop tvoj toliki problem, koliko to što si navikla čim negde mrdneš, da moraš da uzmeš nešto, tačnije to društvo ti je najveći problem. Nisi ti otišla ciljano na dop, nego su te do njega dovele druge supstance. Ja sam imao period pre 7-8 godina, kad god se napijem, završim na dopu. Znači ni jednom nisam ciljano krenuo na dop, ali obavezno nakon 6,7,8 piva mi se palila lampica za dop. Nisam pio neko vreme, i to je prošlo. Ja mislim da ne treba još da ideš na bup. Samo moraš da se maneš izlazaka neki duži period i tog društva gde ima brzina. Uzmi neko kraće bolovanje ako ti treba, idi na psihoterapije, i javljaj se ovde bre, meni je dva puta forum pomogao u odluci da ne napravim glupost.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Zato ti i kazem. Imaš li bup? Nemoraš ga tutnuti kako progledaš, ali ako osetiš da te vuče, a to ceš osetiti čim krene da rovari i na prvi korak ka vratima, vadi bup i pod jezik. Tu ceš konačno preseci. Ili reci nekom od tvojih, Mozeš i tako.xxxana wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 10:09 pmNa neki nacin i da.. I sve ja to znam sto je najgore i svi smo mi na svakom padu to znaliJurke wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 10:02 pm Ja osecam na osnovu svog iskustva da si ti svakako rešila da se sutra opet počasti, svesno ili podsvesno, htela ili ne da prizna. Nemoj se igrati. Znaš kako je on zavlačit i zajeban, zavozaceš se poremeticeš sebi skroz koncepciju. Padneš jednom, ok, a i drugi ajd, ali nemoj redjati sad problem ceš napraviti.

I to mozeš, ali bez opcija usputnih i sa opcijom da presečeš sebe na prvom koraku ka šemi.StopBup wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 10:12 pmJavi se sutra ujutru na forum, napiši šta ti je na pameti. Ako si se jutros isplakala ja mislim da je dobra šansa da ga sutra ne uzmeš. Nisi imala onu misao kao što imaju ljudi neretko kad se recidiviraju:"Ovo mi je trebalo."Javi se odmah ujutru ovde, evo ja ću obilaziti forum od ranog jutra. Ne bi bilo loše čak i da odeš na posao ujutru ja mislim. Tamo te niko ne vuče da se drogiraš!xxxana wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 10:00 pmRealno samo dop moze da mi pruzi spas za ovu situaciju, od ostalih droga samo jos vise poludim, a ciljano ne bih krenula na dop, jer znam sta me ceka,nisam ni razmisljala o dopu pre ove situacije vikendima.. Gotovo je sa izlascima i to definitivno moram da presecemStopBup wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 9:40 pm
Ja mislim da nije dop tvoj toliki problem, koliko to što si navikla čim negde mrdneš, da moraš da uzmeš nešto, tačnije to društvo ti je najveći problem. Nisi ti otišla ciljano na dop, nego su te do njega dovele druge supstance. Ja sam imao period pre 7-8 godina, kad god se napijem, završim na dopu. Znači ni jednom nisam ciljano krenuo na dop, ali obavezno nakon 6,7,8 piva mi se palila lampica za dop. Nisam pio neko vreme, i to je prošlo. Ja mislim da ne treba još da ideš na bup. Samo moraš da se maneš izlazaka neki duži period i tog društva gde ima brzina. Uzmi neko kraće bolovanje ako ti treba, idi na psihoterapije, i javljaj se ovde bre, meni je dva puta forum pomogao u odluci da ne napravim glupost.

Da, ima srecu. Posle ovoliko dana bez bupa, znaš li koliko puta bi joj bilo mnogo da ga uzme da opet napravi problem sa apstinenciji od njega, fizikalijom i to? Obzirom da joj je desetak dana do terapeuta, da ne zavoza bup opet? Kontam par dana nece joj praviti štetu dugoročnu? Sigurno ne kao dop...Frajla wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 9:57 pmNaravno da ce je i sutra cimati crvStopBup wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 9:51 pmAko je sutra bude cimao crv za dop, onda bolje da uzme bup, to da...Frajla wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 9:48 pm Stopicu, mrda u drustvo, zato sto joj se uzima nesto.
Da nije frka, ne bi bilo ni izlazaka a ni drustva
Bup treba da uzme, da ne bi islo na gore jer treci plan nema. Ako sam dobro razumela, uzela bi i veceras ali se nesto izjalovilo.... o cemu pricamo? Sutra se budi nova Xana?
Stopicu, treba da budes srecan, sto se nisi druzio sa dopom!! I bolje sto ga ne razumes
Last edited by Jurke on Tue Oct 29, 2019 10:20 pm, edited 1 time in total.

Bice ovo borba i to bas.. Sve te faze sa skidanjem su samo stepenica,mene samo zanima kako ce se zavrsiti na kraju, a bas sam se nadala iskreno da sam neki pomak napravilaJurke wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 10:11 pm Misliš da meni nije svašta prošlo kroz glavu da se rešim bede? Ali znam da cu se sjebati samo, ako krenem sa pričom samo da odmorim, pauzu napravim i to. To je laganje sebe, ali sigurno laganje sebe. Meni opcija nije ništa drugo nego da guram ovako, a ako osetim da tonem u neku glupost u glavi, bup je opet tu. Opet samo u krajnjem slučaju. Dop, met i bilo sta drugo je za mene lično propast!
StopBup wrote:
Nisi imala onu misao kao što imaju ljudi neretko kad se recidiviraju:"Ovo mi je trebalo."

Ahahahahah pa ti si cudo
Ma najjace da nisam, jer to mi i jeste trebalo u smislu da se stisa sve i da osetim sve one lepe emocije posle ovog haosaStopBup wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 10:12 pmJavi se sutra ujutru na forum, napiši šta ti je na pameti. Ako si se jutros isplakala ja mislim da je dobra šansa da ga sutra ne uzmeš. Nisi imala onu misao kao što imaju ljudi neretko kad se recidiviraju:"Ovo mi je trebalo."Javi se odmah ujutru ovde, evo ja ću obilaziti forum od ranog jutra. Ne bi bilo loše čak i da odeš na posao ujutru ja mislim. Tamo te niko ne vuče da se drogiraš!xxxana wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 10:00 pmRealno samo dop moze da mi pruzi spas za ovu situaciju, od ostalih droga samo jos vise poludim, a ciljano ne bih krenula na dop, jer znam sta me ceka,nisam ni razmisljala o dopu pre ove situacije vikendima.. Gotovo je sa izlascima i to definitivno moram da presecemStopBup wrote: ↑Tue Oct 29, 2019 9:40 pm
Ja mislim da nije dop tvoj toliki problem, koliko to što si navikla čim negde mrdneš, da moraš da uzmeš nešto, tačnije to društvo ti je najveći problem. Nisi ti otišla ciljano na dop, nego su te do njega dovele druge supstance. Ja sam imao period pre 7-8 godina, kad god se napijem, završim na dopu. Znači ni jednom nisam ciljano krenuo na dop, ali obavezno nakon 6,7,8 piva mi se palila lampica za dop. Nisam pio neko vreme, i to je prošlo. Ja mislim da ne treba još da ideš na bup. Samo moraš da se maneš izlazaka neki duži period i tog društva gde ima brzina. Uzmi neko kraće bolovanje ako ti treba, idi na psihoterapije, i javljaj se ovde bre, meni je dva puta forum pomogao u odluci da ne napravim glupost.
Ahahaha, da, čudo nevidjeno. Brat moj. Motivator... Iz sve snage.