O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Jurke

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Jurke »

xxxana wrote: Tue Oct 29, 2019 9:20 pm
Frajla wrote: Tue Oct 29, 2019 9:11 pm
xxxana wrote: Tue Oct 29, 2019 9:01 pm Meni je trava prijala u periodu krize, nije me sad nesto uspavljivala, ali nervozu u nogama mi ke smirivala, stavim sluske i zqvozam se i u medjuvremenu mozda zaspim, mozda ne, ugl. Nije me paranoisala za divno cudo, iako to cesto bude slucaj
Nisam pusila travu u najgorem periodu,ali kasnije mi je bila ok
I sto se dalo ocekivati, sjebah se ljudi i to zesce,opet sam za vikend dala sebi oduska izavrsihna dopu, sinoc i danas i veceras bih, ali su se neke okolnosti namestile i verovatno do daljnjeg, to ke moralo da se desi, zbog loma koji je nastao u glavi,trebao mi je odmor i sve sto mi fali ,inace odlepih
I svesna sam u kakvom sam problemu,ali dobro sledece sedmice mi je psihoterapija, taman od - do da se ne navucem, u slucaju da se ovo odugovuce, a mozda i nece i tu cu vec poceti da pravim neke konkretne korake, jer sam otprilike sve unistila jos za onaj vikend,to me je bacilo u ludake psihicki, bup mozda ima efekat ubijanja te zelje, ali u datom slucaju mene, ne,znaci da ne smem ni sa cim da se drogiram ni vikendom,ni mesecno, ni godisnje, ni jednom, sto vuce gomilu stvari koje treba da menjam
I konacno sam svesna da ja ovo ne mogu sama, malo sam se precenila
Jutros se probudih sa prilivom neke tuge i isplakah se kao kisa, na posao isla nisam, sutra vec moram videti nesto za bolovanje, koliko mi treba,toliko i nije pametno da ga otvaram,ali sta cu, radifi definitivno ne mogu
Xano, recidivi se desavaju, ne padaj, nego sada jos jace u napad.
Nece ti ni psihoterapija pomoci, dok god budes izlazila i vidjala sa sa drustvom. Tu padas 100%, ako ne iste veceri, onda sutradan. Moras zavrsiti sa takvim zivotom, i da se posvetis oporavku.
Ako ti je toliki neizdrz, bezbolnije je da stavic bup pod jezik nego dop. 0.1 ili 0.2 da ti smiri zelju bar
Ajd drzi se i pisi.
Znam da mi psihoterapija nece pomoci i da se odvijq postupno, ali ce mi mozda psihicki biti lakse sto radim nesto po tom pitanju,planiram i mojima da kazem, jer mi stvarno treba neko u ovome,izgubih se ovako
Za bup sam i ja pomislila da se ne mucim, nego odmah to da uzmem i cao, nego sam htela iskreno drugu opciju
Samo polako. Iskreno sa tvojima, terapeut ce ti pomoci da malo izbaciš iz sebe to što si nagomilavala u glavi i duši. Ne daj se mićana. Nije kraj sveta, a bice sve ok, ako ti želiš tako.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Tue Oct 29, 2019 9:48 pm Stopicu, mrda u drustvo, zato sto joj se uzima nesto.
Da nije frka, ne bi bilo ni izlazaka a ni drustva

Bup treba da uzme, da ne bi islo na gore jer treci plan nema. Ako sam dobro razumela, uzela bi i veceras ali se nesto izjalovilo.... o cemu pricamo? Sutra se budi nova Xana?
Ako je sutra bude cimao crv za dop, onda bolje da uzme bup, to da...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jurke

Post by Jurke »

I bolja opcija mrva bupa nego dop. Mnogo bolja. Nece te on zeznuti koliko dop od par uzimanja. Tolerancija na dop tokom godina opada, a ako je kvalitetan eto i fizikalije posle 3 do 4 puta, a mozda i pre. Ne pipaj ga ljubim te više, sa njim samo niz brdo. Uzela si ok, bilo šta bilo, ali sada miruj, ne mrači, nego polako. Ako bude rovca opet i bude baš frka, bup pod jezik, mrvu i bice bolje....
Last edited by Jurke on Tue Oct 29, 2019 9:55 pm, edited 1 time in total.
xxxana

Post by xxxana »

Frajla wrote: Tue Oct 29, 2019 9:36 pm
xxxana post wrote: A sta cu ako se i sa njim zavozam? Ne znam uopste sta mogu da ocekujem od sebe trenutno
Pa nekako ke to bezbolnija varijanta nego da se igras sa dopom. Sve mi se nesto cini da bi jos malo da se druzis sa dopom, bar do psihoterapije. Zato ne razmisljaj puno nego sutra bupa, lako ces se njega resiti uz psihoterapiju i pomocnu terapiju
Nasmejah se na ovo, jer je tacno, a do psihoterapije imam manje od 10 dana,a takodje cu i mojima reci, iskreno mi se ne vraca na bup..Ako sutra zajebem stvari, uzecu ga prekosutra
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Tue Oct 29, 2019 9:51 pm
Frajla wrote: Tue Oct 29, 2019 9:48 pm Stopicu, mrda u drustvo, zato sto joj se uzima nesto.
Da nije frka, ne bi bilo ni izlazaka a ni drustva

Bup treba da uzme, da ne bi islo na gore jer treci plan nema. Ako sam dobro razumela, uzela bi i veceras ali se nesto izjalovilo.... o cemu pricamo? Sutra se budi nova Xana?
Ako je sutra bude cimao crv za dop, onda bolje da uzme bup, to da...
Naravno da ce je i sutra cimati crv
Stopicu, treba da budes srecan, sto se nisi druzio sa dopom!! I bolje sto ga ne razumes
Frajla

Post by Frajla »

xxxana wrote: Tue Oct 29, 2019 9:55 pm
Frajla wrote: Tue Oct 29, 2019 9:36 pm
xxxana post wrote: A sta cu ako se i sa njim zavozam? Ne znam uopste sta mogu da ocekujem od sebe trenutno
Pa nekako ke to bezbolnija varijanta nego da se igras sa dopom. Sve mi se nesto cini da bi jos malo da se druzis sa dopom, bar do psihoterapije. Zato ne razmisljaj puno nego sutra bupa, lako ces se njega resiti uz psihoterapiju i pomocnu terapiju
Nasmejah se na ovo, jer je tacno, a do psihoterapije imam manje od 10 dana,a takodje cu i mojima reci, iskreno mi se ne vraca na bup..Ako sutra zajebem stvari, uzecu ga prekosutra
A znam, i ja sam isto tako radila
Skinem se, pa se rokam do sledeceg termina u bolnici i tako u krug
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Tue Oct 29, 2019 9:40 pm
xxxana wrote: Tue Oct 29, 2019 9:26 pm
Frajla wrote: Tue Oct 29, 2019 9:24 pm

Ne prepustaj nista slucaju, nego sutra ujutru bup pod jezik. Bar da ti smiri to sto si probudila ponovo
A sta cu ako se i sa njim zavozam? Ne znam uopste sta mogu da ocekujem od sebe trenutno
Ja mislim da nije dop tvoj toliki problem, koliko to što si navikla čim negde mrdneš, da moraš da uzmeš nešto, tačnije to društvo ti je najveći problem. Nisi ti otišla ciljano na dop, nego su te do njega dovele druge supstance. Ja sam imao period pre 7-8 godina, kad god se napijem, završim na dopu. Znači ni jednom nisam ciljano krenuo na dop, ali obavezno nakon 6,7,8 piva mi se palila lampica za dop. Nisam pio neko vreme, i to je prošlo. Ja mislim da ne treba još da ideš na bup. Samo moraš da se maneš izlazaka neki duži period i tog društva gde ima brzina. Uzmi neko kraće bolovanje ako ti treba, idi na psihoterapije, i javljaj se ovde bre, meni je dva puta forum pomogao u odluci da ne napravim glupost.
Realno samo dop moze da mi pruzi spas za ovu situaciju, od ostalih droga samo jos vise poludim, a ciljano ne bih krenula na dop, jer znam sta me ceka,nisam ni razmisljala o dopu pre ove situacije vikendima.. Gotovo je sa izlascima i to definitivno moram da presecem
Jurke

Post by Jurke »

Ja osecam na osnovu svog iskustva da si ti svakako rešila da se sutra opet počasti, svesno ili podsvesno, htela ili ne da prizna. Nemoj se igrati. Znaš kako je on zavlačit i zajeban, zavozaceš se poremeticeš sebi skroz koncepciju. Padneš jednom, ok, a i drugi ajd, ali nemoj redjati sad problem ceš napraviti.
xxxana

Post by xxxana »

Jurke wrote: Tue Oct 29, 2019 9:50 pm
Frajla wrote: Tue Oct 29, 2019 9:11 pm

Xano, recidivi se desavaju, ne padaj, nego sada jos jace u napad.
Nece ti ni psihoterapija pomoci, dok god budes izlazila i vidjala sa sa drustvom. Tu padas 100%, ako ne iste veceri, onda sutradan. Moras zavrsiti sa takvim zivotom, i da se posvetis oporavku.
Ako ti je toliki neizdrz, bezbolnije je da stavic bup pod jezik nego dop. 0.1 ili 0.2 da ti smiri zelju bar
Ajd drzi se i pisi.
Znam da mi psihoterapija nece pomoci i da se odvijq postupno, ali ce mi mozda psihicki biti lakse sto radim nesto po tom pitanju,planiram i mojima da kazem, jer mi stvarno treba neko u ovome,izgubih se ovako
Za bup sam i ja pomislila da se ne mucim, nego odmah to da uzmem i cao, nego sam htela iskreno drugu opciju
Samo polako. Iskreno sa tvojima, terapeut ce ti pomoci da malo izbaciš iz sebe to što si nagomilavala u glavi i duši. Ne daj se mićana. Nije kraj sveta, a bice sve ok, ako ti želiš tako.
Eto Jurke, sledi moj primer u kontra smeru..
Jurke

Post by Jurke »

xxxana wrote: Tue Oct 29, 2019 10:05 pm
Jurke wrote: Tue Oct 29, 2019 9:50 pm
Eto Jurke, sledi moj primer u kontra smeru..
Nemoj tako, ti si mi uzor sve vreme. Čak sam se i cimao kako ti to guraš laganje nekako, a ja crče. Polako, stani, broj do deset i živce u fotrolu.
Post Reply