O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Ninocka

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Ninocka »

Jurke wrote: Mon Oct 28, 2019 8:49 pm

Pa reci jel nije. 🤪😉
Ma daj covjeceee, pa vjerovati ne mogu. A sve neću nista da komentarisem, da ti stajem na muku...Ali brate moj, to trajeeeeeee!!!
I ne mogu da vjerujem da si ovo izdržao , ovu golgotu, koja sve i da nije teska, intezivna je, traje bre- a nisi mogao da se spustis ispod 0.5.
Kako tooo...
Jurke

Post by Jurke »

Neznam ni sam šta bih rekao. Ujutru bauljam, sve do negde 12 ili 13h. Onda se nateram na čaj, pa klopa lagana, zalogaj po zalogaj. Onda se nateram na tuš. Pa se osušim i provuče se kroz kraj go puvać miš da ne moram sa kime da pričam slučajno ili ne daj bože da me gleda, a i ja njega. Pravo do reke. Tu punim baterije. Misli mi se pune pozitivnom. Evo sada sam tu. Lepo je. Voda spira muku. Rešio sam da sledeci mesec kupim godišnju i na pecanje jednom dvaput nedeljno. Da kao nekada uzivam tu u prirodi. Noc je jebena, ali jutros zaspao oko 4h do negde 7i 30. Jebeno, kako, neznam ni sam...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Jurke

Post by Jurke »

Ninocka wrote: Tue Oct 29, 2019 11:49 am

Pa reci jel nije. 🤪😉
Ma daj covjeceee, pa vjerovati ne mogu. A sve neću nista da komentarisem, da ti stajem na muku...Ali brate moj, to trajeeeeeee!!!
I ne mogu da vjerujem da si ovo izdržao , ovu golgotu, koja sve i da nije teska, intezivna je, traje bre- a nisi mogao da se spustis ispod 0.5.
Kako tooo...
A skontao sam to zašto nisam mogao ispod 0,5. Poenta je sto ja bup nisam i ne dozvoljavam kao terapiju. Mozda u nekom momentu, ali uglavnom ja sam od njega trazio rad. To ispod 0,5 ne moze kod mene nikako imati rad. Zato mi je isto radio 0,5 ili 0, frka mi je tu, čini mi se samo psiha još više zeza ako koristim. Ovako na suvo, kao i sa svime do sad. To je moja taktika uvek bila. Ako se podštapam nečime samo gore pravim...
Jurke

Post by Jurke »

Muka mi je što mi treba zdrave priče, a takve osobe sve izbegavam jer sve mislim da primetice da nešto nije u redu samnom...
Jurke

Post by Jurke »

Evo me opet pored reke. Dugo sam danas razmišljao i oko 14h sam izvadio Maru iz šteka, natrunio na vrh cigare, izvadio filter i povukao pa jedva da se može reci dva dima.
Prvo me je izlupala zestoka paranoja i kajanje zbog svega i svačega. Dugo mi je trebalo da se saberem, a onda sam oko tri izašao i otišao po suprugu kolima da je sretnem sa posla.
Bolje sam i klopao i evo sad sredjujem misli na čistom vazduhu. Sve ukupno, moze se reci da mi je prijalo. Razmrdalo me je nekako, a mislio sam da cu skucati u krevetu u najgorem slučaju.
Jurke

Post by Jurke »

Nece to biti odskočna daska za glupost. Da ne pomisli neko. Svakako mi je bolje, ali nece postati ni praksa naravno.
StopBup

Post by StopBup »

To što si spavao 3 i po sata je dobar znak, čini mi se da ni jednom nisi toliko spavao u cugu otkad je počela kriza. Ako ti je ostalo fonje, smotaj je još jednom danas, to jest večeras pred leganje u krevet. Kad ode koza, nek ide i jare, hahaha. :D Nego ako me poslušaš, nemoj da sediš bez veze i da je pušiš i da misliš na to kao možda se isparanoišeš, nego pusti nešto na YT što te opušta, zapali spravu, i ne misli na nju, puši je kao da pušiš cigaru, znači nemoj da se tripuješ. Meni je pomagala uveče u toj najranijoj apstinenciji, sad je više ne pipam sigurno mesec i po, niti ću.
P.s. I nemoj ređati dane, i preko dana izbegavaj. Ja kad sam se napušio jednom preko dana, onaj dan kad sam došao sa mora, nije mi dobro bilo. Teški crnjaci, neki obični životni problemi su mi delovali skoro kao nerešivi, sat i po nisam mogao da vidim ni jedan smisao svog postojanja, pa je kasnije popustilo, nejeo se, okupao pa u horizontalu... Bar sam dobro odspavao. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

Ninocka wrote: Tue Oct 29, 2019 11:49 am

Pa reci jel nije. 🤪😉
Kako tooo...
To spuštanje niti prelazak na pod jezik ni meni nikako nije išlo. Meni je lakše bilo od početka marta pa sve do pred kraj maja(tad sam skroz prekinuo) da većinu vremena budem u nekoj polu krizi i da preskačem dane, da smanjujem postepeno nikako nisam mogao, jedino što sam u tom preskakanju nakon par dana nule, uzimao manje doze nego kad sam bio navučen svakodnevno.
Kao što Frala reče, ni meni to postepeno smanjivanje ne ide uz tvoj karakter. :D Ali, hajde. Kapiram da bi se ti znala onako fino i "muški" potući, a i čujem da si gotivila šutke početkom srednje. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jurke

Post by Jurke »

StopBup wrote: Tue Oct 29, 2019 5:33 pm To što si spavao 3 i po sata je dobar znak, čini mi se da ni jednom nisi toliko spavao u cugu otkad je počela kriza. Ako ti je ostalo fonje, smotaj je još jednom danas, to jest večeras pred leganje u krevet. Kad ode koza, nek ide i jare, hahaha. :D Nego ako me poslušaš, nemoj da sediš bez veze i da je pušiš i da misliš na to kao možda se isparanoišeš, nego pusti nešto na YT što te opušta, zapali spravu, i ne misli na nju, puši je kao da pušiš cigaru, znači nemoj da se tripuješ. Meni je pomagala uveče u toj najranijoj apstinenciji, sad je više ne pipam sigurno mesec i po, niti ću.
P.s. I nemoj ređati dane, i preko dana izbegavaj. Ja kad sam se napušio jednom preko dana, onaj dan kad sam došao sa mora, nije mi dobro bilo. Teški crnjaci, neki obični životni problemi su mi delovali skoro kao nerešivi, sat i po nisam mogao da vidim ni jedan smisao svog postojanja, pa je kasnije popustilo, nejeo se, okupao pa u horizontalu... Bar sam dobro odspavao. :D
Sve znam, kao veliki. 😋
xxxana

Post by xxxana »

Meni je trava prijala u periodu krize, nije me sad nesto uspavljivala, ali nervozu u nogama mi ke smirivala, stavim sluske i zqvozam se i u medjuvremenu mozda zaspim, mozda ne, ugl. Nije me paranoisala za divno cudo, iako to cesto bude slucaj
Nisam pusila travu u najgorem periodu,ali kasnije mi je bila ok
I sto se dalo ocekivati, sjebah se ljudi i to zesce,opet sam za vikend dala sebi oduska izavrsihna dopu, sinoc i danas i veceras bih, ali su se neke okolnosti namestile i verovatno do daljnjeg, to ke moralo da se desi, zbog loma koji je nastao u glavi,trebao mi je odmor i sve sto mi fali ,inace odlepih
I svesna sam u kakvom sam problemu,ali dobro sledece sedmice mi je psihoterapija, taman od - do da se ne navucem, u slucaju da se ovo odugovuce, a mozda i nece i tu cu vec poceti da pravim neke konkretne korake, jer sam otprilike sve unistila jos za onaj vikend,to me je bacilo u ludake psihicki, bup mozda ima efekat ubijanja te zelje, ali u datom slucaju mene, ne,znaci da ne smem ni sa cim da se drogiram ni vikendom,ni mesecno, ni godisnje, ni jednom, sto vuce gomilu stvari koje treba da menjam
I konacno sam svesna da ja ovo ne mogu sama, malo sam se precenila
Jutros se probudih sa prilivom neke tuge i isplakah se kao kisa, na posao isla nisam, sutra vec moram videti nesto za bolovanje, koliko mi treba,toliko i nije pametno da ga otvaram,ali sta cu, radifi definitivno ne mogu
Post Reply