Moderator: sanela
StopBup wrote: ↑Sat Aug 24, 2019 7:03 pm Evo Ličanin nam fasovao ban na dve nedelje.Jbg, mora Sanela oštro, ipak radi sa delikventnom decom.
Ličanin najstariji i najnevaljaliji, jbg, drma ga pubertet.
Ali baš nisam video svrhu njegovog boravljenja i pisanja na forumu zadnjih par dana. Često se iz meni nejasnih razloga na nekoga obrušavao. Prvo na mene, pa malo na Xxxanu, samo je Sanela obrisala odmah postove, pa na Frajlu. Valjda će se ohladiti malo, pa ako se vrati na forum, valjda će imati šta konkretno da kaže, ovo zadnjih dana su u glavnom bile nejasnoće...
Hahahah, verovatno, ali ne ona sto njemu odgovara, pa je malo neurozan.Frajla wrote: ↑Sat Aug 24, 2019 7:21 pmStopBup wrote: ↑Sat Aug 24, 2019 7:03 pm Evo Ličanin nam fasovao ban na dve nedelje.Jbg, mora Sanela oštro, ipak radi sa delikventnom decom.
Ličanin najstariji i najnevaljaliji, jbg, drma ga pubertet.
Ali baš nisam video svrhu njegovog boravljenja i pisanja na forumu zadnjih par dana. Često se iz meni nejasnih razloga na nekoga obrušavao. Prvo na mene, pa malo na Xxxanu, samo je Sanela obrisala odmah postove, pa na Frajlu. Valjda će se ohladiti malo, pa ako se vrati na forum, valjda će imati šta konkretno da kaže, ovo zadnjih dana su u glavnom bile nejasnoće...
Dobra roba na brodu;)
Kako je Ana?
Dobro je Jurke ,ide na bolje.. kako si ti?
Ide na bolje, ali još uvek komfuzno i sa bolovima. Dao sam sebi fore 15ak dana stabilizacije na 1mg i idem na dole jer više nema svrhe.