Ja to dozivljavam na nacin u stilu eto prizno sam napiso sam da je tako kako je al nije strasno jer sam eto uvidio problem i nije to toliki bed. Jure tu nema labavo. Il se zelis rijesiti robovanju suba il ti je jos uvijek lijepo pored njega uz njegovu laznu sigurnost. Odluci se
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
-
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Ja to dozivljavam na nacin u stilu eto prizno sam napiso sam da je tako kako je al nije strasno jer sam eto uvidio problem i nije to toliki bed. Jure tu nema labavo. Il se zelis rijesiti robovanju suba il ti je jos uvijek lijepo pored njega uz njegovu laznu sigurnost. Odluci selicaninsasela wrote: ↑Sun Aug 18, 2019 12:19 pm [quote=Frajla post_id=146046 time=<a href="tel:1566122722">1566122722</a> user_id=12211]
Pa da, dva tri puta je napisao kako je pre par dana podigao dozu jer je isao vamo tamo, ali to napise tek kasnije
Koja je svrha ovog foruma ako pises? Nisi iskren Jurke
[/quote]
Ma zaneli smo se na temi, jer je glavna tema na forumu bila - super nam je, zezamo se i idemo na odmore. Malo se poduva, malo se zapije, malo se zaljubimo i adrenalin radi. Sto da se samo stopic dobro provodi. Sve to povlaci jedno drugo i paf na 2 mg sam
Jurke, dok god budes podizao dozu nema nista od spustanja. Velika je stvar sto si presao na normalno uzimanje, ali daj sebi vremena da se tu stabilizujes. Poradi na tome
Veruj mi popravljanje nema nikakav rad, 1 mg je velik kao kuca
Znači Stopić je kriv.

Ne mislim naravno da si me napala Frajlita, nego mi je samo došlo da posetim kako je bilo sa mojom cugom i travom.
Jurke, je Jurke, on je trenutno u nekom nestabilnom periodu, videćemo kako će dalje teći njegovo skidanje.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Kazem zaneli smo se
A oni rivotrili su bili napravljeni od majcine dusice,jel?

Salim se malo, ali ipak padalo ti je na pamet
Ali da, podrzavam vise travu nego lekove i to ne kao nacin zivota,vec da posluzi u odredjenim situacijama..
Ohoho, proradio mozgić.

P.s. Ako imate nešto zanimljivo, pište na onom off topic-u, a ja ću uskoro isto na opštim diskusijama da otvorim temu vezanu za održavanje apstinencije. Ja lično smatram da asptinencija nije doživotna, i da ćemo se posle određenog vremena, osećati kao normalni ljudi, a ne kao apstinenti, i da ćemo ako stvarno želimo, kao što ja želim, završiti priču sa drogiranjem za uvek! Srećno svima, voli vas vaš SB, Stopić, Subić, kako me ono sve vec zovete.

Last edited by StopBup on Sun Aug 18, 2019 8:34 pm, edited 1 time in total.
Stopic, napustas nas?
Čuj napuštam, nema šanse. Samo sam vas eto tako lepo pozdravio. Rekoh, uskoro ću otvoriti temu u opštim diskusijama u vezi sa održavanjem apstinencije, pa ako budete hteli da tamo se savetujemo, razmenjujemo iskustva, i tako to. Za par dana verovatno...
Micana, ja moram priznati da jesi u pravu. Totalno sam skliznuo u nekom momentu iz koloseka, a tako mi je lepo išlo i ne kapiram kako dozvoli sebi ovo... Polako, moram se skoncentrisati...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Hvala mićo, posluži se dok je toplo i dok ima, jedem halapljivo...licaninsasela wrote: ↑Sat Aug 17, 2019 9:28 pmJedes govna pateticni jure. Ne seri!Jurke wrote: ↑Sat Aug 17, 2019 9:22 pmZnaš me, znam te, a neznam se... Sve je jasno, a ništa jasno nije... Sve je tako kako je, a nije ni loše kako je bivalo. Zato brate moj ja dajem sebi vremena za zalet. Necu ulaziti u neke gore priče koje sam furao ranije, to znam sigurno, ali trebalo mi je malo opuštanja sada na odmoru. Jednostavno mi je tempo bio jak i "morao"sam da ga ispratim sa malo jačom dozom. Verovatno i nisam, ali to je taj naš drogeraški mozak koji trazi dodavanje kada i nije potrebno. To ja spoznam, ali ne ukočim. Sada znam da ce to ici u beskonačnost ako ne uradim nešto po tom pitanju, a to je spuštanje... Ti mi reci, ajde šta ti misliš da je rešenje?licaninsasela wrote: ↑Sat Aug 17, 2019 9:05 pm
Jure, bezobrazno najvise prema sebi uz nonsalantna opravdanja kako ce od sutra ici na bolje uz umanjenje problema. Zisku jure?
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....