Da nema vas ja stvarno ništa znala ne bih. Operisana sam od takvih stvari veruj mi. Nisam nikada pomislila da ću morati da imam neko pred znanje kako boh mu mogla pomoći. On sam sebi mora da pomogne.
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Xano, placebo je kad covek umisli da mu je lek pomogao. Samim tim saZnanje da je nesto popio da mu olaksa tegobu, moze dovesti do kratkotrajnog placebo efekta
Lorazepam od 1 mg moze sa opusti ali kapiram da je to kad si cist od svega
Leno draga, ni ultimatumi ne pomazu.... niti bi zelela da zivim u strahu i razmisljanju tipa da li je on danas sta uzeo, bas mi je cudan itd a to te ceka ceo zivot
Lepo je sto pomazes...
Naravno da sam primetio, nego sam sada posebno primetio, jer sam imao jos dva tepanja u toku dana.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Nisam te ni procitala dalje od prva dva redaStopBup wrote: ↑Wed Aug 14, 2019 10:35 pmTa ljubav prodje, znam po sebi, a i po ljudima koji su cisti vec godinama. Ni jedna ljubav ne mora da traje vecno. Ja sam stvarno voleo samo ekstazi, a mozda malo i spid, kao klinac i lepak. Sanjao sam 7-8 puta u zivotu da se drogiram, jednom da duvam lepak, i ovih ostalih 6-7 puta sam sanjao da gutam ekere, jer sam ih stvarno voleo. Eto na moru sam kao isplanirao jednom eksere, ali sam se brzo osvestio, i odustao od te ludosti... Mozda je i njenog djuvegiju prosla ljubav za gudrom.A potpuno se slazem da je dve nedelje prerano da se zaposli. Jeste, ja jesam poceo da radim posle dve nedelje, mozda malo i pre, ali ja sad radim samo svoj privatni/porodicni posao, koji volim, i nemam radno vreme, nego kako radis, tako ce ti biti...
Ako uzmes u obzir njegov staz i odnos prema gudri, budi siguran da je u tom momentu nasa ljubav gudra
Frajla, da upravo tim umisljanjem podize nivo prirodnih endorfina i upravo to cini da se oseca boljeFrajla wrote: ↑Wed Aug 14, 2019 10:43 pmXano, placebo je kad covek umisli da mu je lek pomogao. Samim tim saZnanje da je nesto popio da mu olaksa tegobu, moze dovesti do kratkotrajnog placebo efekta
Leno draga, ni ultimatumi ne pomazu.... niti bi zelela da zivim u strahu i razmisljanju tipa da li je on danas sta uzeo, bas mi je cudan itd a to te ceka ceo zivot
Lepo je sto pomazes...
Lepo je što pomažem. Da. Znaš, svs što si rekla u pravu si. Ali sve je to tako juče, danas, sutra.
Jestxxxana wrote: ↑Wed Aug 14, 2019 10:47 pmFrajla, da upravo tim umisljanjem podize nivo prirodnih endorfina i upravo to cini da se oseca boljeFrajla wrote: ↑Wed Aug 14, 2019 10:43 pmXano, placebo je kad covek umisli da mu je lek pomogao. Samim tim saZnanje da je nesto popio da mu olaksa tegobu, moze dovesti do kratkotrajnog placebo efekta
Lepo je sto pomazes...
Ma definitivno mu je prerano da se zaposli sada, to sam joj ja napisao i u privatnoj poruci...
Ej, kako ti sada spavas, je l' ista bolje, i jesu prosle nemirne noge("struja kroz noge"), i potreba koju si imala da zaurlas, ali nisi zbog komsija? Ja Boga mi jesam urlao, ali samo jednu noc, tri puta u toku noci.

Last edited by StopBup on Wed Aug 14, 2019 10:58 pm, edited 1 time in total.