Takav je osecaj Jurke..
Moderator: sanela
Zar je motika tvoj svakodnevni zivot?StopBup wrote: ↑Sat Aug 10, 2019 8:54 am Zašto ljudi kako su stariji imaju osećaj da im godine prolaze jako brzo, naročito ako se drogiraju, jeste li razmišljali o tome? E sad ću ja da vam kažem, glavni uzrok tome je svakodnevna monotonija. Opet naglašavam naročito ako se drogiraš. Svaki dan ti je isti, probudiš se jedeš, popiješ kafu, kenjaš, opereš zube i hajd na posao. Na poslu standard smor, dođeš kući, umoran, nisi ni za šta, naročito ako se drogiraš. Meni su ove godine na bupu proletele svetlosnom brzinom, bukvalno kao da sam pucnuo prstima. E sad, kako je došlo iz dupeta u glavu, pa sam shavtio kakva sam debilčina bio, i shvatio šta mi je činiti, ostavio bup, oživeo neke svoje stare strasti, ubacio svašta nešto, malo, ali lepo u svakodnevni život, a male stvari čine život, i već sada mi život mnogo sporije prolazi nego dok sam bio nagudrani šupak!![]()
Pod tim malim stvarima, mislio sam na vežbanje/treniranje, odlazak na bazen, šetnja sa ljudima, sređivanje kuće, stana, auta, dvorišta, odlazak na pecanje, čitanje knjiga, itd, a sve sam to bio zapustio drogirajći se...Frajla wrote: ↑Sat Aug 10, 2019 9:06 amZar je motika tvoj svakodnevni zivot?StopBup wrote: ↑Sat Aug 10, 2019 8:54 am Zašto ljudi kako su stariji imaju osećaj da im godine prolaze jako brzo, naročito ako se drogiraju, jeste li razmišljali o tome? E sad ću ja da vam kažem, glavni uzrok tome je svakodnevna monotonija. Opet naglašavam naročito ako se drogiraš. Svaki dan ti je isti, probudiš se jedeš, popiješ kafu, kenjaš, opereš zube i hajd na posao. Na poslu standard smor, dođeš kući, umoran, nisi ni za šta, naročito ako se drogiraš. Meni su ove godine na bupu proletele svetlosnom brzinom, bukvalno kao da sam pucnuo prstima. E sad, kako je došlo iz dupeta u glavu, pa sam shavtio kakva sam debilčina bio, i shvatio šta mi je činiti, ostavio bup, oživeo neke svoje stare strasti, ubacio svašta nešto, malo, ali lepo u svakodnevni život, a male stvari čine život, i već sada mi život mnogo sporije prolazi nego dok sam bio nagudrani šupak!![]()
HahajahaFrajla wrote: ↑Sat Aug 10, 2019 9:06 amZar je motika tvoj svakodnevni zivot?StopBup wrote: ↑Sat Aug 10, 2019 8:54 am Zašto ljudi kako su stariji imaju osećaj da im godine prolaze jako brzo, naročito ako se drogiraju, jeste li razmišljali o tome? E sad ću ja da vam kažem, glavni uzrok tome je svakodnevna monotonija. Opet naglašavam naročito ako se drogiraš. Svaki dan ti je isti, probudiš se jedeš, popiješ kafu, kenjaš, opereš zube i hajd na posao. Na poslu standard smor, dođeš kući, umoran, nisi ni za šta, naročito ako se drogiraš. Meni su ove godine na bupu proletele svetlosnom brzinom, bukvalno kao da sam pucnuo prstima. E sad, kako je došlo iz dupeta u glavu, pa sam shavtio kakva sam debilčina bio, i shvatio šta mi je činiti, ostavio bup, oživeo neke svoje stare strasti, ubacio svašta nešto, malo, ali lepo u svakodnevni život, a male stvari čine život, i već sada mi život mnogo sporije prolazi nego dok sam bio nagudrani šupak!![]()
Jeste to je perfektan zivot, samo sto to nece vecno trajati.StopBup wrote: ↑Sat Aug 10, 2019 9:13 amPod tim malim stvarima, mislio sam na vežbanje/treniranje, odlazak na bazen, šetnja sa ljudima, sređivanje kuće, stana, auta, dvorišta, odlazak na pecanje, čitanje knjiga, itd, a sve sam to bio zapustio drogirajći se...Frajla wrote: ↑Sat Aug 10, 2019 9:06 amZar je motika tvoj svakodnevni zivot?StopBup wrote: ↑Sat Aug 10, 2019 8:54 am Zašto ljudi kako su stariji imaju osećaj da im godine prolaze jako brzo, naročito ako se drogiraju, jeste li razmišljali o tome? E sad ću ja da vam kažem, glavni uzrok tome je svakodnevna monotonija. Opet naglašavam naročito ako se drogiraš. Svaki dan ti je isti, probudiš se jedeš, popiješ kafu, kenjaš, opereš zube i hajd na posao. Na poslu standard smor, dođeš kući, umoran, nisi ni za šta, naročito ako se drogiraš. Meni su ove godine na bupu proletele svetlosnom brzinom, bukvalno kao da sam pucnuo prstima. E sad, kako je došlo iz dupeta u glavu, pa sam shavtio kakva sam debilčina bio, i shvatio šta mi je činiti, ostavio bup, oživeo neke svoje stare strasti, ubacio svašta nešto, malo, ali lepo u svakodnevni život, a male stvari čine život, i već sada mi život mnogo sporije prolazi nego dok sam bio nagudrani šupak!![]()
Moja ekipica za gudranje se davno raspala, a i sa ekipom sam bio rekreativac, a na bup sam se navukao sam, i drogirao se sam, radeći i povremeno družeći se sa ljudima koji se ne drogiraju. Samo jedan mali deo vremena sam provodio sa onima od kojih sam kupovao. Tako da se ne bojim nikakvih ekipica, imam ja ovde i na selu super ekipu, danas su me zvali na bazen da idemo, subota, ali ja moram da radim, u gradu sam u stalnom kontaktu sa strejt ljudima, tako da se ne bojim ni grada, ali najvažnije je što je mene prošla ta glupa potreba da se zveknem, idem ja jako često u grad da isporuči robu, sedim paprire, prespavam u stanu, vidim se sa nekim i tako...Frajla wrote: ↑Sat Aug 10, 2019 9:24 amJeste to je perfektan zivot, samo sto to nece vecno trajati.
Htedoh reci, štaš kad se vratis tamo gde si ziveo? Vidis da si slab na ekipice, druzenja ....