Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Jurke

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by Jurke »

StopBup wrote: Fri Aug 09, 2019 10:23 am Ja sam u osnovnoj gledao "Rane" svaki dan, nekad i više puta u toku dana. Znao sam ih na pamet, a i sada se sećam većine dijaloga. Jednom se drug i ja napili, i izdeklamovali film od prve do zadnje scene, svaki dijalog, monolog i naraciju iz filma smo znali na pamet. :D
Ja sam mislim jedini koji u mom kraju nije bubao te dijaloge napamet. Znam ih dosta i to uglavnom vezano za gudru, a imam ortake koji kao i ti film znaju napamet, od početka do kraja.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Jurke

Post by Jurke »

xxxana wrote: Fri Aug 09, 2019 10:23 am Ne kazem da ne moze,niti je lako, niti je tesko,drzim se toga da ce proci,vreme me ubija,cupkanje i to
Nemoj isčekivati da prodje i očekivati momenat... Gledaj da se nečime zabaviš, da ti skrene koliko toliko pažnju.
StopBup

Post by StopBup »

Meni je jedna od omiljenih scena ono na času, kad im profesorica priča o "Zločinu i kazni" od Dostojevskog, a Pinki kaže:"Dva meseca je bubala, kenjala o nekom tipu koji je zveknuo neku babu, a šta da je tip roknuo neku super picu, e kurac bi to stavili u lektiru smradovi!" :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jurke

Post by Jurke »

StopBup wrote: Fri Aug 09, 2019 10:34 am Meni je jedna od omiljenih scena ono na času, kad im profesorica priča o "Zločinu i kazni" od Dostojevskog, a Pinki kaže:"Dva meseca je bubala, kenjala o nekom tipu koji je zveknuo neku babu, a šta da je tip roknuo neku super picu, e kurac bi to stavili u lektiru smradovi!" :D
"Gudrovina rodjaci, privredna grana u expanziji..." :mrgreen: "Jel tako miševi! "
Jurke

Post by Jurke »

Jurke

Post by Jurke »

StopBup

Post by StopBup »

Što se tiče Zikija, vidim da ga pomenuste, pohvatao sam dosta njegovih dijaloga i monologa, kasnije ću napisati ono što je meni najzanimljivije iz svega toga, sad ne mogu, radim, daleko sam od kuće, a imam 4posto baterije. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
yasujirozu

Post by yasujirozu »

Jurke wrote: Fri Aug 09, 2019 10:12 am Izkombinovao sam ja tu knjigu i "Mi deca kolodvora zoo" u svoj zivot...
pominjao je voša, dečka od kristijane f, ali mi nekako truba o toj knjizi govorit na forumu ovog naziva...

kao i o ekv-u majkama... ne znam da li razumješ što želim rijeć ;)
yasujirozu

Post by yasujirozu »

samo za frakija - tis garant volijela ovakvu gejštinu - ana, jure, i stop, su suviše mladi :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=1HJ8hYysHPE
Locked