Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.
StopBup wrote: ↑Fri Aug 09, 2019 7:59 am
Frajla je meni ovde jedan od najjačih članova. Čitao sam pre neki dan neki njen stariji post, hahaha, znate onu izreku:"Proveo se kao bos po trnju", za ovaj naš forum analogno bi moglo da se kaže:"Proveo se kao Frajla u Drajzerovoj", hahaha, neću da detaljišem šta je bilo tamo.
De de de podseti me, davno je to bilo
Ako me secanje dobro sluzi, drajzerova je svetla tacka u mom oporavku
A jesi se nacitao foruma ahahahah
Pisala si da si otišla tamo, da ti nije dobro bilo, a ovi ti dali diklofenak i bensedin, komada 1.
xxxana wrote: ↑Fri Aug 09, 2019 8:08 am
Ovde sam za ovo vreme procitala Frajlinu temu,i to pre neki dan,mozda jos nesto i posteno sam se nasmejala kad je Ziki racunao koliko Frajli traje kutija
Ima svašta zanimljivog, u glavnom su ženske priče zanimljivije na ovom forumu, a ima i jedan Vlado iz Sarajeva, strašan lik... Moram ići, a baš mi je lepo sa vama.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana wrote: ↑Fri Aug 09, 2019 8:08 am
Ovde sam za ovo vreme procitala Frajlinu temu,i to pre neki dan,mozda jos nesto i posteno sam se nasmejala kad je Ziki racunao koliko Frajli traje kutija
Dada i ja sam se tu slatko nasmejao, nikako čovek da pronikne u suštinu. Prosto mu nejasno kako lomi bup na 0,001 hahajaha
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....