Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Kako ti znaš da je umrla, kad te zabole? A i davno je fasovala ban...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Kad ti stignes sve to da propratis ili jos bolje, odakle ti mozak sve to da zapamtis?StopBup wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 11:27 pmPa ne volim niko kad umre, a i mogla je da služi kao loš primer još mlađima, a naročito mi je bila simpatična kada je na keca provalila jednu malu koja se predstavila kao svoja sestra, pišući kako joj se sestra u stvari ona overila... Ovi svi krenuli saučešće da izjavljuju, a stara kajla je na keca izvalila.![]()

-
iskreno - ne znam, al toliko dina narkoman, misliš da je živa?
Dok sve propratis sutra sta smo pisali,ubijes pola dana, boli te uvolicaninsasela wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 11:19 pm Jedan i nesto je. Jos dva i pol sata pa spavanje. Necu nista raditi. Skuvat kamilicu i malo leci na trosjed dok ne prode mi gvardija pa spavanje sutra do pola 12. Pa nest pojest pa opet nekako pregurat 4 sata pa opet u krevet. Moram malo prilec prije spavanja. Koma sam. Sutra pokusam da povatam sta sve seruckate a seruckate malo previse. Ane jure budite ustrajni.

-
Zlocko si ti bio. Predobru muziku slusas i poznajes a da se nista lose nije izrodilo u zivotu. Ili si neka vrsta endema na koje se nista lose nelijepi. Nemam snage. Znam da je kurvinski i prema forumu a i mojoj gvardiji al idem do 15 do 4 ocoriti pa dolazi prvi casnik koji ce to stojicki opizditi do osam. Idem leci malo pa nastaviti oko 4 do pola 12. Moram. Takav organizam.yasujirozu wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 11:25 pmhehe, gvardija!![]()
sad ti mene podsjećaš na mladost![]()
https://www.youtube.com/watch?v=IvG3is7Bm1w
-
Brzo čitam, a ostalo mozga Bogu hvala.xxxana wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 11:31 pmKad ti stignes sve to da propratis ili jos bolje, odakle ti mozak sve to da zapamtis?StopBup wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 11:27 pmPa ne volim niko kad umre, a i mogla je da služi kao loš primer još mlađima, a naročito mi je bila simpatična kada je na keca provalila jednu malu koja se predstavila kao svoja sestra, pišući kako joj se sestra u stvari ona overila... Ovi svi krenuli saučešće da izjavljuju, a stara kajla je na keca izvalila.![]()
ma idi bre..

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Zajebano ane zajebano. Ko ce povatat ove lude glave.xxxana wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 11:33 pmDok sve propratis sutra sta smo pisali,ubijes pola dana, boli te uvolicaninsasela wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 11:19 pm Jedan i nesto je. Jos dva i pol sata pa spavanje. Necu nista raditi. Skuvat kamilicu i malo leci na trosjed dok ne prode mi gvardija pa spavanje sutra do pola 12. Pa nest pojest pa opet nekako pregurat 4 sata pa opet u krevet. Moram malo prilec prije spavanja. Koma sam. Sutra pokusam da povatam sta sve seruckate a seruckate malo previse. Ane jure budite ustrajni.![]()
-
E volim,crkni ,eto!yasujirozu wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 11:35 pm samo za anu - ona voli ovaj seljačizam![]()
https://www.youtube.com/watch?v=6Ll5y2hZdCI