Pilici su sreca ponajveca! Jes da umeju da mozak izvrnulicaninsasela wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 6:06 amSamo da kazem eto da je dosla lista za smjenu. 13tog 9 tog bi trebo letit iz dohe za veneciju pa taksijem doma. Znaci 14 sam doma. Trenutno je lezarina samo. Brod na sidru. Tereta nemamo niti se nadzire. Tako da mjesec dana pecanja i budalesanja po brodu ko gluva kuja imam za odraditi. Trenutno dole kod ua emirata. Malo teplo al izdrzivo.eto palo je u vodu da odradim zimu na brodu. Jebo dolare idem ja kod mojih pilica doma.
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Ma znam da more i mora, ali ja odo na planinu sutralicaninsasela wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 6:15 amI jedna pomorska stara hrvatska. Zasto se more zove more? E zato sta sve more. To je sila dok je ne upznas i osjetis snagu prirode.licaninsasela wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 6:13 am Jurke procito sam sta si napisao i kratak osvrt. Pametan si i budi dobar. Ako neide zbog sebe onda zbog kindera i zene koja te kolko vidim i kuzim podrzava u svemu ko i moja mene.stoga skupi te mosnjice i gledaj obitelj. Dostta je bilo gledanja samog sebe i sebicnosti prema onima koji te vole. Jel tako? I prekini govno uzimati na dva puta ako more a more.

-
-
ahaha!licaninsasela wrote: ↑Wed Aug 07, 2019 10:17 pmTi si zatucana bitanga koja se uvatila seoskog rokenrola a u zivotu ima kod i kamo jebenije mjuze. Nevjerujem da je do jezicne barijere nego eto volis zaliti popiti sa ekipom na istoj valnoj duzini. Moj. Utisak je taki jer nisi dite. Corba je umjetnik al sam ga prekrizio kad je oso skroz desno.pusenje isto tako. Opceniti taj novi val sam prekrizio radi loseg karaktera i okrenio se kud i kamo mracnijim ljudima di ima svega losega ali nema nacionalizlma. Draze mi slusati. Nick cavea i s.macgowana i onaj jebeni duet njihov koji mi kuzimo. Oprosti jurke al tri koraka si iza mene i od nostalgije i to lazne nema kruva. Zacudo a djelovo si mi razborit. Muzika ti je teska nula jet zaboga ko moze slusati tifu ili onog islamovica. De nemoj me hrvat

al te isprozivao, moj jurice, bruka!

Evo mene opet sa motikom na panonskom moru.
Ostajem na selu bar još dva meseca...

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
I više od 1000...yasujirozu wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 9:06 am kaj se djela?
https://www.youtube.com/watch?v=K9FILAkKinQ

Hahajaha, pa utripovao je na osnovu izvodjača da sam nacionalista i našao se uvredjen im bez povoda hehe... Jes me dokačijjjjoooo!yasujirozu wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 9:08 amahaha!licaninsasela wrote: ↑Wed Aug 07, 2019 10:17 pmTi si zatucana bitanga koja se uvatila seoskog rokenrola a u zivotu ima kod i kamo jebenije mjuze. Nevjerujem da je do jezicne barijere nego eto volis zaliti popiti sa ekipom na istoj valnoj duzini. Moj. Utisak je taki jer nisi dite. Corba je umjetnik al sam ga prekrizio kad je oso skroz desno.pusenje isto tako. Opceniti taj novi val sam prekrizio radi loseg karaktera i okrenio se kud i kamo mracnijim ljudima di ima svega losega ali nema nacionalizlma. Draze mi slusati. Nick cavea i s.macgowana i onaj jebeni duet njihov koji mi kuzimo. Oprosti jurke al tri koraka si iza mene i od nostalgije i to lazne nema kruva. Zacudo a djelovo si mi razborit. Muzika ti je teska nula jet zaboga ko moze slusati tifu ili onog islamovica. De nemoj me hrvat![]()
al te isprozivao, moj jurice, bruka!![]()

-
opak lik, ovaj hamiltonJurke wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 9:38 amI više od 1000...yasujirozu wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 9:06 am kaj se djela?
https://www.youtube.com/watch?v=K9FILAkKinQ![]()

https://www.youtube.com/watch?v=5Sko_A6dU_U