Ovu sam tražio.

Moderator: sanela
Ovu sam tražio.
Sb malo manje dozivljaja molim lijepo. Ne mozes me kupiti lijepom rijecju. I dalje sam solo i uzivam u samoci. Dans sam se prebacio na opet zavraga austalsku muziku al danas sam na ac neznam di nac onu munju pa dc. Znaci na acmunjadc.i dobro je. Dobio izvjestaj od doma. Moji na kupanju svi. Kazu samo ja falim. Al ja se drzim one stare fali more drz se kraja. Vidim opet songovi se salju za slusati. Sad bi i ja nesto predlozio al seljo beljo sam za tehniku pa neznam to tako uplaviti. Uglavnom ne mogu vas povatati di ste i sta je al eto u grubo ane jurke ? A ti mali pamet u vugla i konacno budi pametan. Zisku?yasujirozu wrote: ↑Wed Aug 07, 2019 9:17 am ponovno smorio svojim prosjerom...
zašto, BOŽE, ZAŠTO!?
man, ne ti, stopče![]()
Kuckacu kasnije imam goste pa je nekulturno... Pozdrav za staroga barbu...licaninsasela wrote: ↑Wed Aug 07, 2019 8:00 pmSb malo manje dozivljaja molim lijepo. Ne mozes me kupiti lijepom rijecju. I dalje sam solo i uzivam u samoci. Dans sam se prebacio na opet zavraga austalsku muziku al danas sam na ac neznam di nac onu munju pa dc. Znaci na acmunjadc.i dobro je. Dobio izvjestaj od doma. Moji na kupanju svi. Kazu samo ja falim. Al ja se drzim one stare fali more drz se kraja. Vidim opet songovi se salju za slusati. Sad bi i ja nesto predlozio al seljo beljo sam za tehniku pa neznam to tako uplaviti. Uglavnom ne mogu vas povatati di ste i sta je al eto u grubo ane jurke ? A ti mali pamet u vugla i konacno budi pametan. Zisku?yasujirozu wrote: ↑Wed Aug 07, 2019 9:17 am ponovno smorio svojim prosjerom...
zašto, BOŽE, ZAŠTO!?
man, ne ti, stopče![]()
Kapiram, a pesmu ću poslušati kad budem za kompom.licaninsasela wrote: ↑Wed Aug 07, 2019 8:00 pmSb malo manje dozivljaja molim lijepo. Ne mozes me kupiti lijepom rijecju. I dalje sam solo i uzivam u samoci. Dans sam se prebacio na opet zavraga austalsku muziku al danas sam na ac neznam di nac onu munju pa dc. Znaci na acmunjadc.i dobro je. Dobio izvjestaj od doma. Moji na kupanju svi. Kazu samo ja falim. Al ja se drzim one stare fali more drz se kraja. Vidim opet songovi se salju za slusati. Sad bi i ja nesto predlozio al seljo beljo sam za tehniku pa neznam to tako uplaviti. Uglavnom ne mogu vas povatati di ste i sta je al eto u grubo ane jurke ? A ti mali pamet u vugla i konacno budi pametan. Zisku?yasujirozu wrote: ↑Wed Aug 07, 2019 9:17 am ponovno smorio svojim prosjerom...
zašto, BOŽE, ZAŠTO!?
man, ne ti, stopče![]()
Kad smo vec kod domace glazbe izrazito cijenim gospodina davorina bogovica i njegov crno bijeli svijet. Za prljavo kazaliste apsolutno nemam pozitiv misljenje. Takoder cijenim pokojnog gosp satana panonskog, izrazito postujem vlatka stefanovskog i leb i sol, nadasve uzivam u ekvu, a jos vise u disciplini kicme a slag bi eto ne zato sta sam hrvat stavio azru. Ispricavam se glazbenicima koje sam nenamjerno zaboravio. Ne slusam sund i lake note stila bijelog dugmeta u poodmalkom stadiju sa tifom i islamovicem. Cijenim dio pocetaka sa gosp bebekom jer onaj uvod na hajduckoj cesmi jako vuce na meni drage flojde.i naravno gosp gorana bareta i njegove majke su vrh glazbene umjetnosti na ovim prostorima. Jet da je gops bare slucajno se rodio na anglosaksonskom govornom podrucju ne bi ravni bili ni gosp pok jim morison kao ni pok gosp kurt cobain. Tako nekako ako me ko kuzi ovdje. A cuti duet gosp bez zuba s.macgowana i gosp nick cave gdje su obojca napunjena alkoholom i heroinom je vrh muzickom svijeta. Zasto? Zat sto to ne moze otpjevati nitko normalan.dakle sluse na usi i what is the wonderfull word... I ide i mora da se gura u ovom sugavom svijetu...
Ko bi reko eto da je gdica frajlica rokerica? Za mene novost. Ako budes ok posaljem ti baretovu klompu. Doduse ukranu, krvavu al ima vrijednost kao i godiste 93. Old timer klompa. LijevaFrajla wrote: ↑Wed Aug 07, 2019 7:35 pm Evo jedne, pa zanjisite kukovima
https://youtu.be/SEmgJowadMc
Ovo ti nece oprostiti!licaninsasela wrote: ↑Wed Aug 07, 2019 8:51 pm Ispricavam se glazbenicima koje sam nenamjerno zaboravio.