Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.
StopBup wrote: ↑Tue Aug 06, 2019 10:45 pm
Ana, neću ni ja spavati, da znaš, lomim se u autobusu. Čuj mene, ni ja, ja u napred odredio da ti nećeš spavati, a sad ti za inat kad ošuriš 8 sati k'o ništa.
Što nebi spavala, samo da ne misli o tome i nikakav problem.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....
Baš mi je drago zbog tebe i nekako i ako se ne poznajemo si mi draga ovde na forumu. Saborci smo u ovoj našoj muci. I SB i ti, a naravno i ovi nekadašnji borci koji nam daju elan i polet... Kontam da ključ rešenja i izbavljenja jeste u nama samima i sami biramo trenutak i način, ali ovi ljudi su neko ko nas razume i prošao je taj neki put kojim mi sada idemo. Tako da na neki način i oni učestvuju u našoj borbi.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....
Jurke wrote: ↑Tue Aug 06, 2019 10:56 pm
Baš mi je drago zbog tebe i nekako i ako se ne poznajemo si mi draga ovde na forumu. Saborci smo u ovoj našoj muci. I SB i ti, a naravno i ovi nekadašnji borci koji nam daju elan i polet... Kontam da ključ rešenja i izbavljenja jeste u nama samima i sami biramo trenutak i način, ali ovi ljudi su neko ko nas razume i prošao je taj neki put kojim mi sada idemo. Tako da na neki način i oni učestvuju u našoj borbi.
Samo borbeno, pravi život je borba, ništa drugo!
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.