jesi
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
-
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Nemoj pogrešno da me shvatiš, nisam ništa loše mislio, naprotiv, ja volim što igramo oko tebe!
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Da. Mracan sam ko kurvino srce.
Licanine,ti kao da si to prihvatio i nema druge..Pokusaj da to promenis
Kako je Yasu ucitiv 

A SB daj
Sta pogresno da shvatim

-
Djecko ziva srca i sirokogrudne naravi. Je sb moram priznati da ima istine u onome sta si napiso neki dan. I da nemislis da te ignoriramm jednostavno nemam vremena ste citati a kamoli pisati.i naravno da se neljutim jer uglavnom si reko kako je. Nemoj vise cugati jer znas kako ja na to gledam. Budi dobar, nadi si curetka nekog koja se drzi metle mjesto da lakira nokte i bice sve u redu. I kad uhvatis vremena pogledaj sa ribom film zivot je lijep od roberta beninija i viditi ces za sta ljudi zive i sta je ljudima na prvom mjestu
-
Iskreno zivim jos samo radi zene i djece i to mi ima neki smisao. I tako mora da bude. Putenih uzitaka se presitio, neznam sta nisam vidio.uglavnom dobro je sve to.ovdje uglavnom mracim. Doma sam prirodno takav.
Ma neću cugati. Za ovo moje 18-o dnevno letovanje, popio sam jednom. Može se reći da mi je prijalo prvih 3-4 čašice, posle sam popio još toliko po inerciji, i smorio se. Onda sam drmnuo litru vode, i otišao na plažu da se kupam, brzo sam došao sebi, a kad sam se vratio kući, snimim ovu lutkicu sa metlom, i baš mi je strava bilo.licaninsasela wrote: ↑Tue Aug 06, 2019 8:51 pmDjecko ziva srca i sirokogrudne naravi. Je sb moram priznati da ima istine u onome sta si napiso neki dan. I da nemislis da te ignoriramm jednostavno nemam vremena ste citati a kamoli pisati.i naravno da se neljutim jer uglavnom si reko kako je. Nemoj vise cugati jer znas kako ja na to gledam. Budi dobar, nadi si curetka nekog koja se drzi metle mjesto da lakira nokte i bice sve u redu. I kad uhvatis vremena pogledaj sa ribom film zivot je lijep od roberta beninija i viditi ces za sta ljudi zive i sta je ljudima na prvom mjestu

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.