Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
-
-
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
525ta strana Skidanje s buprenorfina - pravilan način, jurice - ajde više - skini se (pravilno)! 

Nabavio sam im mače da se gnjave par dana, a onda da prosledimo kod supruginih u selo, ali je priraslo za srce ne samo njima nego i meni.
Inače, razmišljam se da nakon što supruga dodje sa puta i potrošio odmor oboje skratim dozu za još malo. Nemam više nekih tegoba na sadašnjoj pa kontam da je vreme još malo. Kako li nam je Mićana?
Inače, razmišljam se da nakon što supruga dodje sa puta i potrošio odmor oboje skratim dozu za još malo. Nemam više nekih tegoba na sadašnjoj pa kontam da je vreme još malo. Kako li nam je Mićana?
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

-
Stvarno jesam. U zivotu je mnogo toga naletelo na mene, ali sam uvek bio spreman da se uhvatim u koštac, a ne da ustuknem.yasujirozu wrote: ↑Mon Aug 05, 2019 8:14 amto
ne sumnjam da će agonija trajat još kratko - borac si

-
imaš, bre, klince, suprugu, posao... - ti si ostvario znatno više nego "normalni", a s tim opjio-tegom oko vrata - naklon
Hvala brate, ja sam odrastao u radničkog porodici i sam od 15-16 godine radio za dzeparac i borio se za sebe. Radio i bavio se sportom, a opet i vodio dvostruki život iza kulisa...yasujirozu wrote: ↑Mon Aug 05, 2019 8:19 am imaš, bre, klince, suprugu, posao... - ti si ostvario znatno više nego "normalni", a s tim opjio-tegom oko vrata - naklon

-
nismo braća, ali da - raduje me tvoja vazda pozitivnost, tebraJurke wrote: ↑Mon Aug 05, 2019 8:24 amHvala brate, ja sam odrastao u radničkog porodici i sam od 15-16 godine radio za dzeparac i borio se za sebe.yasujirozu wrote: ↑Mon Aug 05, 2019 8:19 am imaš, bre, klince, suprugu, posao... - ti si ostvario znatno više nego "normalni", a s tim opjio-tegom oko vrata - naklon

Uvek nogom na drugoj strani, ali nikad se nisam utopio u to skroz, ta porodica mi je na kraju bila svetlo na kraju tunela i znam da je i sada i za uvek to moj spas.

Nismo, ali ok brate!yasujirozu wrote: ↑Mon Aug 05, 2019 8:27 amnismo braća, ali da - raduje me tvoja vazda pozitivnost, tebraJurke wrote: ↑Mon Aug 05, 2019 8:24 amHvala brate, ja sam odrastao u radničkog porodici i sam od 15-16 godine radio za dzeparac i borio se za sebe.yasujirozu wrote: ↑Mon Aug 05, 2019 8:19 am imaš, bre, klince, suprugu, posao... - ti si ostvario znatno više nego "normalni", a s tim opjio-tegom oko vrata - naklon![]()