Pa kažem ja Mićana je to, umem ja to da osetim prepoznam hahajaha
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Hvala Licanine
sve sto si pisao,pisao si iskreno i ja to razumem,nista ti meni nisi lose rekao..A za kolebanje,misli o vracanju,toga se plasim, bice sigurno,boricemo se..
SB ne moze da razume neke stvari i to je,na kraju krajeva, dobro za njega..

SB ne moze da razume neke stvari i to je,na kraju krajeva, dobro za njega..
Ja sam Mixajlo Rolović, a ona je Djurdja i molim lepo!!!

Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

-
Pokusaj to sad odraditi kak treba. Stoicki to podnijeti. Jer falit ce ti ta navika i lazni oslonac.kada i ako dode do pada nemoj se osudivati jer ces sa samozaljenjem opet potoniti. Ako dode do pada odmah se sutra dizi i za par dana ce sve opet biti ok. Ako si spoznala zbog cega je dosllo do svega toga onda ti dankanje vise nikad nece biti isto ka prije. Imaj samo to u glavi i bit ces ti curica za udaju kroz pola godine do godine dana. Samo hrabro borbeno ane
Licanine, pa i nisam bas spoznala nista,maskirana sam skoro sve vreme,a taj deo zelim da resim i nekako mi je dobro zbog toga..malo sam zbunjena sad,ali upustam se i to je to,a i kad razmislim ni na bupu mi nije bilo dobro i to pamtim period kad mi bas nije bilo dobro, pa sam opet gurala nekako, a nije da ne pomislim kako bi sad bilo na suvo nesto da osetim,ali brzo izbijem to iz glave 

-
Normalno da se moras upustiti u normalan zivot. Izaci iz te cahure. Danas sam prico sa kcerkom pa gledam razmisljam i nevjerujem kad ju vidim koliko je velika pametna i ozbiljna cura. Malo je pegla pubertet a ima zrelija shvacanja svega od mene. U sportu i treningu je skroz. Pa ih zena spusti autom do mora pa ona sa frendicama pazi cijeli dan na svoga brata. I ja cu se stic okupati ako dodem do polovice 9 tog mj. I najljepse je kad nema turista. Pa malo na selo otic vidit sta zena radi i tako..nevidim se vise ili opet u svemu tome.xxxana wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 3:16 pm Licanine, pa i nisam bas spoznala nista,maskirana sam skoro sve vreme,a taj deo zelim da resim i nekako mi je dobro zbog toga..malo sam zbunjena sad,ali upustam se i to je to,a i kad razmislim ni na bupu mi nije bilo dobro i to pamtim period kad mi bas nije bilo dobro, pa sam opet gurala nekako, a nije da ne pomislim kako bi sad bilo na suvo nesto da osetim,ali brzo izbijem to iz glave![]()
Ne znam gde ti je zapelo licanine, ali verujem da je taj dvostruki zivot sam po sebi tezak,pominjao si i probleme kuci,potrazi nacin da olaksas sebi sve to, na nacine na koje si to resavao do sad,samo se udaljavas jos vise,drz se 

Ličanin je po meni dobar čovek, ima dušu, ali je sa druge strane teški pesimista i za sebe, i za druge. Čak je po meni u dobroj meri i skeptik. Uvek traži šta ne valja, i njemu jednostavno nikad nije skroz potaman i stalno izražava neku sumnju u sve i svašta. Stalno ga jebu ti njegovi unutrašnji demoni. Da li je stalno bio takav, ili je takav postao, ne znam, ali otkad ga ja čitam, zasigurno je takav, ništa lično, samo moje mišljenje. Demantujte me, apsolutno mi neće smetati, ali ja sad tako mislim.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Prelistas malo temu SB i forum uopste i vidis da se ljudi ili zatrpavaju lekovima ili traze nacine i nemoj misliti da je to bezveze, imao si srece sto si uglavnom bio vikendas na zurkama i upao u bulu malo sa bupom
Realno, ja ne znam sta me ceka,ali znam stanja koja su me bacala u recidive,tako da na tu temu nista komentarisati i pametovati necu i nisam kompetentna trenutno

Realno, ja ne znam sta me ceka,ali znam stanja koja su me bacala u recidive,tako da na tu temu nista komentarisati i pametovati necu i nisam kompetentna trenutno