Dobro, samo nemoj ponovo da te spasava niti "pomaže".
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
O Micana,pokusacu, videcemo,ufff...Od kad sam na ovoj trojcici,prosto vise nema svrhe,niti osecam sad neku stabilizaciju,do 0,5 i ajde,mislim sta ajde, meni je bilo ok kad sam se stabilizovala na toj dozi,ovo ispod ne osecam nikakav napredak
SB, a ti ne znas koliko si srecan!
Citaj i vidi muke koje ljudi prolaze i uci,bolje na tome nego na sebi..
A sad nema od cega da me spasava, sad bi me dokrajcilo
Citaj i vidi muke koje ljudi prolaze i uci,bolje na tome nego na sebi..
A sad nema od cega da me spasava, sad bi me dokrajcilo

I meni se čini da bih mozda mogao sada da smanjujem... Videcu kako i šta. Blizim se odmoru, ali imam trip u glavi da bi da ga provedem bez kriziranja, a opet bi mi leglo da ako i kriziram nemam obaveze. Otprilike se otimam i ne zelim još da se maknem ovoga skroz jer znam da bi me skok na 0 sada smlatio i od odmora nista.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Ti najbolje znas,proceni ,pa se organizuj..A ja cu videti,vise na odmoru nisam,tako da ce mi biti jako zanimljivo 

-
Samo sam sinoc od sve velike i prazne price htio reci da covjek ne moze pobjeci od sebe. Nije problem ponavljam koja je vrsta droge iliti vrsta cuge kojom se covjek sreduje bitna je psiha i borba s njom. Vidim jedna od curka je napisala kako mi se primice kraj ugovora pa se eto bojim suba. Kamo srece da je tako kako kaze al ja sam u svojim crnjacima kada popuste kocnice spreman na puno gore stvari od suba. Nije ponavljam problem odredena tableta ili dop problem je ko i uvik glava.glava i samo ona.Atman777 wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 11:32 pmBarba razumijemo se nas dva jer jedna je istina a put je tezak. Nema tu puno mjesta za filozofiju.licaninsasela wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 11:28 pmMoj potpis na svaku rijec. Nema razlike dal si na pet komada dnevno ili na poli. Dal covjek popusi deset grama kreka ili je na 3 grama biloga. Sve ono sto ti uljuljka laznu sigurnost je svjesna laz. Bilo 1 mg ili 000076mg to je i dalje bijeg od sebe. Na 000 i 0000 bilo kojih tableta moze se reci da se boris protiv sebe. Sve ostalo pafa u voduAtman777 wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 11:16 pm Dragi moji prijatelji. Pisao sam vec i necu se ponavljati. U svome stažu narkomanskom sam bio na krizama na svaki moguci nacin. Odjednom bez icega ili postupno smanjivanje ili prelazak na drugo govno dok ovo ne izade iz tijela, Ibogain, Kartoni, gljive i sva ostala ulicna mainstream smeca koja nisu vrijedna spomena. U desetak i vise godina sam probao svasta pa i sa 32 mg suboxona spustao polagano do dvojke pa cak i pola mlg. Nakon prestanka fizikalije krece prava apstinencija i o tome vam ja pricam. Vi se svi skupa jos uvijek drogirate. I nemojte mi kenjati da nije istina. Ja vam iskreno opisem kako to izgleda kada prestanes a vi drvlje i kamenje po mome sajber egu koji se evo jadan istripo plakat ce jadan. Kao pre naglo kao vas vrijedam da ste picke pa i ja sam picka i ponavljam to opet ali se vas narkomanski ego vrijeđa. Da iako si i na miligramu, ovisan si i narkoman si i ne zivis zivot nego si u krevetu pod dekicom i skiljis kroz prozor. Ne svida vam se sta vam pricam ne svida se ni meni ali to vam je realnost gospodo draga. Mislite da nisam i ja runio? Znate koja je razlika izmedu 32 mg i jednog mg sto se tice skidanja? Nakon 1 mg kriza stize nakon 3 dana a nakon 32 mg kriza stize za 1 tjedan. To je cijela razlika i jedina istina. Eto toliko od mene samo da dodam da mi se cini da neki jos od UHA kao skidaju miligramazu. Nemam ego pa ni ovaj sajber ego serite i kenjajte koliko vam volja.
-
Dada kuzimo se. Borba do kraja. I nema predaje nikada.licaninsasela wrote: ↑Mon Jul 29, 2019 8:05 pmSamo sam sinoc od sve velike i prazne price htio reci da covjek ne moze pobjeci od sebe. Nije problem ponavljam koja je vrsta droge iliti vrsta cuge kojom se covjek sreduje bitna je psiha i borba s njom. Vidim jedna od curka je napisala kako mi se primice kraj ugovora pa se eto bojim suba. Kamo srece da je tako kako kaze al ja sam u svojim crnjacima kada popuste kocnice spreman na puno gore stvari od suba. Nije ponavljam problem odredena tableta ili dop problem je ko i uvik glava.glava i samo ona.Atman777 wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 11:32 pmBarba razumijemo se nas dva jer jedna je istina a put je tezak. Nema tu puno mjesta za filozofiju.licaninsasela wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 11:28 pm
Moj potpis na svaku rijec. Nema razlike dal si na pet komada dnevno ili na poli. Dal covjek popusi deset grama kreka ili je na 3 grama biloga. Sve ono sto ti uljuljka laznu sigurnost je svjesna laz. Bilo 1 mg ili 000076mg to je i dalje bijeg od sebe. Na 000 i 0000 bilo kojih tableta moze se reci da se boris protiv sebe. Sve ostalo pafa u vodu
-
Reko sam da sam upo u neki crnjak. Nije mi bas ok. Naravno da nemislim da cu doma pasti.samo kazem da nije lako nositi se sa problemima ili zivotom kako hoces normalan.nemam mogucnost terapije nemam mogucnost da dugo budem na sranjima ako ni zbog cega onda zbog posla.a obitelj mi je na prvom mjestu i sve dobro sta radim radim zbog njih.i ovaj put ostati zdrave glave zbog njih troje.Frajla wrote: ↑Mon Jul 29, 2019 8:56 am Licanine sve mi nesto govori da trazis sebi opravdanja za svoje buduce postupke jer se vracas uskoro kuci, tvoji postovi sada i postovi u periodu kada si se spremao za brod se doooosta razlikuju! Svi se kolektivno drogiramo pa sta ces onda drugo nego i ti
Opet napominjem da nemam problem ici na psihoterapije i leciti razna stanja prouzrokovana bilo kakvim zivotnim okolnostima a tada pored ostavljanja cigareta u privatnom zivotu su mi se desile prilicno ozbiljne i stresne stvari koje nisam znala izhendlovati, ali to su stvari koje nemaju veze sa forumom
I uvek cu biti oprezna i pratiti svoje promene u ponasanju i osecanjima i reagovati ako treba samo da se nikada ne vratim tamo gde sam bila!
Tako i treba, bori se za sebe a i za njih!licaninsasela wrote: ↑Mon Jul 29, 2019 8:28 pmReko sam da sam upo u neki crnjak. Nije mi bas ok. Naravno da nemislim da cu doma pasti.samo kazem da nije lako nositi se sa problemima ili zivotom kako hoces normalan.nemam mogucnost terapije nemam mogucnost da dugo budem na sranjima ako ni zbog cega onda zbog posla.a obitelj mi je na prvom mjestu i sve dobro sta radim radim zbog njih.i ovaj put ostati zdrave glave zbog njih troje.Frajla wrote: ↑Mon Jul 29, 2019 8:56 am Licanine sve mi nesto govori da trazis sebi opravdanja za svoje buduce postupke jer se vracas uskoro kuci, tvoji postovi sada i postovi u periodu kada si se spremao za brod se doooosta razlikuju! Svi se kolektivno drogiramo pa sta ces onda drugo nego i ti
Opet napominjem da nemam problem ici na psihoterapije i leciti razna stanja prouzrokovana bilo kakvim zivotnim okolnostima a tada pored ostavljanja cigareta u privatnom zivotu su mi se desile prilicno ozbiljne i stresne stvari koje nisam znala izhendlovati, ali to su stvari koje nemaju veze sa forumom
I uvek cu biti oprezna i pratiti svoje promene u ponasanju i osecanjima i reagovati ako treba samo da se nikada ne vratim tamo gde sam bila!
Vidim da si u nekom crnjaku, zato i kazem da zvucis dosta drugacije
Nego gde nam je Yasu? Mozda čovek otisao na more, ali čujem neko nevreme dole, ooooogromne talase videh
Mozda su mu dosli glave?:)
Mozda su mu dosli glave?:)