Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Sad nesto razmisljam i da jesi u pravu..Realno,ali ne znam sta da ti kazem sad, a da ne izmislim
-
Pa normalno da razumim da ti je frka i strah. Al cega se imas bojati kad ne mozez pasti jer si jos uvijek na subu. Koliko god mislis da realno i stalozeno razmisljas sada o svojoj buducnosti moras znati da je to jos uvijek privid realnosti cisto iz razloga sto ti i najmanja kolicina bilo cega sputava osjecaje.pokusaj dan dva bez suba, te male kolicine pa ces viditi kako za istinski razmisljas.eto molim te samo pokusaj u mislima ako nist drugo.odmah ces znati di si i dal cr to ici kako treba ili jos uvijek tezis za bijegom od svega. Znam da si ozbiljna cura i ne zelim ti neuspjeh.xxxana wrote: ↑Mon Jul 29, 2019 12:24 am Licanine, jel ti shvatas da mi je prosto frka,jer ako ovo sad upropastim, onda aj cao,pritom nemam mogucnost da se zatvorim negde i sve istrpim, vec moram medju ljudima,posao, a rizici na sve strane..
Da, znam da je lazna sigurnost i znam da mora doci kraj,jednostavno se plasim pada vise nego icega i to je to,pricate o skidanju, kao da je nama samo skidanje poenta,da tacno je da hocu da olaksam krizu,upravo zbog padova
Vidi licanine,nisam razmisljala bas o tom iskusavanju sebe i sad si me ti bacio u razmisljanje, pa dobro,moze da se proba,da..Vec me hvata frka sta cu saznati
-
Hoces da ti pricam o zivotu poslije dopa. Kako je sve ok. Ma kurac je ok. Sljakam na brodima.nisam doma nikada. Zena mi strankinja u hdz okruzju.djecu mi zovu ciganima.punac i punica mi se nakalemili iz venecuele. Lova se topi a ja radim ko konj. Jel to razlog za moje pizdarije.Nije.moja losa glava i psiha. Problema ce uvijek biti. Najlakse je na nekog prebaciti i sve ce biti ok. Nece.xxxana wrote: ↑Mon Jul 29, 2019 12:24 am Licanine, jel ti shvatas da mi je prosto frka,jer ako ovo sad upropastim, onda aj cao,pritom nemam mogucnost da se zatvorim negde i sve istrpim, vec moram medju ljudima,posao, a rizici na sve strane..
Da, znam da je lazna sigurnost i znam da mora doci kraj,jednostavno se plasim pada vise nego icega i to je to,pricate o skidanju, kao da je nama samo skidanje poenta,da tacno je da hocu da olaksam krizu,upravo zbog padova
Shvatam sta hoces da kazes i u pravu si..jos uvek ne znam kakva je moja psiha, bar ne jos dok sam na bupu,ni u kom pravcu cu razmisljati,ni nista..Od svega toga mi je frka,frka mi je da na kraju shvatim da je sve ovo bilo ni za sta..
-
Ne mozas biti malo ok malo ne. Da si to znala i mogla onda ne bi postala daner.sve ono sto vrijedi za pod navodnike ok ljude za nad ne vrijedi. Nema case vina boce pive par dimova ili crta zutog il bijelog. Em nemamo granice em lijecimo svoje komplekse sa istima. Znaci apstinencija do ibera jer sve ostalo lazemo sebe i idemo u propast.iz iskustva moga
-
Ostavi se na par dana foruma. Slusaj ako imas vrenena ono sta volis. Opusti se. Zabi sluse na usi i slusaj sta volis. Ne mora to bit ni goran bare ni tom waits ninick cave.ono sta volis i samo pomalo. Muzika lijeci.
Nemam uopste to iskustvo kako je biti str posle drogiranja, ukljucujuci i period na bupu,da bar znam na sta da se pripremim,sednem, razmislim,prihvatim,nego nemam pojma..Najgore mi je raditi i biti medju ljudima, bar dok se ne prilagodim,a moram sve to
-
E jebiga sada. Ti si sebi zacrtala da ces jednog dana doci. Do nule a kad dodes do nje sta ces onda? Ovdje imas dvijje djevojke koje uspijevaju da se nose ciste. Relativno ciste.imas sb koji ti daje podrsku kao i jurke.japanac kako kad.ataman777 ti je sve rekao a malo te to pogodilo.covjek je reko iistinu.e sad je stvarno pitanje kako bi se danas osjecala da si se suba ostavila prije mjesec dana i sad u redukciji kad se osjecas neispavanobsjebano
-
Nema pripreme za zivot poslije. Nema dok si na necemu. Tek kasnije to sve ide.bar ja tako kontam.licaninsasela wrote: ↑Mon Jul 29, 2019 1:09 amE jebiga sada. Ti si sebi zacrtala da ces jednog dana doci. Do nule a kad dodes do nje sta ces onda? Ovdje imas dvijje djevojke koje uspijevaju da se nose ciste. Relativno ciste.imas sb koji ti daje podrsku kao i jurke.japanac kako kad.ataman777 ti je sve rekao a malo te to pogodilo.covjek je reko iistinu.e sad je stvarno pitanje kako bi se danas osjecala da si se suba ostavila prije mjesec dana i sad u redukciji kad se osjecas neispavanobsjebano