Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.
SB to mi i jeste deo plana,ali necu da pricam nista, jer ne znam sta mogu da ocekujem.. Jos sam na ovom mizernom spustanju, pa me sastavi 7 dana da ne spavam uopste,a pritom sam jos na bupu.. Razmisljam o tome cesto,jer bih bas volela da mi ne budu potrebni nikakvi lekovi..
Moram priznati da sam pocela da spavam, uz travu,tj,jedno vece reko daj da se i ja malo opustim i zaspah kao mala beba, sinoc isto i probudih se jutros srecna sto sam konacno odmorna ustala i nisam bunovna i super mi je
Da se spremim za bombardovanje sad
Samo se pazi da ne uletis u vjesticje kolo iz kog nema izlaza jer je serokvel jako jako zajeban lijek. Takoder nosi teske psihicke i fizicke krize kad i ako se budes skidala sa njega. Meni je on davno bio prepisan u vrapcu i mjesecima sam bio ko zombi. Sam sam ga se rijesio jer da sam ceko doktore i danas bi bio na njemu. Niti sam psihotik niti imam bipolarni poremecaj a dijelili su ga sakom i kapom. Sjecam se skidanja sa dopa i nespavanja.a zviznes 50 ili 100 mg seroqela i spavas ko zaklan.uzas od lijeka.izmedu ostalog smanjuje libido ustvari ni nema ga.zao mi je sta sam sazno sad da si na tom smecu od tablete
Pijem ga tek neka tri- cetiri meseca i meni je haos u glavi smirio, verovatno mi je pogodjena terapija i vreme da ga polako spustam i ukidam jer je odradio svoje
Dobila sam ga nakon prestanka pusenja... upala sam u neko meni nepoznato ludilo ali me je vratio u kolosek za cas posla
Kako si ti? Jesi odoleo svemu na brodu?:)
Ma nema kod mene prpblema na poslu jer i moram da budem dobar. Odolim bez frke od problema. Viditi cu kako cu se ponasati doma jet me to jebe. I ti doktori su govnari kad to dijele za prestanak pusenja. Slazem se da sredi psihu ali samo kratkotrajno.savjet moj bacaj to govno u smece jer je mozda i gore sranje od suba. Malo iscitaj o njemu pa ce ti biti jasnije za cega je on namijenjen.za prestanak pusenja sigurno nije a 200 mg dnevno je velika doza ko kuca.
Nije za prestanak pusenja nego mi je prepisan za ludilo koje sam imala nakon prestanka sa pusenjem kada sam 4 nedelje spavala po 2 sata nocu i bila sam kao zombi,spremna i na samo neciji pogled da reagujem tako sto bi nekome glavu otkinula, ali bukvalno
Ne ponovilo se
xxxana wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 2:43 pm
SB to mi i jeste deo plana,ali necu da pricam nista, jer ne znam sta mogu da ocekujem.. Jos sam na ovom mizernom spustanju, pa me sastavi 7 dana da ne spavam uopste,a pritom sam jos na bupu.. Razmisljam o tome cesto,jer bih bas volela da mi ne budu potrebni nikakvi lekovi..
Moram priznati da sam pocela da spavam, uz travu,tj,jedno vece reko daj da se i ja malo opustim i zaspah kao mala beba, sinoc isto i probudih se jutros srecna sto sam konacno odmorna ustala i nisam bunovna i super mi je
Da se spremim za bombardovanje sad
Pa eto vidiš, mene je trava u glavnom radila loše, ranije, jer sam preterivao, ali mi je za san sada pomagala, kao sto je i tebi pomogla. Preko dana ne pokusavaj, ni slucajno, samo noću, ne prečesto, i zipa da ne padneš u muriju.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
I ne treba mi preko dana SB,a za san opet bolje to nego lekovi
Nervoza u nogama mi je bila katastrofa mozda pre dva dana, pa zadremam na kraju i onda mi nesto prostruji kroz telo i digne me, pa od sna nista,a mene paranoise trava cesto,pa nisam ni pomisljala ,medjutim ova mi je bas prijala
xxxana wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 2:54 pm
I ne treba mi preko dana SB,a za san opet bolje to nego lekovi
Nervoza u nogama mi je bila katastrofa mozda pre dva dana, pa zadremam na kraju i onda mi nesto prostruji kroz telo i digne me, pa od sna nista,a mene paranoise trava cesto,pa nisam ni pomisljala ,medjutim ova mi je bas prijala
Super, samo mojne da preteras i sa tom sto ti prija. Opet kazem, pazi se kerova. Ja pao proslog aprila prvi i jedini put u zivotu, posle 18god. duge karijere, nasli mi 2g, jbg...
Hahahah SB sta te spopalo sa murijom?
Samo bi mi jos to falilo, jedino to iskustvo u ovoj prici nisam jos imala..
Ako me nema,u zatvoru sam, nadam se da cete mi slati pakete
xxxana wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 3:08 pm
Hahahah SB sta te spopalo sa murijom?
Samo bi mi jos to falilo, jedino to iskustvo u ovoj prici nisam jos imala..
Ako me nema,u zatvoru sam, nadam se da cete mi slati pakete
Na nećeš ti ići u tvorza. Imala bi kao ja da odradis doktore, i da platš oko 300 evra. Juuu, ti u zatvor, pa da te uhvati tamo neka debela, 185cm visoka, nasilna zatvorenica, osudjena na 20godnina,tako finu, i kaže ti:"Sad ćeš da mi budeš devojka!", haha, šalim se.
Frajla wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 2:35 pm
Ma meni je bas dobro trenutno, brzo me je vratio u normalu, ali pricacu sa dr da mi ga smakne ako tako kazes,bas nemam iskustva sa njim ali znam da sam je pitala da li stvara zavisnost rekla je ne, pazi zenu placam brdo para mesecno da bi tako nesto slagala iako zna za moju proslost.
Ja sam ga pio neka cetiri mjesec.100 ujutro i navece 100.kod nas u hr se zove q pin, loqen i kvetiapin sta je u stvari sve isto govno. Stresiro sam se i zavrsio u vrapcu. Tamo su me pokrpali prvo sa haldolom a kad sam iso doma prepisali su mi q pin.da ga nisam sam presto piti ko zna sta bi bilo nego sam procito u papirima da stvara ovisnost i za sta on ustvari je. Tjednima nisam spavo od njega a jeza je bila grozna.dok sam bio na njemu samo bi spavo. Znam da ga na zapadu i po svijetu ljudi piju kao seroquel i cak ga daju za relax.vidi sta ce ti dr reci ali zajebana je to do bola boba.