Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.
yasujirozu wrote: ↑Thu Jul 18, 2019 8:08 am
[quote=Frajla post_id=143413 time=<a href="tel:1563429258">1563429258</a> user_id=12211]
Odoh da talasam
kako me otperja ova frajla, glava mi se zavrte
a i ti, jebo te, samo talase pominješ - netko bi mogao pomislit, kak u životu talas nisi ranije vidjela
[/quote]
Ovakve nisam videla, plaza gde su surferi ( priznajem pocetnici), juce sam se u jednom momentu pozdravila sa zivotom
Jurke wrote: ↑Wed Jul 17, 2019 10:25 pm
Primetio sam da kako veče odmiče i dok po kuci sredjujem da bi mi vreme prošlo i ne mislim na bup ruke počinju da mi drhte. Inače to nikada nije bio problem sa kojim sam se suočavao.
imaćeš, izvjesno je, a tijekom prvo privikavanja na sublingvalno, a i potom kroz snižavanje doza, i raznih drugih nus-efekata, to je sigurno...
ALI, samo se sjeti onomad kad si se na suho skinuo, a sa kolosalnih količina, kakva je to agonija bila - ovo je pjesma, zar ne
Jurke wrote: ↑Wed Jul 17, 2019 10:25 pm
Primetio sam da kako veče odmiče i dok po kuci sredjujem da bi mi vreme prošlo i ne mislim na bup ruke počinju da mi drhte. Inače to nikada nije bio problem sa kojim sam se suočavao.
imaćeš, izvjesno je, a tijekom prvo privikavanja na sublingvalno, a i potom kroz snižavanje doza, i raznih drugih nus-efekata, to je sigurno...
ALI, samo se sjeti onomad kad si se na suho skinuo, a sa kolosalnih količina, kakva je to agonija bila - ovo je pjesma, zar ne
Verujem da će biti svega i svačega u toku i nakon skidanja. Nadam se samo da se necu preneraziti kada na kraju onako strejt skontam sebe kakav stvarno jesam.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....
Ma ja sam domaci tamo gde idem na more. Imam kucu tamo. Letujem tamo već 26godina. I kada sam isao negde drugo na more, uvek sam bio i tamo, ovaj put idem samo tamo. U tom mestu jedino trava moze da se završi. U grad nisam isao nikad da se snabdevam, uvek sam nosio ono sto sam hteo. Tako da opusteno sto se toga tice. Kao sto rekoh, sada ce prvi put posle dosta godina da mi bude 'ladovina na granici. Hihihi.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Yasu, to za dop - bup ima i logike..
A sad za travu, pa i nemam neko misljenje u ovoj prici,veci sam protivnik alkohola, trava i ne moze da te dovede u situaciju da se popravljas necim..
xxxana wrote: ↑Thu Jul 18, 2019 3:18 pm
Yasu, to za dop - bup ima i logike..
A sad za travu, pa i nemam neko misljenje u ovoj prici,veci sam protivnik alkohola, trava i ne moze da te dovede u situaciju da se popravljas necim..
Jurke,ide li to? Kako se boris?
Jutros bese čipavo. Jedva odradio smenu. Valjda i stigao malo umor od menjanja smena, iz druge u prvu... Sada da se nakrkam dobro i odmorim malo pa onda malo da šetnjom pored reke skrenem misli sa bupa i ostalog sto ga prati. Ti?
StopBup wrote: ↑Thu Jul 18, 2019 3:09 pm
Ma ja sam domaci tamo gde idem na more. Imam kucu tamo. Letujem tamo već 26godina. I kada sam isao negde drugo na more, uvek sam bio i tamo, ovaj put idem samo tamo. U tom mestu jedino trava moze da se završi. U grad nisam isao nikad da se snabdevam, uvek sam nosio ono sto sam hteo. Tako da opusteno sto se toga tice. Kao sto rekoh, sada ce prvi put posle dosta godina da mi bude 'ladovina na granici. Hihihi.
Ma da mi je da se uronim u talase i iztalasam par dana baterije bi bile napunjene verujem. Kakva trava kakvi bakrači, uzivaj u letu na moru i svemu pride bratelo!
StopBup wrote: ↑Thu Jul 18, 2019 3:09 pm
Ma da mi je da se uronim u talase i iztalasam par dana baterije bi bile napunjene verujem. Kakva trava kakvi bakrači, uzivaj u letu na moru i svemu pride bratelo!
Ma kakva crna trava, ja to pusim samo ako osetim da Cu imati problema da zaspim, preko dana me uzasno radi, katastrofa. Onda kad sam na afteru pirnuo 2 dima, to je bilo tek posle piva, jer mi onda pojaca dejstvo piva, tako da sam ostao na jednom pivu i dva dima vutre, ali je i stvarno dobro mirisala, nije bila klasična cibulja. Ma jok bre, idem da strejtiram, i odlazim u 7 na plažu.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.