Zajebava osecaj krivice,a?

Moderator: sanela
Ma mutna mi je glava danas, necu nista danas da odlucujem, zato sam i napisao da cu videti... Jesi zapamtila ondak?
Cool, samo naprijed!! Pa i to je uspjeh.
Juce mi je glava bila mutna, jer je prekjuce bila na bupu, a evo danas trezven i u blagoj nazovi krizi kazem da se upustam u totalnu apstinenciju. Samo molim Boga i da me lupi kriza sto jace, ovo je za sad kerov kurac. Spreman sam i na godinu dana sranja, sta je to u poredjenju sa onim sto te ceka kad iskijas ono sto moras, sto te koci i ne da ti nigde, a ono sto te ceka je zivot, sa svim svojim blagodetima i nedacama. Meni licno zivot sa supstancom nije zivot. Ne kazem ako je neko nasao srecu sa supstancom, neka mu je, za mene nije. Treba nekad biti i kivan na sebe. Dosta je bilo ovih 3 meseca cile-mile smanjivanja, sad nek' bude sta ce biti.xxxana wrote: ↑Sat Jun 01, 2019 10:07 am SB kako imas odgovor na svePoznato mi je,jer sam ga i ja imala na sve ono sto me sprecava da uradim nesto konkretno..Sve su to gluposti i zavaravanje sebe,na kraju ces to shvatiti i sam,a sve sto zapravo radis je to,da se vrtis u krug i nista vise od toga,a najgore od svega je vreme koje se gubi ni za sta..
Ninocka hvala,sad mi apsolutno sve puno znaci!