licaninsasela wrote:sve stoji sta si reko rope.vise ovo sve stoji kao neka samopomoc.i da Kate je i prema meni ok, mada kolko sam skuzio nije poslusala ni jedan savjet nego tera po svome.i to postujem.uglavnom ja pisem samo neke pizdarije, pa ako nekome nesto uđe u uho dobro je ako ne opet dobro.bitan je pokusaj.dal ce biti uspjesan ja to ne znam.jebiga ljudi ja moram sljakati.ode nastavit
Ne stigoh danas nista pisati....
Cuj Kata je u pocetku prema svima ok dok joj ides iz dlaku, ako joj spomenes nesto Ili kazes istinu, tu krece haos..
svaki njen post prevrne u svoju korist tj u svoju ispovest, pocevsi tako sto vam kaze jaooooo svaka vam cast, bas imas jak karakter i fantasticna je u bodrenju drugih, ali nakon dve recenice krece njena ispovest i to kilometrazna na nekoliko tema, i na svakoj temi je na razlicotim dozama... i boli je dupe sta joj vi napisete tj potrosite svoje vreme, ona uradi po svome kako je naumila, a nije nista ni naumila nego joj je dosadnon u zivotu i onda dolazi da pise rezimee i zakljucke sa totalno pogresnim informacijama, a ovde se ipak sa nekom odgovornoscu treba pisati jer nije ovo ana.rs forum gde se pise sta sam danas kuvala,nego se radi o necijim zivotima!
Yasu joj je jednom prilikom rekao da za takve stvari postoje blogovi jbt
Jeftina je manipulatorka samo se ne mogu nacuditi kako nas sve zna preveslati iako smo svi manipulaciju doktorirali, da nismo ne bi bili ovde
Licanine, u redu je pisati pizdarije i izbaciti sta ti je na dusi i da dodjes po savet, to svi radimo ... i posvadjamo se svi sto puta ali ovo je bezobrazluk nista drugo.
Sve ovo smo prosli prosle godine sa njom, jedan clan je banovan( njen igrac kojeg je iskorostila da vodi njene bitke na forumu) i ona je nestala ...
Pustili smo je da vidimo da li se vidi ikakva promena, ali ovo je jos gore
Hocu reci postoje ljudi kojima treba pomoc, Vlajko je prioritet i ovaj decko ne znam mu ime sto se je cist 20 dana
To su prave pozdarije i na to treba trositi vreme
Budite mi zdravo