Aha, evo sve suze ronimyasujirozu wrote:svi se skinuše s horsa bupom (osim nine), pa se svi skinuli potom i s bupa (i nina)... pa gdje će vam duša, zaboga - vidim već admin-sanči kak se uzjogunila, i proklinje ovaj novi svjetski poredak strejtera

Moderator: sanela
Aha, evo sve suze ronimyasujirozu wrote:svi se skinuše s horsa bupom (osim nine), pa se svi skinuli potom i s bupa (i nina)... pa gdje će vam duša, zaboga - vidim već admin-sanči kak se uzjogunila, i proklinje ovaj novi svjetski poredak strejtera
Ako možeš nabaviti, nabavi.Igi323 wrote:Poz. svima koliko vas ima.Imam ogroman problem koji ne znam kako da resim.Ukratko- na suboteksu sam bio nekih god i po dok sam boravio u Parizu,tamo je jako dostupno i jeftino,po dolasku kuci prebacio sam se na bup koji sam kupovao na uluci i to je trajalo sve do pre neki dan kada sam morao totalno nespreman na put u Hamburg uzgred bup sam koristio nekih god i po.Problem je sledeci,poneo sam 1kutbup i krenuo i ovde posle par dana napravio skok sa 8mg na 0.Strasno kakav debilan potez vec 8 dana prolazim kroz nenormalnu krizu u svim oblicima i pitam se sta da radim,da porucim kut. ili dve pa da krenem polako ili da izguram,samo ne znam do kad i kako. Ps.sve vreme mog kriziranja sam na ovom forumu i stvarno ste dobra podrska svakom
Mipe wrote:I jos jedno, Igi: posle toliko vremena, 2mg ti je previse. Probaj 0,5 i bices iznenadjen. To je, ogradjujem se, moje misljenje na osnovu sopstvenog iskustva.
ManMan mi je pisao, ali u to vreme mi nije prijao forum, ni prica o bupu, posebno ona koja je ovde bila aktuelna. Generalno mi ovaj forum ne prija zbog nekih cesto prisutnih ljudi, ali ne sporim da je pocetak foruma koristan. Zato ne dolazim cesto.
Izvini, ManMan, verujem da ti odgovori sada nisu potrebni.
Zelim svima prijatan dan.